כואב כואב כואבחגי98765

כואב על אדם מבוגר שהוצא מביתו באישון ליל בצורה הזויה.

כואב על נער שנלקח מאיתנו בצורה כזו, צורה נוראית אשר בחר בה ריבנו של עולם.

כואב על שיח רווי שנאה והשחרת פניהם של עשרות אלפי שוטרי משטרת ישראל ומתנדביה.

על הכאבים הראשונים אשר דמנו שותת בעקבותיהם דברו הרבה ואין לי מה להוסיף..

אך על הכאב השלישי יש למחות, ברור לי שכל מי שכתב דברים כאלו ואחרים על המשטרה אינו באמת חושב כך רק מתוך זעקת ליבו וכאבו התנסח כך.

אך תמיד עלינו לזכור ולהיזהר בלשוננו שלא נפגע באותם אשר בחרו בדרך לשרת את עמ''י בשליחות גדולה, לא לישון ללילות לעבוד במשמרות מסביב לשעון לא בשביל כסף או כוח אלא להיות שליחים לעמ''י.

שוטרי מג''ב אשר בחרו להיות ראשונים בקו האש בחזית המדדמת על עיר הקודש ועיר האלוקים.

שוטרי יס''מ שמקריבים את חיי משפחתם במשמרות שלפעמים אינם מסתימות ברגע שמורידים את המדים.

שוטרי סייבר אשר ברגעים אלו ממש משתדלים למונע מאנשים רעים לפגוע בילדות וילדים קטנים ולקחת מהם את עתידם התמים והפשוט.

שוטרי סיור אשר שומרים שלא יפגעו באדם מבוגר שרק רוצה ללכת לקנות חלב בסופר. שלא יקחו לילדי השכנים את האופנים החדשים אשר קיבל רק אתמול ליום הולדת. 

שוטרי ימ''ר אשר פועלים ללא לאות למונע מסמים ואמל''ח להסתובב ברחובות ולפגוע ביקר לנו.

שוטרים חבלנים אשר מזהים חפצים מסוכנים אשר בני עוולה מנסים דרכם לפגוע בעמ''י.

שוטרי תנועה אשר מגנים עלינו כאשר אנשים האהובים עלינו עולים על הכביש ויש אנשים המסכנים אותם ואת הנוסעים האחרים(ולא צריך תיאור של תאונות מחרידות שקראו בעיקבות שיכורים או סתם אנשים שחשבו שהכביש שלהם בלבד).

שוטרים אשר נמצאים מעבר לקו הטלפון לענות ולעזור לילד\ה קטנ\ה הנמצא\ת בסיטואציה לא נעימה ,לאדם שנגנב לו האוטו, לאדם התקוע באמצע כביש ראשי, לילד\ה המוזנח שהוריו עזבו אותו, לאישה המוכה בידי בעלה ועוד..

שוטרים אשר בחרו להיות שוטרים לא בגלל כוח לא בגלל כסף לא בגלל תנאים טובים אלא בגלל שליחות להיות שליחים של עמ''י.

שליחים נאמנים אשר נותנים לנו לחיות את חיינו בשלווה ולשבת בישיבה וללמוד תורה או כל עיסוק אחר.

"חכמים, הזהרו בדבריכם" שלא נגיע ל "נמצא שם שמים מתחלל."

כמובן שכמו בכל מעשי בני אדם יש טעויות ויש דברים רעים אשר צריכים תיקון וברור שמי שפשע בדברים אלו צריך להענישו בחומרת הדין. אבל לא ע''י הכתמת והשחרת פניהם של עשרות אלפי שוטרי ומתנדבי משטרת ישראל הנאמנים והיקרים.

כואב לקרא פוסט מפגר כזהרוני,
הייתי ממש רוצה להבין במה את חולקת עלי...חגי98765

אשמח אם תוכלי להסביר את דעתך.. 

תודה רבה!

כואב לראות תגובה חסרת תרבות כזאתשביל
צודק, מתנצלת.רוני,

תגובה לא ראויהפשוט אני..
חזק ונוגע, תודה לך !מדרשיסטית20
אוי התמימות, אוי הנאיביות...מזמור לאל ידי
חבל ש99% מוציאים שם רע מאוד ל1% שבסדר.
בולרוני,
אני חושב שאולי יש 1% שלא בסדר ובו חייבים לטפלחגי98765

אני לא חושב ש25,000 מתנדבי המשטרה הם אנשים רעים ולקחת עוד כ30,000 אנשים ולהגדיר אותם כאנשים רעים זאת לענ''ד הסתכלות לא טובה על העולם. כי כמובן לא כל האנשים הרעים הם במשטרה, אז אם נלך ע''פ היחסיות שאתה הגדרת ולא הגיוני שיהיה הפרש כ''כ משמעותי בין סתם אנשים לאנשי משטרה. כולמר צריך להגיע לאחוזים ממש משמעותיים בכלל המדינה שהם רעים... ואם אתה מגדיר כ''כ הרבה אנשים שהם רעים אז אולי מי שיושב בסטנדר לידי בבית מדרש הוא אדם רע או המוכר בסופר או נהג המונית כלומר כל עוד לא יוכח אחרת עליי לחשוד את כולם ב'אנשים רעים'?

כן אני רוצה להאמין בטוב שהקב''ה ברא בלב האדם "לב טהור ברא לי אלוקים" וככל הנראה לא רק לי.. לדוג' אדם הראשון בבסיסו לא היה רע הוא בחר ברע כלומר יצא מטבעו.

הרי בוא ניקח שוטר ונחזור לעברו האם הוא נולד רע? בתור ילד הוא היה רע? בתור נער הוא היה רע? בתור חייל הוא היה רע? רק בתור שוטר הוא קיבל את המדים והוא הך לאדם רע? לומדים את זה בקורס שוטרים? כשהוא מגדל את הילדים שלו הוא אדם רע? כשהוא מתפלל בבוקר הוא אדם רע? 

אני מניח שכל התשובות הם לא, הוא לא נוד רע, בתור ילד הוא לא היה רע וכן תור נער ובתור חייל הוא לא היה רע. אלא אדם רגיל כמוני וכמוך..  שאין שום סיבה לומר שהוא רע.

ואולי עדיף לחיות בתמימות ונאיביות מאשר לחשוד בכולם ולהסתכל כל הזמן מעבר לכתף ולחשוד בכשרים שאולי אותו אדם יעשה לי משהו...

סיכום דברי:

1. האחוזים של 'הרעים' במשטרה חייבת להיות מושפעת מכלל החברה.

2. ברירת מחדל של העולם זה אנשים טובים כך לכאורה הקב''ה ברא את האדם. 

רפרפתיחופשיה לנפשי
חד משמעית-אם רוב העם על כל גווניו הפוליטיים *לא* סומכים על המשטרה ועל מח"ש מישהו צריך לעשות בדק בית ודחוף
ואלה לא אנחנו שצריכים לעשות את זה
במקרה הראשון מדובר בטמטום שכמעט ועלה בחיי אדם חף מפשע לחלוטין ובשני בחיי אדם של בחור שכרגע אין לנו מושג מה קרה שם קודם והתנהלות המשטרה לא גורמת לאף אחד להאמין לגרסה שלהם(גם אם היא אמיתית)
מסכים ב100%חגי98765

אך כמו שאמרת לא אנחנו צריכים לעשות זאת ולהשחיר פניהם של עשרות אלפי שוטרים זאת לא הדרך..

ואני מקווה שבאמת יעשו בדיקה ויגיעו לאמת ובעז''ה שהקב''ה ישלח בלב מנהיגנו לעשות בדיקה אמיתית לנקות את כל הנגעים במשטרה ושיחזור האמון בה.

תודה רבה על תגובה אמיתית ומכבדת

למעלה משנה בפורומים- 28 הודעות פעם לפחות היו משקיעים בבוטים.מזמור לאל ידי

תודה רבה עדיין לא זכיתי שאקרא בוט משתדל לא להיעלבחגי98765

שדעתי נחשבת כבוט ואינה שווה דיון.

אך לענין הבוט כנראה שקשה לקרוא לי בוט מגיוון הנושאים שעסקתי בהם בכמות ההודעות המועטת שלי.. לדעתי בוט לא יודע לענות על נושאים בפורום בית המדרש ואשמח אם תתקנני אם אני טועה.

וכן אין לי הרבה הודעות ואיני חושב שזה גורע...

אך אשמח לדיון אמיתי ומכבד בגופם של דברים ולא בגופם של אנשים..

ימר שי די נועדו לרדוף אחרי נערי גבעות.נחמיה17
לא לזה הם נועדו אלא אולי זה מה שהם עושים בפועלחגי98765

אני בא להדגיש שבטוח שיש צורך בשיפור והמשטרה אינה צדיקה, אך מפה ולהכתים את כל שוטרי ומתנדבי המשטרה הדרך רחוקה מידי.

יש כתם גדול. בפעילות המשטרה. כתם שיש בו גם דםנחמיה17
ואני לא מדבר רק על ההרג האחרון שהכסתוח אם יתברר הוא חרפה שלא מפתיעה גם על עצורי דומא, על בן אוליאל, על רמת גלעד, על עמונת סו, על יחס חד צדדי ליהודים על רדיפה. כן רדיפה.

נכון לא כל המשטרה. נכון לא צריך לסגור את המשטרה אבל צריך לטלטל את אמות הסיפים. לא פחות מאת הרשות השופטת. גם את החלק המבצע במשטרה ובשבכ.
מה היה ברמת גלעד?נקודה טובה
מסכיםמישהו איתי
לרגש לפעמים קשה להסתכל על התמונה הרחבה, ויש לזה מקום חשוב.

אבל אם רוצים להיות אמיתיים יותר, ולדאוג לתיקון אמיתי, צריך להסתכל מלמעלה.

תודה לך שעזרת לי להעריך ולהודות לאנשים שפועלים למעננו
צודק. יש רבים וטובים בין כוחות האכיפה. והרעים מזעזעים.אולי הארלט

הזן לבדוק מי שולח את השוטרים לקורסים של קרן וקסנר שמצליחים להשפיע לרבים על המוח

כאשר מדברים נגד המשטרה זה נגד המערכת שנקראת 'משטרה'אוא"ר
ישנם שוטרים רבים טובים שמוסרים נפשם ממש, אך הגוף הכולל, המערכת, מקולקלת.
הרבה יותר כואב לי על כך שישנו גוף ממלכתי שנועד לעשות צדק ופועל באופן אינטרסנטי כאשר יד רוחצת יד.
^^^rivkiאחרונה
שכוייח עצום!פשוט אני..
קיבלת מחיאות כפיים יותר ממה שמגיע לך על הטקסט הזהבן מערבא

״כואב על נער שנלקח מאיתנו בצורה כזו, צורה נוראית אשר בחר בה ריבנו של עולם״. 

רק היה חסר שתגיד ״זה הגורל שלו. מה אתם רוצים ?״. זאת אמירה אומללה ועלובה מצידך לתלות את המוות הנורא הזה בריבונו של עולם כאשר מי שאחראים למוות הזה הם בריות עלובות ושפלות שטופי מוח ומואכלי שנאה. הם בחרו בכך ואל תנסה להטיל את זה על ריבונו של עולם.  

מישהו טען כאן פחות או יותר שאתה ״מגיב מטעם״ ולמען האמת זה הרהור שעלה גם אצלי, היסטורית ההודעות שלך בפורום בית המדרש אמנם קצת מערערת את הקביעה הזאת, אבל מכל מקום מידי ספק לא הסתלקנו, ייתכן שהמשטרע משקיעה בשתולים שלה להקנות להם אמינות. 

לגבי החלק הראשון של טענותיךחגי98765

אני אדגיש והאיר את כוונתי: (ותודה ל @רוני, שגם האירה לי שלא הייתי מובן..) 

1. אני לא בא להסיר מא''א אחריות. וכמובן המקרה צריך להיחקר בחקירה אמתית אמינה שקופה ולא מטויחת! והאחראים צריכים לתת דין וחשבון על זה. וכמובן שכמו כל גוף ציבורי המשטרה צריכה לעבור תיקון יסודי להחזיר אותה למסלולה ולאמינותה. 

2. לאחר הנחה זאת, אני בא ואומר שכואב על נער יקר שנלקח איתנו. ואנחנו בתור אנשים מאמינים שיש בורא ומנהיג לעולם, מבינים שהקב''ה רוצה להעביר אותנו תהליך ובירור גדול בדרך לגאולה. וכואב שזאת הצורה שבא בחר הקב''ה להעביר אותנו את הבירור הזה. איני יודע מהו הבירור שהקב''ה רוצה להעביר אותנו אך כמי שמאמין שיש בורא ומנהיג לעולם אין לי אלא להאמין שיש סיבה וזה לא קרה סתם...

ולגבי החלק השני של דבריךחגי98765

אני מתלבט אם ראוי לענות...

אך בכ''ז אומר-

1. שאם זאת דרככם לבטל כל מי שלא חושב כמוכם אז כנראה שאתם לא באמת בטוחים בשיטתכם.. כי אתם לא נותנים מקום לדיון אמיתי לגופם של דברים. 

2. מי שבאמת מפריע לו וחושש באמת שאני בוט\"מגיב מטעם" וכו' מוזמן לשיחה פרטית איתי ואוכל לדבר איתו על זה. ע''מ שנהיה "נקיים מה' מישראל"

ערב שנה טובה וכו'. שאלה שמעניינת אותיעשב לימון

אנשים ונשים שעברו טראומה שקשורה לביטחון- פיגוע טרור או מלחמה או משהו כזה

אני יודעת שזה קצת אישי- פשוט תכתבו על חבר שלכם

איך זה נראה ונחווה מבפנים או מבחוץ

אחרי שנה, אחרי עשר שנים, אחרי עשרים ושלושים שנה?

אשמח לכל מידע או סיפור מקרה

בשורות טובות ושמחות

ממליץ מאוד להיזהר עם חשיפה אינטימית במקום ציבוריארץ השוקולד

רוב האנשים פה בסדר, אבל לא כל ניק פה הוא טלית שכולה תכלת ותיזהרו מפירוט של דברי שיוכלו לנצל נגדכם.

ובנוסף, תזכרו שהפורום ציבורי וכל דבר שהכתב פה יכול להימצא על ידי גוגל כך שכל אדם יכול לפתוח ולקרוא.

כמובן. תודה על התזכורתעשב לימוןאחרונה

למה אנשים מגמגמים?בנות רבות עלי

הולך ברחוב, סבא חביב פונה אלי, מסמן לי עם היד להוריד את האוזניות, מחייך ואומר "המעלית לא עובדת" .. אוקי אדוני המעלית לא עובדת, איך זה קשור אלי?

אמרתי לו אוקי מה…

אחרי שניות ארוכות הוא מפנה אותי לקופסת קרטון, תעזור לי לעלות את זה? אני ואתה ניקח ביחד. אמרתי לו עזוב תן לי לראות אם זה כבד כמו שאתה אומר.. בדקתי , כבד אבל לא ברמה שאי אפשר להרים. קיצר מפה לשם נופל לי האסימון ש- לך תדע כמה קומות זה. נכנסנו לבנין הורדתי את הקופסה על המדרגה הראשונה , הוא: אמרתי לך שזה כבד בוא אני אעזור לך. נשמה , אני רק מכבה את האוזניות הכל טוב. המשכתי לאחר שהוא אמר שיש 4 קומות, לא אשקר שהתנשפתי כי אני לא בכושר, אבל משמיים זימנו מצווה לפני ראש השנה , כל השנה כלום. מדהים איך מזכים אדם משמיים לעזור פתאום, לא יודע, זה לא יכול להיות מקרה.

קיצור אנשים: דברו ותפסיקו לגמגם ולדבר בלחש. תודה

חחח …בנות רבות עלי

עכשיו עוד מישהי ביקשה עזרה. איזה שאלות יש לאנשים. באה לי אחת קצת מבוגרת, מדברת קצת חלש. אני: הינה עוד צרות. אני עם השיר באוזניות והיא מדברת כאילו אני שומע אותה . מכבה את האוזניות . "כן?" .. היא: אפשר לבקש בקשה? בטח נשמה מה תרצי? עד חצי המלכות. סתם לא באמת אמרתי לה ככה. קיצר היא מתיישבת לידי בספסל, איך אני מעבירה את כל הטקסט הזה לוואטסאפ? אני לוקח את הפלאפון שלה אומר לה הינה יש לך אופציות לבחור למי לשלוח. היא היתה בהלם מנסה להבין איך עשיתי את זה, נתתי נגיעה במסך לאחור, מסביר לה שיש מטוס נייר שהיא רק צריכה ללחוץ עליו ויש לה אופציות למי לשלוח. היא לא האמינה שהאופציה בכלל קיימת 😄

מצווה שניה.

אגב, למה לא פונה אלי מישהי חסודה לשם שינוי?בנות רבות עלי

סתם שאלה שעלתה לי הרגע.

טוב זה כבר קרה בשבת ויצאתי קצת טמבל אבל בסדר. לא נדבר על זה כרגע. מי שואל איפה זה עין גנים כשיש גם רחוב כזה וזה גם שכונה?! כן זה אני ששאלת אותו את זה בשבת היי 🙋🏼‍♂️

חחח מצחיק שאני מגיע לפה פעם ביובל עם סיפורים הזויים …

בודקים אותך. תעבור כמה שלבים במשחק ואז תגיע החסודהמבקש אמונה

🤡

חחח נראלי זה באמת ככהבנות רבות עלי

אשריך. באמת! שנה טובה!נחלת

תודה גם לך🙏🏻בנות רבות עליאחרונה

מי אשכנזי וער בגלל סליחות?זיויק

אני ספרדי וישן בסליחותבנות רבות עלי

אם אתה לא אשכנזי ולא מתפלל סליחות בכוונות עצומותפ.א.

אתה צריך שאלת רב האם יהיה מותר לך לאכול קטניות בפסח, שהרי ההבדל הגדול בין עדות המזרח ואשכנזים במספר לילות הסליחות בחודש אלול, זה לכפר על קטניות בפסח אצל עדות המזרח

יש רק בעיה אחת, אני כבר שנים לא אוכל קטניות בפסח😂בנות רבות עלי

אם כך, אתה יכול להמשיך לישון 🛌 בשקטפ.א.

ישן טוב יותר בבית כנסת מבמיטה?ארץ השוקולד

ברור זה כמה צעדים מהמקרר אתה קם בלילה מנשנשבנות רבות עלי

ארץ השוקולדאחרונה

זה לא תלוי מה איכות האוכל שם או שאצל ספרדים לעומת אשכנזים יש אוכל טוב בטוח?

לכבוד ראש השנהאוי טאטע!

ארץ אשר ד' אלהיך דרש אתה תמיד עיני ד' אלהיך בה מרשית השנה ועד אחרית שנה

לכבוד ראש השנה ראיתי משהו ממש יפה ומשמעותי

קבוצה של תמונות יפות מהארץ עם מקורות על שבח ומעלה ארץ ישראל

מוזמנים להצטרף

קמפיין 'טובה הארץ מאוד מאוד'

תודה רבה!נחלתאחרונה

ת

שנה טובה, ברוכה, שמחה, שלווה, לכולכם כולכם כולכם!!נחלת

אמן ואמן וגם לךארץ השוקולד

שנה של קיום משאלות לטובה לכל באי ובאות הפורום

אמן. גם לךנפשי תערוגאחרונה

יש משהו מאוד מוזרפשוט אני..

כאשר יש תחושת אבל על אדם שהלך לעולמו,

למרות שהוא לא קרוב משפחה,

ולא חבר קרוב,

ולא בוס,

אלא ''רק'' מנחה ומנטור.

מי שבהרבה מובנים הביאה אותי עד הלום,

ומי שמיליוני בני אדם חייבים לה את חייהם בלי שהם בכלל יודעים.

נוחי בשלום,

פרופסור עדה יונת.

וכן אני יודע שהיא הייתה שמאלנית קיצוניתפשוט אני..

אשמח אם זה לא יהיה הנושא כאן...

למה מוזר?משה

היה לך קשר איתה. הערכת אותה. עשית איתה דרך. הכי הגיוני בעולם.

מתוך 14 הזוכים הישראלים בפרס נובלאריק מהדרום

היא האשה היחידה, גם בזה היא היתה פורצת דרך לשבור את תקרת הזכוכית.

יהי זכרה ברוך.

איזו תקרת זכוכית?shaulreznik

לוועדת פרס נובל מאז מארי קירי אין שום תקרת זכוכית

נכון עקרוניתאריק מהדרום

בפועל היתה רק אחת

היה את רוזלינד פרנקלין שהיו נותנים לה אםקעלעברימבאראחרונה

לא היו גונבים ממנה את הגילוי

יש כאן אוהדי קבוצת כדורגל/כדורסל לשאלה בפרטי?צע

חיילי גבעתיאריק מהדרום

אמר לו פפוס מי הביאך לכאן אמר ליה אשריך רבי עקיבא שנתפסת על דברי תורה אוי לו לפפוס שנתפס על דברים בטלים

לא מכבים אש עם דלק!Nachman Wilhelmאחרונה

מעגל דמים ללא קץ או עוצמת נצח: התודעה היהודית שתכריע את האויב

החרות הפצועה של מדינת ישראל, המנסה לבנות את ביתה הלאומי ללא זיקה עמוקה לשורשיה ולקודש, גובה מאיתנו מחיר דמים יומיומי וכואב. אנו מוצאים את עצמנו במרדף אינסופי של "כיבוי שריפות" מול פני רוע משתנים: פעם אלו בלוני תבערה ועפיפונים המכלים את שדותינו, פעם נחילים של כטב"מים ורחפני נפץ המאיימים על ערינו, ופעם מטחי רקטות, מנהרות ופיגועי טרור מגוונים. אנו ניצבים מול מציאות שבה אין לנו רגע של שקט; מציאות שבה אנו לא מפסיקים לכבות דליקות פיזיות וביטחוניות, מבלי לראות את האופק או את הקץ.

בכל פעם שאנו גוברים על איום אחד, מיד צומח איום אחר במקומו. הניסיונות לפתור את הבעיה בכלים טקטיים, טכנולוגיים או צבאיים בלבד דומים לטיפול בסימפטום ולא במחלה עצמה. אנו משיגים שקט זמני, אך נכשלים פעם אחר פעם מלגמור את הסיפור עד הסוף ולעקור את האיום מן השורש — משום שהשורש האמיתי הוא רוחני במהותו.

אירועים אלו אינם יד המקרה. הטרור הבלתי פוסק, על כל סוגיו וטכנולוגיותיו, הוא תזכורת רוחנית וקיומית רבת עוצמה. האויבים מציקים לנו, אך מלמעלה מכוונים אותנו בניסי ניסים — באמצעות מסרים שמימיים שאין לנו ברירה אלא להקשיב להם — להבין שאיננו יכולים להסתמך על כוחנו ועוצם ידינו בלבד. המציאות דוחקת בנו לחזור "מלא על מלא" לשורשינו העוצמתיים, המוצקים והקדושים.

הטרור והלחימה האינסופית ייפסקו רק מכוח נחישותנו המוחצת, שתנבע מתוך זהות יהודית מבוררת. ברגע שנתחבר לשורש הנשמה המשותפת של עם ישראל, יתקיים בנו: "כל המקום אשר תדרך כף רגלכם בו לכם יהיה" (דברים יא). נחישותנו הרוחנית והמעשית תנפץ את אשליות האויב, כהבטחת התורה: "ונתתי שלום בארץ... ורדפתם את איביכם ונפלו לפניכם לחרב" (ויקרא כו). אז, מתוך עוצמה פנימית בלתי ניתנת לערעור, יסתיים מעגל כיבוי השריפות ויראו כולם את ניצחוננו המוחלט: "וראו כל עמי הארץ כי שם ה' נקרא עליך ויראו ממך" (דברים כח).ל

אולי יעניין אותך