הערות:
אשלגן ואבץ יש גם בבננות
אפשר לסכם הרבה ממה שחוזר על עצמו שכדאי לצרוך דגנים קטניות ושיבולת שועל
כדאי מאוד גם לצרוך יוד. הרבה ממליצים להשתמש במלח מועשר ביוד אבל זה לא באמת כזה שווה. בשביל הבריאות עדיף מלח הימלאיה ורוד. אין באמת מחסור ביוד באוכל הרגיל, יש הרבה בדגים ביצים וחלב. המזון התעשייתי הלא בריא מרוקן את היוד. לכן כדאי לאכול בריא ומי שרוצה להשקיע הדרך הכי טובה לצרוך הרבה יוד היא אצת ספירולינה שקיימת בחנות טבע ולפעמים גם בסופר


כתבתי שאם אשכנע היא תסכים בסוף, היא יודעת שהבחירה שלי