משיכה פיזיתנחמד אחד

סליחה על השאלה הישירה, השאלה מופנית לשני המינים.

האם הייתם מתחתנים עם מישהו/מישהי שהמשיכה הפיזית/מינית שלכם/ן אליו/ה היא בינונית במקרה הטוב... ואתם יודעים שכשתהיו בסיטואציות האלה לא תהיו בחשק גדול מדי ובלי התלהבות מיוחדת מהצד שלכם...?

לציין שהבעיה היא כלפי הבן/בת הזוג.. לא בעיה אצל האדם עצמו, אין בעיה של משיכה לבני המין השני או כל עניין אחר.

והאם התשובה שלכם תשתנה אם מלבד הנושא הזה הכל בסדר ויש תקשורת וכימיה טובה והרבה דברים אחרים שמאוד חשובים לכם??

חד משמעית כן, מהסיבות הבאות:פשוט אני..
הבהרה מקדימה:
כמובן שהתשובה שלי מאוד מתאימה לי, אבל ממש אין הכרח שהיא תתאים לאנשים אחרים.

1. כפי שכבר כתבתי פעמים רבות, מניסיון אישי, משיכה מינית יכולה להגיע בהמשך הדרך. ככל שהקשר מעמיק, החברות מועצמת, והקרבה הרגשית חזקה יותר - כך גברים הסיכויים שהמשיכה המינית תפציע ותגיע לרמות חדשות.

2. ממילא משיכה מינית זה דבר נזיל. המון אנשים משמינים אחרי החתונה, יש קמטים, מפרצים, שיערות לבנות מתחילות לבצבץ... וכאשר הזוגיות בריאה - זה לא אמור לפגום בקשר. המשיכה המינית היא נדבך אחד בנישואין, נדבך חשוב, אבל ממש לא העיקרי.

3. אם היית אומר שיש דחייה - תשובתי הייתה שונה. אבל כאשר המשיכה בינונית, כהגדרתך, אז בהחלט אפשר להגיע למצבים שבהם תהיה בחשק גדול מאוד בסיטואציות הרלוונטיות. זה אולי ידרוש הכנה, וממילא הכנה זה דבר טוב ומועיל לכל הזוגות.

בסופו של דבר אני חי יום יום עם אשתי, עם החברה הכי טובה שלי, עם האמא של הילדים שלי, עם החצי השני שלי.
אלה הדברים העיקריים שמשפיעים על היום יום והופכים אותי למאושר.
העובדה שהיא גם השותפה שלי למיניות לא חשובה כמו הדברים הנ''ל.
אין לי בעיה עם זה. האמת לא כזה מעניין אותי האקט המיני. אניחסדי הים
רוצה ילדים וזהו.
ברור שחשוב לי שיהיה אהבה ואפילו חשק אבל האקט המיני לא כל כך קריטי אצלי.
אבל זו מצווהקל"ת
מעבר למצוות פרו ורבו קיימת גם מצוות עונה
בסדר. אז אני יקיים את זה.חסדי הים
בעיניי פחות שייך לדון על זה בפתוחנפש חיה.
אי אפשר להתחתן ללא משיכה. ד"ל.
בסדר. הוא כתב משיכה בינונית. לא בכלל לא.חסדי הים
כנראה שיש כאלה שנבראו בלי יצר הרעadvfb

יצר המין זה בין היצרים הכי חזקים שקיימים במין האנושי,

תמיד יכול להיות שהוא פספס כמה..

יש בי יצר המין אבל זה לא דבר כזה מרכזי בחיים שלי. אניחסדי הים
מקווה מאוד שאמצא מישהי כמוני.
אדם בריא סה"כadvfb
עבר עריכה על ידי advfb בתאריך א' בטבת תשפ"א 17:56

יש כל מיני סיבות שונות שיצר המין תופס את המקום המרכזי בחיים של בנאדם, זה בדר"כ נובע מכל מיני תסביכים.

גם אם זה רק אמצעי זה נראה לי שבאופן עקרוני ובריא זה תופס מעבר להנאה הרגעית אלא בעיקר למשמעות של זה. 

אם משמעות של זוגיות טובה חשובה עם אשתך חשובה לך סביר להניח שזה חלק מהמכלול ומתוקף כך זה יעניין אותך

ממש לא חסרים...
המון נשים אחרי הריון כשיש ילדים לטפל בהם חחח
(וגם גברים, למרות הדימוי שיצא להם)
ברווקות יש לזה מקום יותר גדול כנראה בגלל תחושת הבדידות
בנישואין, יש עוד כל כך הרבה עיסוקים ודאגות ופחות שמים על זה דגש
יצר המין הוא לא יצר הרע. זה יצר קדוש שבזכותו העולם מתקייםפשוט אני..
כל הכבוד!advfb

השאלה קצת מוזרה בעיניי. אני מבין שגם אין רגש (אחרת הייתה גםנוגע, לא נוגע
משיכה), ואם כן למה אתה שואל על משיכה ולא על זה שאין רגש שזה העניין המרכזי?
תקרא שוב.. איפה ראית שאין בכלל משיכה?נחמד אחד

ובלי שום קשר על האכסיומה שלך שמשיכה מינית קשורה גם ברגש יש לא מעט שיחלקו..אבל זה בלי קשר לשאלה שכתובה בצורה ברורה.

התכוונתי שאין מספיק רגש וממילא אין מספיק משיכהנוגע, לא נוגע
והאקסיומה שלי היא הפוכה.
אני לא טוען שמשיכה מינית תלויה רק ברגש. בוודאי שלא (לצערנו).
אני טוען שאם אוהבים מישהי (ולא רק מחבבים) יש משיכה מינית. או בניסוח קצת שונה- כדי לאהוב צריך גם משיכה.
אם האהבה והמשיכה שבעקבותיה קיימות, המקום של המשיכה שלא תלויה ברגש והרצון והצורך בה פוחתים (ואני אומר את זה גם על סמך דברים ששמעתי מנשואים).
נכון שזה שינוי תפיסה אצל רוב הבנים שהתרגלו שהכח הנוכח יותר בחייהם זו המשיכה שלא קשורה ברגש מאשר משיכה שכן קשורה, ולכן חלקם מחפשים מישהי שמושכת אותם *מאוד* גם בלי קשר לרגש כלפיה.
אני לא יודע מה בדיוק המקרה שלך, רק העליתי תמיהה שעלתה בי אחרי הדברים שפירטת (כתבת שיש הרבה דברים טובים אבל לא כתבת על רגש).
אז אם אתה כן אוהב אותה ונמשך אליה, ושואל רק על המשיכה שלא תלויה ברגש, לדעתי בוודאי שמשיכה ברמה בינונית זה מספיק. ושמעתי מאדם שכן נמשך מאוד לאשתו גם בקטע הזה והוא גם בעל אופי מיני חזק לטענתו, שבסופו של דבר היחסים של האהבה הם הכי כיפיים.
מצד שני, אם מדובר במקרה של אדם שבכללי הרגשות שלו חלשים יותר, כנראה שכדי להתחבר לאשתו ולאהוב או כדי לרצות להתחתן בכלל הוא כן צריך מישהי שבנוסף לשאר הדברים שהוא מחפש הוא גם ימשך אליה ברמה גבוהה. ומתוך זה הוא יגיע לאהבה.
...מני123456
יש שתי רבדים במשיכה מינית: א. יותר יצרית(מן דחף עמוק וחזק),משיכה שלא קשורה לקשר.
ב. רגשית, (יותר עדין ורך) נפשי, שזה מישהי שאתה מאוד קשור אליה ומחובר אליה מאוד, משיכה שקשורה לקשר.
תנסה לחשוב לאיזה חלק אצלך זה נוגע..ומה הנקודה האמיתית לסלידה כל שהיא?(במידה ויש כזאת)
בד"כ משיכה פיזית בינונית זה מספיק. זה נראה שגם במקרה שלך זה ככה.
הקשר ואהבה רק הולכים וגדלים ואיתם גם המשיכה.
אם הדבריםנשואה טריה.

האחרים טובים (כימיה טובה, תקשורת, הערכה, אמון וכו'.)

והמשיכה קיימת אבל לא ברמה גבוהה אז כן.

כל עוד לא היית בסיטואציה הזו אתה לא יכול לדעת באמת כמה התלהבות וחשק תהיה לך...

אני עד האירוסין בקושי נמשכתי וגם אחריהם לא ברמה מאוד גבוהה 

וב"ה אחרי החתונה זה השתנה ממש...

אבל לא חויתי דחיה וכן אהבתי אותו

כנראה שלא.מזמור לאל ידי
משיכה מינית היא לגמרי הכרחית לקשר של נישאוין.

אם אין אפילו את הבסיס- אני לא רואה סיכוי ממשי
שהקשר הזה יעבוד.
המשיכה המינית מושפעת ממצבים נפשייםים...
אם זה שלב התחלתי של קשר נראה לי שזה מוקדם מדי וחבל להפסיק אם סה"כ הכל טוב.
בזוגיות מרכיב המשיכה הוא לא העיקרי בכלל, יש יותר מקום לחיבה ולאהבה. בכלל גם מתרגלים למראה, מספיק שתהיה נעימות של המראה שלא תהיה דחייה. בזוגיות (בטח אחרי מספר שנים) המשיכה היא לאדם עצמו ולא לחיצוניות.

לדעתי אם יש משיכה חזקה מדי זה יכול ללמד על נקודות בעייתיות בקשר. משיכה למשל לסוג מסוים של אנשים וכו.
כדאי להיפגש עם יועץ זוגיות או בכלל ללמוד קצת על הנושא.
לא לא לא לא.מקום בעולם
ואני מקווה שכולם יענו לא על שאלה כזו.
בינונית במקרה הטוב, זה אומר שיש גם סוג של סלידה...מוקי_2020
עבר עריכה על ידי מוקי_2020 בתאריך ג' בטבת תשפ"א 15:11

וסלידה כבר בהתחלה...זה אומר שמכאן...זה רק הולך ו״מתדרדר״...
ויכול להגיע למצב של גירושין או שהבן אדם יעדיף לעבוד משמרות לילה או להתגייס לקבע בצה״ל.
אז כמובן שלא.

אבל.
אם הכוונה למשיכה בינונית וזהו. כלומר ״בסדר״ כבר בהתחלה.
אז חשוב שכולם יבינו, שמשיכה בינונית תהיה ****בכל*** מקרה. בהנחה שאתם בני אדם ואנושיים.

ומכיוון שבמספרים זו הדרך הכי טובה להסביר דברים.
אז ניקח זוג שהמשיכה המינית בינהם היא 10, דווקא הם בבעיה גדולה יותר, כי מה 10 הזה יש להם הרבהההה לרדת, *והם* *ירדו*.

ואם ניקח את הממוצע...נגיד 7 (הכוונה ממש למשיכה *הפיזית*, כשמנטרלים את האהבה והכוכבים שהם ״סוג״ של ״מסך עשן״)
אז הירידה ל 5-4 תהיה פחות כואבת.

מה שאני מנסה לומר בגדול, זה שאלה שהתחילו בינוני ואלה שירדו לבינוני, 
בשורה התחתונה, *רוב הזמן המשותף שלהם בכל החיים*, הם יחוו פחות או יותר *את* *אותה* *משיכה*(בינונית).

עריכה :
וכמובן שיש את פרמטר של הרצון - מי שרוצה להשקיע בתחום הזה, יכול בקלות להקפיץ את עצמו מ 5-4 ל 7.
אם התקשורת טובה, **השמיים** **הם** **הגבול**
(הייתי חייב לסיים בצורה אופטימית)

ואי תגובה מעניינת...לב אוהב

במיוחד זה

"מי שרוצה להשפיע על המשיכה פשוט צריך לפעול על המרחב הרגשי, אפשר לעשות את זה בכל שלב, וכל בני זוג יכולים לעשות את זה"

אבל לא יודעת עד כמה זה מדויק, כי אפשר מאוד להמשך נטו מהמקום של היצר בלי המקום הרגשי כמו שכתבו פה מאחת התגובות, וזה פשוט סוג אחר של משיכה, יותר משהו יצרי וראשוני ושטחי וגם יכול לחלוף יותר מהר.... (שגם הוא בטח יושב על כמה דברים אולי יותר עמוקים... אבל קיצר עדיין)

...לב אוהב

נראה לי כדאי לפעם הבאה שתחלק לפסקאות את מה שאתה כותב.

אני לא יודעת אם רגש זה יותר גבוה. רגש רומנטי במקום מסוים זה ערבוב של משיכה עם עוד כמה דברים.

ואני לא בטוחה שהסיבה שהרבה נשארים רווקים זה בגלל עניינים שקשורים למשיכה. מחפשים דיוק בחיבור שיכלול בין היתר משיכה, אבל המשיכה זה לא העניין המרכזי בכלל.... 

והרגש זה לא שיקול כזה מרכזי. לא יודעת למה נתפסת על זה. 

צריך שיהיה רצון מצד השכל, רגש, ונשמה. אבל ממש לא רק מצד הרגש. 

ולא הבנתי איך זה קשור למה שכתוב בגמרא, ברור שכולם מתמודדים עם זה, רק מגיל 20? עוד הרבה קודם... 

"אצל הדתיים יש שיקול רגשי שמנחה אנשים להעדיף להישאר רווקים גם בגיל 40"- מה??.... 

ולקראת הסוף קצת פחות הבנתי... 

כנשואה אני לא מבינה את האמירה שרכש הוא לא מרכזיפריקה2
הוא הכי מרכזי בעולם , איך אפשר להתחתן בלי רגש? זה פשוט חבל, וכנראה גם מתכון לצרות.
כאשר הרגש מנוגד לשכל שיודע שהקשר הוא בעייתי אז באמת חשוב להקשיב לשכל אבל בגדול הם לא אמורים לסתור בכלל אלא שצריך מאוד את הרגש ואי אפשר להסתפק בשכל.
את הרגשות שלי הייתי יכולה להסביר בשכל, הם נשענו על דברים שהערכתי ואהבתי אבל אם זה היה רק בשכל זה לא היה אותו הדבר. לא הייתי רוצה להתחתן עם רגש כמרכיב אחד לא מרכזי בכלל.
יש כמובן קשר גם רגש לנשמה - רגש קשור להשתוקקות של הנשמה, לתחושה של נפש תאומה. זה ממש בתחום הרגש, אני לא מבינה למה להפריד.
כשמתייחסים על רגש כשטחי אז הוא שטחי אבל בגדול הוא ממש לא אמור להיות כזה ורגש עמוק שיש בו אהבה נפשית עמוקה עם השתוקקות לבן הזוג הוא מדהים והכרחי לדעתי האישית לנישואין.
חלילה.. לא אמרתי שהוא לא חשוב...לב אוהבאחרונה

הוא פשוט לא העניין המרכזי, יש עוד שיקולים...

ובכוונה אני עושה הפרדה בין הרגשות של נשמה לבין רגשות של הלב

כי לפעמים יש רגשות של הלב בלי להרגיש חיבור נשמתי ולפעמים הפוך יש חיבור נשמתי בלי רגשות רומנטיים.

לא תמיד זה משתלב... וצריך לשים לב... 

וברור ברור שהכרחי, בעיניי חובה שיהיה רגש אהבה עמוק ונשמתי... 

לא יודעת למה ירדופריקה2
אצלי המשיכה קפצה אחרי החתונה (שומרת נגיעה).

בכללי לדעתי יש פער לפחות אצל בנות (+שומרות נגיעה) בין משיכה ואהבה למשיכה מינית פיזית (השניה התפתחה לי בעיקר אחרי החתונה).

אני לא יודעת לענות לפותח השרשור כי אני חושבת שאצל גברים זה עשוי להיות אחרת.

ובכל מקרה לא ברור למה הכוונה המשיכה הבינוני. - רק בנושא המיני או בכלל (האם הן הזוג מרגש אותך? האם אתה משתוקק לקשר? לאו דווקא פיזי..)
לדעתי אי אפשר להתחתן בלי משיכהענווה1
עבר עריכה על ידי ענווה1 בתאריך ה' בטבת תשפ"א 08:55

אם יש לך דחיה מהמראה שלה, אז אין שאלה, אתה לא יכול להתחתן אתה. אבל אם היא נראית בסדר בעיניך, אבל לא יותר מזה, אז יש מקום לדון. 

פעם ראיתי באיזה ספר של מכתבים מאדמורי חב"ד על התייעצויות כאלה לגבי שידוכים, שהם תמיד שאלו האם יש "משיכת הלב", ואם יש משיכת הלב אז הכול בסדר ואפשר להתחתן, ואם אין משיכת הלב אז לא. 

המושג משיכת הלב, זה שאתה מרגיש שהלב שלך רוצה להתקרב אליה, הלב שלך רוצה לדבוק בה, וזה מלווה ברגש של חיבה אליה, ורגש של משיכה אליה (זה לא מיני, זה רגשי). 

ולדעתי משיכה השכלית (סקרנות להכיר ולדעת אותה כמה שיותר), המשיכה הרגשית, והמשיכה המינית לא מנותקות אחת מהשנייה, הן צריכות לבוא ביחד.

לכן תבדוק האם העובדה שיש לך בעיה במשיכה המינית אליה, אומרת שגם יש לך בעיה בחיבור הרגשי אליה, האם הלב שלך חושק בה או לא.

אם כן יש לך רגש של משיכת הלב אליה, והלב שלך כן מתרגש ממנה, אז הייתי מציע כן לחכות ולראות האם תתעורר גם משיכה מינית. כי באופן עקרוני אם יש רגש בלב, אם יש משיכת הלב, אז אין סיבה שלא תתפתח גם משיכה מינית. ואולי עדיף להתייעץ עם מישהו שמבין בנושאים האלה (אולי יש אצלך חסימה בתחום המיני, שלא מאפשר לרגש שלך אליה להתבטא גם בתחום הזה). ואם לא תתעורר משיכה בכלל, אז אין אפשרות להתחתן. למרות שיש מקום לחשוב שאחרי שתתחתנו ותהיו מותרים במגע, אז יש סיכוי גבוה שרגש החיבה של הלב, יקבל גם ביטוי מיני (רק בתנאי שאכן יש רגש חיבה בלב). אך אצל גברים חלק משמעותי מהמשיכה מתבסס על ראיית העיניים (בעוד שאצל בנות זה פחות ככה), ולכן אני לא יודע אם המגע יעורר משהו שהראייה לא עוררה. אולי יש משהו במראה שלה שאולי דוחה או חוסם את המשיכה המינית שלך אליה, ויש לבדוק את זה, והאם ניתן לעשות משהו עם זה. או שאולי בגלל הצניעות של הבחורה, אז גם למרות ראיית העיניים, לא מתפתחת משיכה. עדיף להתייעץ עם מישהו שמבין שתוכל להסביר לו בפירוט את כל הסיטואציה ואת כל מה שאתה מרגיש ולא מרגיש. 

והכי חשוב תמיד לבדוק האם אתה שמח בה. האם כשאתה מדמיין אתכם מתחתנים אתה מתמלא בשמחה או לא. זה לפעמים מעיד על הכול. 

אתר הבארבחור עצוב

מתברר שיש לו מתכנת זריז

טופלמשה

נפלאות תחילת השנה הלועזית ומשהו קשור.

ואו!בחור עצוב
תודה על המענה המהיר. ועוד ביום שישי. 
דווקא מיום שישי אני לא מתלהבתמבולבלת מאדדדד
צריך למצוא דרך להתחמק מהכנות לשבת😉
חחחחבחור עצוב
אני גבר. סה"כ מכין את השעון שבת ואת המיחם.. 
עדיין רואה שנה פחותבחור עצובאחרונה
מקום של תורהשירגול
שלום אני מתעניינת לשמוע על מקומות עם קהילה תורנית שמתאימה לזוג צעיר. מקום שיש בו נגיד כולל( במקום ישיבה).

לא מקומות גדולים כמו עיר.

אולי גבעת שמואל?תפוחית 1
לא יודעת אם את סרקסטיתפשוט אני..

אבל אם את רצינית,

אז רק תדעי לך ש**** ו****

וגם *******

סיננתי את עצמי כדי לא לעבור על לשון הרע.

וכן אני יודע שגם כך זה לשון הרע, אבל פחות חמור...

יש בית מדרש קהילתי בגבעת שמואל. ומסביבוקעלעברימבאר

קהילה דוסית (בסגנון די הר המורניקי נראה לי).

זה סוג של ישיבה גבוהה כזו

אני חושבת שאפשר להחשיב אתשלומית.אחרונה
גבעת שמואל כעיר 
אולי תשאלי פהadvfb
יש בעינבאביעד מילוא

ביישוב עינב יש כולל מאוד חמוד וגם קהילה גדולה ובנו עכשיו שכונה חדשה 

איזה סגנון? ב"ה בהרבה יישובים יש כוללפתית שלג
הר ברכה?ארץ השוקולד

עלי?

אלון שבות?

מה זה אומר לכם או לדעתכםיוני.ו.

שהפורום הזה הוא הפורום הכי פעיל?

התלבטתי רבות אם לדבר על הנושא הזה אבל..מוקי_2020

אין לי מה להפסיד. מקסימום מי שיקרא את זה בלי להתייעץ עם אחרים יפסיד. אז בקטנה.

ויותר ברצינות.

סיפור קצר. מקרה אמיתי.
כשהייתי בתיכון,  היה לנו תלמיד אחד שאבא שלו היה קבלן יחסית מבוסס לתקופה.
זה היה בגיל שהיה לנו רישיון נהיגה.
והיו לו 2 רכבים.
רכב אחד ששווה 500,000 שקל בשווי של היום. 
ורכב אחד ששווה 5,000 שקל בשווי של אז. 

כשהוא מגיע לדייט הראשון, הוא לוקח את הרכב הזול.
בלי שרשרת זהב לבן, בלי משהו שיכול לשדר שיש לו כסף. כלום. הכי פשוט שיש.

אם הבחורה המשיכה לדייט שני (וגם הוא כמובן),
הוא היה מגיע עם רכב של 500,000 שקל.

ועכשיו תוך כדי שאני מקליד אני נזכר בסיפור נוסף. הורים של חבר.
לפני שהתחתנו,
לבחור שהיה בזמנו בן 28 ?  משהו כזה..
כבר היתה דירה (משכנתא כמובן)
רק אחרי שהם התחתנו, הבחורה גילתה שיש לו דירה. לא דקה אחת לפני.

עכשיו לתובנות,
רוצה להדגיש שאני מסתכל על זה מנקודת מבט גברית.  אני באמת לא יודע מה הכי מתאים לבחורה. 
התחושה שלי שזה שונה. אבל אין לי מושג, כי אני לא בחורה. אני בחור.

עכשיו כמובן שאין כאן איזה נוסחא מדוייקת..
אבל אני באמת מאמין בזה, שזה חשוב מאוד לבוא לדייט הראשון הכי נקי שיש
ועדיף לעשות הכל כדי שהצד השני לא ידע כלום על דברים ממש ממש טובים. על נקודות חזקות במיוחד.

למה ?
למרות שזה כאילו מובן מאליו, אבל צריך להפנים את זה :
כי אם בחורה עדיין תרצה להפגש איתך למרות שהכל על פניו נשמע "פשוט", 
אז זה אומרת שאתה, מי שאתה -באמת-,  זה מה שהיא רוצה להמשיך להכיר.

בנוסף.
ברגע שאתה מציג את הצד הכי רגיל שלך, הכי פשוט שלך, בלי שום עטיפה, בלי שום הצגה..
אז מי שתגיד "אוקי, הבנתי שאין כאן שלמות, אני מעוניינת"
זה אומר שהיא רואה את מי שאתה באמת ומקבלת את זה.

היתרון הוא, שמכאן זה רק יכול לעלות ולהתשפר.
החסרון הוא שתפסיד חלק מהבחורות. אבל איזה בחורות תפסיד ? תענה בעצמך. לדעתי התשובה קלה וברורה.

שלב השאלות
שאלה : אוי לא..רק לא שלב השאלות
תשובה : מה הבעיה בשלב השאלות ?

שאלה : נו...
תשובה : מה נו , תשאלו

שאלה : זה לא עמוס מדי להציג בדייט ראשון את כל התמונה, גם חולשות ?
תשובה : תראה, אם זה חולשות שאתה יכול לשפר ואתה יודע שזה יכול להפריע לבת הזוג אז תשפר...אם לא, אז בכל מקרה היא תגלה את זה מתישהו.
נכון שיתכן שיהיה קליק ריגשי לפני שהיא תגלה ואז כאילו יהיה לה יותר קשה לשחרר, אבל הקליק הריגשי במהשך יכול להיות בדיוק בכיוון הפוך. המח זוכר הכל. תהיה בטוח.

שאלה : דוגמא ?
תשובה : נניח אתה בן אדם שמקשקש המון. זה מי שאתה. אתה מדבר פי 2 יותר מבן אדם ממוצע. או הפוך, אתה מדבר מעט מדי ביחס לבן אדם ממוצע.
אם זה מי שאתה, אם אתם שלם עם זה, אם אין לך מה לעשות בנושא הזה, אז תתנהג ככה בדייט הראשון. תהיה מי שאתה. לטוב "ולרע". תהיה אתה.

שאלה : אוקי, תחדד לי את זה.
תשובה : אתה נפגש עם חבר ותיק בפעם  ה 300. איך אתה מתנהג בגדול ? אותו דבר בדיוק. זה הדייט הראשון שלך.

שאלה : תסכם לי את זה.
תשובה : תבוא הכי פשוט שאפשר. תסתיר את כל היתרונות שלך (עבודה בשכר גבוה ,תהיה עבודה בשכר רגיל, תפקיד מיוחד יהיה תפקיד ממש רגיל ונפוץ, בצבא אם היית בסיירת ועשית מצבעים מעבר לקווי האויב תספר שהיית חייל פשוט וואל תכנס לנושא הזה יותר מדי).

שאלה : בטוח שיש בזה הגיון ?
תשובה : לא

שאלה : אז כל החפירה הזו ואתה לא בטוח שיש בזה היגיון ללכת בגישה הזו ?
תשובה : נכון. כי אולי זה לא מתאים לכל אחד. נתתי זוית מסויימת וכל אחד צריך לבדוק עם עצמי מה הוא לוקח מזה ומה לא. 

שאלה : לגבי..
תשובה : זהו, אין יותר שאלות. אני צריך להכין דגים.

שאלה : רגע, אם תפגש עם מישהי תגיד לה שאתה יודע לבשל ?
תשובה : ברור שלא . מקסימום חביתה. אבל לזה יש כמה סיבות. נדבר על זה בהמשך.

שאלה : אבל..
תשובה : שבתתתתת שלוםםםםםםםם.

הערה טכנית - הפוסט לא עבר בדיקה לפני שליחה, עמכם הסליחה. עייפות החומר.

מקומות "חוויתיים" בבית שאןאני הנני כאינני
מחפשים מה לעשות ברביעי בבית שאן, אטרקציה זוגית שווה/מעניינת וכדומה. עדיפות למקום סגור.

רעיונות?

חחחחחחחחחחחחחחחחח אין כאלה 😂צדיק יסוד עלום
בפרטי
חחחחח זה היה באינסטינקט שלי להגיב והתאפקתי פתית שלג
היה איתי בצבא מישהו מצחיק שגר שם אם זה עוזרנוגע, לא נוגע
יש לא רחוק משם את בית אלפאארץ השוקולד
באיחור, סליחה
השטלה מה מחפשיםשלג דאשתקדאחרונה

האזור מאוד יפה לטיול שקט ורומנטי.

הרבה מאוד מעיינות, חלקם לא מוכרים אז יתכן שתהיו בשקט שלכם. אפשר לנסוע לכוכב הירדן ולהנות מהשקט והנוף (אתם תהיו שם לבד, מובטח לכם שאף אחד מגיע לחור הזה...).

אטרקציות וכדו אני פחות מכיר.

מה מחבר אתכם?intuscrepidam

אשמח לשמוע מה גורם לכם להתחבר לצד השני?

וכנ"ל לגבי חברים / חברות.

פעילות משותפת, תחומים משותפיםארץ השוקולד
שיח טוב שזה הרבה פעמים תלוי
הקשבהadvfb

כשאני מקשיב למישהו ביחס לעולמו הפנימי, מה שמעניין ומעסיק אותו אני מרגיש שאני פותח צוהר לעולם שלו.

וכן, להיפך, שמישהו מקשיב לי וממוקד בי ובעולם שלי, אני מרגיש שהוא מתחבר אלי.

במקרים שתחומי העניין הם שונים אז העניין יותר בולט. כשאיש מקשיב לרעהו בצורה אקטיבית בנושא שאין לו בו יד ורגל, זה יכול לעורר חיבור גדול.

עין טובה ואהבת החייםהרמוניה
מצאתי מקור חדש לגביי דיון עתיק שלי פהאני הנני כאינני

והאחד שהשקעתי עליו הכי הרבה מאמץ...

מלאכיות או רגלים על הקרקע? - לקראת נישואין וזוגיות

מאיפה המקור?פצל"פ
הספר 'אהבה' של הרב גינזבורגאני הנני כאינני
יפה, במיוחד לאנשי פרק ב' כמונו שכבר "ריאליים"מתוך סקרנות

ו"לא מתלהבים משטויות"...

הכי טוב זו מלאכית עם רגליים על הקרקענוגע, לא נוגע
אני מעדיף איזה אוגית ירוקה כזאתelico
עם חמור או בלי חמור?נוגע, לא נוגע
נראה לי הוא יכול להביא את החמורארץ השוקולד
ולא צריך שהיא תביא אותו
תלוי כמה גמלים צריך להוסיף כדי שהעסקה תצא לפועל elico
זה שהגבר מביא חמור כזה או אחרנוגע, לא נוגעאחרונה

זה כבר בסטנדרט

"וצביאת מרת אוגיתא דא, והוית ליה לאינתו.

ודן נדוניא דהנעלת ליה: חד חמרא לובא מעליא, בריא, גמיר וסביר, דידע לבדוחי ליבייהו דאינשי"

אני לא אוהב את זה בכללמשה

כלומר, ברור שיש בזה אמת ולא קטנה בכלל, מצד אחד. אבל המשמעות של זה היא שאני עכשיו צריך להגיע לקשר כשאני "מושלם" (או לפחות עוטה מסכה של כזה). וזה לא נכון, כי החסרונות שלי והדפיקויות שלי יצופו בקשר כל עוד הוא קרוב מדי. למעשה, זה במידה רבה מבוא למערכות יחסים קצרות ומתחלפות כאשר עולה פגיעות או חיסרון.

זה בסדר לרצות להשתפר כדי להיות בן זוג ראוי יותר. אבל זה לא בסדר לצפות "למושלמות". אנחנו לא. לעולם לא נהיה. מלאכים יש בשמים ואמא שלי טוענת שאם בן הזוג טוב מדי אז אלוקים לוקח אותו.

זה נהיה טרנד?הפי

לדבר עם בחורה ולברוח?

2 נשים שלוותי השבוע היו מפורקות מבכי עד כדי מצב של חולי.

אם אתם לא מתכוונים לצאת לדייט תגידו את זה מראש

ולא ברור לי איך גבר שמגדיר את עצמו דוס עושה שטויות כאלה.

ובעצם דוס או לא לא מתנהגים ככה

לא סתם שולחים הודעות בוואצפ לבחורה שהעבירו לך את המספר בשביל שידוך ..ואז בורחים .

איך זה גורם לשדכן גם להרגיש?

ולא סתם קובעים עם בחורה דייט ומבטלים באותו יום

שלא נתחיל לדבר על שגרירים/ שליש/ וחבריו

ששם בכלל פותחים הודעות מדברים ואז יום אחרי נעלמים .

מדוע?

אני תמיד אומרת אף בחורה לא כועסת שלא רוצים אותה בחורה כועסת כי הראו לה שרצו אותה (בואי נקבע דייט )

ובסוף הלכו בלי הסבר בבום

אני כבר התרגלתי לזה שיש כאלה שדיבורים לחוד ומעשים לחוד ..

ואני אומרת את זה בכאב אם אדם בוחר להתנהג ככה או ניצלתי.. עוברת הלאה ..

אבל לא כולן לוקחות את זה ככה

יש בנות שלא רוצות לשמוע על דייטים בזמן הקרוב בגללכם..

באמת קחו אחריות.

גוסטינג זה גועל נפש

אתם גועל נפש

השרשור מופנה לאדם שבורח/ מבטל דקה 90 בלי לזכור שיש צד שני לסיפור.

אדם אשר לא יודע לבטא את רגשותיו ..

נכון לא תמיד אפשר להביע מה אתה מרגיש אבל אפשר שיהיה לך עמוד שדרה . אל תגיד סתם דברים .. מזה??

(אפילו הודעת נימוס יהיה מתאים .. מצטער על הזמן שלך.. בכל זאת אני חושב שלא מתאים .קשה?

אפשרי גם אם לא מסתדר הכל בסדר .מידות יש פה צד שני לעזאזל 

דרך ארץ

כנל הפוך!! כלפי גברים

מעצבן ממשארץ השוקולד
פעם אחת קרה ליאביעד מילוא

התחיל איזה קשר והבחורה נעלמה כאילו בלעה אותה האדמה

קרה גם הפוךבחור עצוב
דיברתי עם מישהי איזה שבוע ופתאום פשוט נעלמה מעל פני האדמה. לא הגיבה להודעות. כלום.

אחרי חודש פתאום שלחה הודעה משום מקום. הגבתי לה ביובש שתבין שלא מעוניין. 

תגיד לה ברחל ביתך הקטנההפי
ההתנהגות הזו של היבוש לפני חודש לא היתה לעניין
לא בא לחנך אותהבחור עצוב
רק חתכתי וזהו. 
הלוואי עליadvfb
אם אחרי כל הבירורים זה מה שהתגלהintuscrepidam

אזי צריך להודות לה' יתברך ששמר את נפשך.

היה כנראה צריך את הבירור בשביל שני הצדדים, אך ברוב חסדיו ה' חסך לך את כל הפגישות והסבל מהבחור.

ואני לא אומר את זה רק מהצד של הכל לטובה וכו', אלא פה באמת רואים את ההצלה עצמה ישר.

לדעתי החלק שקשה זה שבסיטואציה כזו אפשר לומר לעצמך למה אני שוב פעם בסרט של להתבאס מקשר שהיה רלוונטי והתברר שלא…

התופעה שנקראת "גוסטינג"משה

נפוצה הרבה יותר משנדמה לך. ולתחושתי נשים מעיזות להתנהג ככה יותר מאשר גברים. אבל זה בסדר לטעון גם הפוך.

נשים תמיד צודקות, גברים תמיד טיפשיםצדיק יסוד עלום
בעולם המודרני? כןמשה

בעולם הקלאסי זה היה הפוך.

יחי הפמיניזםצדיק יסוד עלום
אף אחד לא דיבר דווקא על שגברים עושים את זהמבולבלת מאדדדד

הפי כתבה בלשון שנוח לה לכתוב, כי בזה היא נתקלה.

וכנראה בגלל ההערות המעצבנות של כולם פה בפורום (לא דווקא אתה) היא גם כתבה בסוף במפורש שזה מיועד לשני המינים.

תפסיקו להיות מעצבנים ולצאת מנקודת הנחה שהבנות תמיד נגד הבנים. זה ילדותי ברמות. 

נשים עושות את זה גם וזה ילדותי ברמותהפי
זה אכן מזעזע, אבל תשמחו שלא התחתנתם/ן אתו/המתוך סקרנות

מי שלא מסוגל להיות רציני ולעמוד מאחורי מה שבוחר לעשות, לכאורה גם בנישואין יתנהג כך (גם בנישואין יש הרבה דרכים לעשות גוסטינג וד"ל).

" מפורקות מבכי עד כדי מצב של חולי."מוקי_2020

איך שלא מסובבים את זה,

זה אומר שהן עושות משהו לא נכון ( שזה -שונה- ממשהו שבאשמתן).

עכשיו אם אחרי שירגעו ויתאפסו, יעשו בדק בית ויגידו "אוקי, איך נמנעים מהקרקס הזה שאני מתפרקת בגלל בחור שאני בכלל לא מכירה" ויבצעו צעדים 1,2,3 שקרקס כזה לא יקרה יותר - מעולה. זה נקרא החיים.  יש תקלות. משתפרים ומשתכללים לפעם הבאה.

אבל...אם הן יהיו עכשיו בחרדה או בהפסקה ויתנו כ"כ הרבה כח לצד השני...

אז ...אולי באמת עדיף שקודם יטפלו בעצמן יסודית כי בזוגיות אמיתית המצבים יהיו פי 8000 יותר מורכבים מזה.

אה עכשיו זה המשחקהפי
שנתפסים על מילים מוצאים אותם מההקשר? 
הוא לא התכוון בכוונהקעלעברימבאראחרונה

אולי יעניין אותך