הסוד העיקרי -סבלנות ותכנון קצת מראש
קילו קמח לבן.
רבע כוס שמן
2 כפות שמרים
5 כפות סוכר (עובד מצוין גם עם 3 אבל יותר טעים 5)
4 כוסות מים (240 מל)
2 כפות עראק
ביצה 1 (לא חובה! אבל גורם לספינג' לשמור על טריות יותר זמן. אם שמים ביצה מפחיתים מים! אני פשוט שם בכוס ביצה וממלא אותה מים עד הסוף וסופר את זה ככוס מים)
מכניסים הכל למיקסר ומערבבים כ4 דקות עם וו גיטרה.
יוצא בלילה ממש נוזלית. לא לפחד.
מכסים ומתפיחים שעה. משמנים ידיים ומורידים את הבצק ומתפיחים עוד שעה. הבצק אמור להיות יותר מכפול בנפח ומלא בועות ענקיות של אוויר.
מחממים שמן עמוק. מרטיבים ידיים קורצים חתיכה עושים חור ומכניסים לשמן. מינימום התעסקות בבצק כדי שלא ירדו הבועות. זה מתנפח בסיר כשמזהיב הופכים ושמזהיב בצד שני מוציאים וישר מפזרים אבקת סוכר.
ספרו לי שהכנתם/ן
)
)

