אחרי ש...בצער רב וביגון קודר...
(תראו איזה טוב ה'! סידר לי 2 מצוות! גם לארגן תשבת וגם כיבוד הורים!)
אז בשבילי... וגם בשביל הרכזות המעולות שאיתי! שהיו שם והרימו תשבת!

מה היה פחות טוב? 
לא נהניתן?

אחרי ש...בצער רב וביגון קודר...
(תראו איזה טוב ה'! סידר לי 2 מצוות! גם לארגן תשבת וגם כיבוד הורים!)
אז בשבילי... וגם בשביל הרכזות המעולות שאיתי! שהיו שם והרימו תשבת!

מה היה פחות טוב? 
לא נהניתן?

ב"ה ה' הוא המלך!
הייתי בשבת, ובסה"כ היה ממש סבבה. באמת-היה מאורגן ומושקע-כל הכבוד לכל מי שאירגן.
אני אישית קצת התאכזבתי מזה שבקושי דיברנו עם תושבים של שדרות, היינו יותר עם עצמנו. אבל בסה"כ היה מעולה (היה "שחר אדום" אחד באמצע ארוחת ליל שבת). בגלל שלא היו הרבה בנות-אז די התגבשנו והכרנו אנשים.
עינת כבר סיפרה לנו על הפרוייקט הבא של שבוע בשדרות ושבוע באשקלון עם "בני עקיבא" ו"עזרא"-אני ממש מקווה שנראה נוכחות!!!
שבוע טוב!
בזדמנות הזאת אני רוצה לומר ישר כוח ענק ל: יוכי ואפרת שלצערינו לא יכלו להגיע..... וכמובן למיכל ושלומית ממש תודה רבה.... היה מושקע....
אני חושבת שהכל היה יפה
האוכל בסדר(?!)... סתם....
קיצור שבוע טוב לכולם
ישר כח לכל מי שארגן ת'שבת הזאת
השיחה בערב היתה ממש מעולה וגם השיחה באוהל מחאה
מה שהיה קצת פחות טוב שהגענו ביום שישי ב1 וחצי וקצת התיבשנו שם...
והשחר אדום בערב היה די מפחיד וגם האורות לא נכבו בלילה
גם לי הפריע שלא נפגשנו עם הרבה אנשים משדרות
אם זה נשמע שלא נהנתי אז זה ממש לא!
התלבטי מלא אם לצאת לשבת וני לא מתחרטת שנסעתי היה פשוט מ-ע-ו-ל-ה!
ושוב ישר כח לכל המארגנות!
בעזר ה'-
השבת הייתה אחת השבתות הבליתי נשכחות של החיים!!!
העונג שבת, השיחות(אם התושבים שדיברו אתנו והשיחות בינינו...), הדברי תורה התושבים שאמרו שבת שלום, האווירה הכול ביחד... (וגם מה שלא כתבתי ויש הרבה..) ממש שעו את השבת השבת!!!!
נורא נהנתי לקיבלתי מזה!! ממש ניסיתי לשאוף ככול שביכולתי... כי שאכול אח"כ לבוא ולספר לכן/ם בכדי שנוכל להמשיך במסע יחד...
הארוחות הייו גם כן די טובות.. (יחסית למה שאמרו כן על השבת נצח...) אך לדעתי זה ממש לא העיקר.
מה שכקצט הפריע שבשירה לא כולם שרו ביחד.. (בזאת שכוייח ענק לפתאח-גילה שאירגנו שירה מהממת!!!!) ושבמפקד לא כולם שרו את כול ההמנון, אך זה משהו פרטני יותר שצריך לעבוד עליו.. אבל הכלל בנוי מהמון פרטים קטנים.. (בקשר לשירה יש לי העצה שתוכל לסייע להבא..)
ובכלליות אם אצרף בשבת אחד לאחד.. הייתי אומרת: שהיתה שבת ממש מבורכת! שבת של נפל בה קסאם אחד על שדרות! שבת שקבלתי ממנה המון כוחות. שבת שהרימו אותה אנשים כ"כ ענקים! (כמה טוב ישי כאלו שכנים!!!<בדיחה פנימית..>)
רכזות יקרות שלי! המון שכוייח ענקי לכן!!! עלו והצליחו בכול מכל מעשה ידייכן. "כל העוסקים בצורכי ציבור ואמונה הקב"ה ישלם שרכם". מעריכה ואוהבת המונמון!!!!!!!
היתה שבת מעולה!!!!!!
רק שיוכי ואפרת היו כ"כ חסרות...
מה היינו עושות בלי הב"שחר האדום?!
איך היינו חוזרות הביתה??!!
כמו שעינת אומרת היהב צריך את זה לפחות בשביל המתודה...
שבוע טוב!!!!!
בשורות טובות ישועות ונחמות!!!!
מוריה- בפעם הבאה אני אשתדל לשתף פעולה ולא ליבש אותך ....צודקת לחלוטין!!! גם אני הרגשתי זאת...
בכלל השיחה... והסיפור וכל מה השלך ב"מהלך הסעודה"... היו נורא עליים! זוכרת?! (אך שלא!!!)
ב"ה ה' הוא המלך!
שכחתם את סניף שעלבים!!!
היה ממש מקסים בשבת!
אם אנחנו בקטע של ביקורת בונה, אני חושבת שיש לנו ממש ממש מה לשפר בנושא שכבר הועלה פה, השירה בשולחן שבת.. אין מה לעשות, הקטע הזה היה קצת צולע..
סתם ככה היה ממש כיך לראות אנשים שכבר הרבה זמן לא ראיתי וגם ילדים חדשים.. 
שבוע צח ומוצלח,
צלב"א.
לפגוש אנשים שבחיים לא ידעתי מהם והשם שלהם צילצל לי באוזניים מלא פעמים או שהתכתבתי איתן בפורום.
השירה היתה על הפנים
נראה לי שאם היו שירונים והיה סדר ברור אז יכול להיות שזה היה עוזר.
תודה על הביקורת הבונה
זו בדיוק מה שלעה לי לראש! שירונים!!! הם ממש יוכלו לעזור לנו. אך כמו שאומרים: "מטעויות" רק לומדים...
איזה מגניב זה שלמרות המרחק (הזמני..) אנחנו מטלפטות..;)
וסניף שעלבים היקר! לא שכחנו אותן! אך הגעתן לזה בכלל!?! היה שבת נורא נפלא יחד איתכן! כן ושכוייח על השיתוף בשירה, הייה נורא כיף! (לי אישית להכיר אתכן, כל אחת ואחת.)
ובכלל שכוייח לכול החב"ב השווה ביותר שהגיע!!!!! נורא התרגשתי לראות את האיכות שלנו, והיא בכמיות...
זה מזה עשה לי באסה שלא באתי... (שבת כיתה אחרונה...)
נשמע שהיה ממש כיף...
עוד פעם! עוד פעם! (אבל לא על שבת תפוסה!!!!!)
עדיף עם בנ"ע ועזרא... (אהבת ישראל בנשמה!!)
בשורות טובות ישועות ונחמות!!
היה אחלה חוץ מ: חוסר התחשבות בצימחוניות (!!!)
אבל סתם ככה היה אחלה
תודי שזו התחשבות???!!!
סתאאאאאאאאאאאאאאאאם!
צודקת! תודה על הערות הבונות, אם לא מלאתן משובים לפחות פה יש קקצת משובים...
בעזרתו!!!
שבוע טוב לכולם!!!
מה אני אגיד לכן,חיפשתי הרבה שזמן ת'מילה לזה וזה פשוט היה עוצמתי!! הרבה מעבר לצפיות שלנו.הגענו לא בקלות וזה היה ממש שווה ת'מאמץ!!!!!!!! D:
קודם כל שכויח ענק לרכזות חב"ב יוכי אפרת שלומית ומיכל..פשוט שיחקתן אותה!!!! 
עוד משובים?
אז ככה-
1.קודם כל בקשר לשירה באמת חוץ מפאתח וקצת שעלבים שהיו ממש משת"פיות גאות בסעודה שניה אפחד לא ממש טרח לפתוח את פיו וחבל...
2.בקשר לאוכל גם אני לא אכלתי כלום וגם אני תהיתי למה לא מתחשבים בצמחונים???תנועה כה נאורה כמו שלנו...רחמנות.. P:
3. בקשר למפקד נראה לי הוא דיבר בפני עצמו...גם אמרנו את זה ביננו לבין עצמינו שחבל שאנשים לא חושבים שצריך להגיע למפקד עם כחולבן או בזמן או נגיד עם לדעת את המילים של ההמנון... %) זה כאילו היה עוזר קצת לקים מפקד נורמלי... ;)
ודרך אגב אלעד ממש הפציצו במפקד!הינו 8!!!!!
4. אחרון חביב שכויח למי שהיתה והפכה ת'שבת למה שהיא היתה ושכויח לכל מי שהביאה חולצתנועה ונראה לי בזה ממש השתפרנו כי ל90% היתה חולצתנועה כמעט כל השבת!!!!!
חוצמזה נראה לי היה ממש נחמד למרות (או אולי בגלל...) שהינו כ"כ קצת...
זהו זה אנשים!!
בשורות טובות וחיים ארוכים!
בצלב"א.

זה היה סיכום ממצה... שכוייח מוריה.
זה באמת עיקרי הדברים הטובים יותר והטובים פחות שהיו בשבת.
בצלב"א.
בס"ד..
שחכתי!!!!
בסעודה שניה גם רחובות פתחו את פיהם בשירה וזמרה!!!
שכויח וסליחה! D:
חיים ארוכים!ה' יברך את עמו בשלום!!
בצלב"א.
פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,
אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,
וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....
*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*
אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.
אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.
אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...
מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל
😜
מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?
מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).
בהצלחה רבה
או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?
מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,
מאוד
ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"?
בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?
מבחינת סגנון דתי/חרדי, מה חשוב לך?
איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...
דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗
(ללא השקעה) וללא ניסיון!
ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי
👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇
זמינות מיידית!
בואו נעשה מאגר פעולות