לא כ״כ אוהב להתעסק עם בשר טחון.
אבל רציתי להכין ״עראיס״ בפעם הראשונה (חצי פיתה עם בשר טחון וטחינה ) היום..ובסוף ירדתי מהניסוי.
אז אמרתי, בוא נכין פסטה בולונז. (הכנתי לפני המון שנים ולא יצא משהו)
במיוחד שהלחיצו אותי בגוגל ואמרו ״בשר בקר טחון חייבים להשתמש בו באותו יום״. (לא לוקח סיכון)
העניין הוא ש״מצאתי״ פסטה שמבחינתי היא קטלנית וממש אהבתי אותה (הכנתי אותה לפני מספר ימים):
גם חתיכות קצרות (נח מאוד לאכילה)
גם יש בהן חור ואז הרוטב נכנס ונספג גם מבפנים.
וגם הפסטה מרגישה טוב בפה. זה קצת קשה להסביר. עניין של טעם. מרגיש משהו טעים יותר מפסטה ״רגילה״.
עשיתי בגדול לפני המתכון הבא :
ספגטי בולונז - המתכון הכי קל והכי טעים שיש! - מתכונים ב-10 דקות
רק שהשתמשתי ב 400 גרם עגבניות מרוסקות (במקום 800 גרם במתכון) ועם מעט מאוד מים חמים.
ודאגתי לעשות חצי בישול של הפסטה בנפרד, כי אח״כ עם הרוטב זה ממשיך להתבשל.
יצא מאוד מאוד טעים. (כיף !)
חשוב לי להדגיש את הנקודה ״מאוד טעים״,
זה אומר שהדרך היחידה להפסיק לאכול זה לא בגלל שאתה שבע אלא בגלל ש..״זהו, אכלת מספיק. לא צריך להגזים״ (כמו בעוגה).
אבל מה שהכי כיף שזה קלללללללללללללללללל להכנה (כיפאק היי !)
וזה דבר שמאוד חשוב לי. מתכון קל זה מתכון לחיים.
כל כך קל להכין שכבר בא לי להכין את זה עוד פעם כדי לתרגל שוב.(לא. אבל אני ארשום את זה בצורה מסודרת כולל לזכור רק 400 גרם עגבניות מרוסקות כי בתגובות באתר רמזו שזה יצא מיימי ואני ממש לא אוהב מיימי אני אוהב שהרוטב סמיך יחסית)
השתמשתי בתבלינים : מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, כמון, ראס אל חנות (קצת מכל דבר. הוספתי עוד מלח בסוף בסוף).
ושמתי פלפל כתום אחד ביחד עם הבצל בהתחלה.
רק בקשה קטנה.
לא להעביר את המידע על הפסטה הקטלנית הזו לאחרים.
שלא יהיה מחסור ועליות מחירים.

)
)

