חיפשתי בעלי אקספרס חשכו עיני מהתמונות...
אולי אני לא יודעת לחפש או שעדיף מהארץ בגיל הזה מטעמי התאמה לציבור הדתי?
מעדיפה לקנות ולא להשאיל (לא אכפת לי יד 2 אם זה במצב טוב) כי הבנות מאוד אוהבות להתחפש גם אחרי פורים אז לא אכפת לי כל שנה לקנות חדש ושהן יהנו גם בהמשך.
חצאיות ביה"ס מאותה סיבה להזמין מחו"ל פחות רלוונטי כי אני רוצה שהחצאיות יהיו מספיק ארוכות ונוחות.
פעם התייעצתי על שמלות פשוטות וממש עזרתן לי אז הפעם אני מתייעצת על חצאיות *לא פשוטות*
בתחילת שנה קניתי מבזאר שטראוס ולידר והיה על הפנים,
אח"כ קניתי מקידישיק חצאיות מתוקות ממש ממש! יפות, נוחות, נראות טוב, זולות. אבל גם הן מתקמטות בכביסה ונראה לי מורידות צבע!!
אז מאיפה קונים?? מעדיפה קצת ואיכותיות על פני חצאיות שלא נראות טובות לאחר כמה כביסות... (טריקו חלקות יש לה והן מצויינות פשוט חשוב לי שיהיה לה גם חצאיות שיושבות על הגוף יפה יותר)
כרגע כמעט את כל החצאיות שלה אני צריכה לגהץ וזאת ממש לא הייתה הכוונה בקנייה. (לא שארוץ לקנות דווקא עכשיו אבל שאדע להבא במה כדאי להשקיע)
נגיד מכנסיים לבן התאפסנו על מכנסיים של צילדרן פלייס מחו"ל אבל צריך להביא לארץ עם קרובי משפחה אז כל פעם שיש מישהו מגיע מזמינים איתו כמה זוגות...
אז עכשיו מחפשת פיתרון קבע דומה לחצאיות.
ואם יש טיפ בכללי איך לזהות בחנות בגדים שיצטרכו גיהוץ אשמח לדעת.. כי גם לפעמים עם שמלות אני נופלת בזה. יש שמלות שנראות לי כמו דורשות גיהוץ והן לא ויש הפוך..
כמובן שלפני כביסה הכל נראה מושלם...
תודה לעונות!

)
)