הקורונה הזאת גמרה אותי לגמרי. אין לי דקה שאני עם עצמי.
אני מנסה לעבוד מהבית. בעלת עסק עצמאי (מדשדש שלא מצליח להמריא, בעיקר כי לא משקיעה בו מספיק זמן .)
כל הזמן יש ילדים בבית, הם לומדים בממוצע יומיים בשבוע כרגע, כל אחד ביום אחר. הקטן שבגן חולה המון אז נשאר הרבה בבית.
אז ככה שכל היום אין זמן של שקט ממש, ובערב גם צריכה להתייחס לבעל שחוזר סחוט מעבודה קשה ובאמת עושה מאמצים רבים לפרנס אותנו בכבוד. והילדים חלקם מתבגרים שהולכים לישון אחרי כך שהבית פעיל עד שעות מאוחרות.
אני מאוד אוהבת את כולם ומודה לה' על המשפחה הנפלאה שלי, הבעיה שאני לא מוצאת את עצמי בכל הבלאגן הזה. אני בנאדם שזקוק כנראה להרבה זמן עם עצמי ומרגישה שהחוסר הזה בזמן שקט, פוגע בי מאוד, פוגע ביחס שלי למשפחה ולבנזוג. כי כבר אין לי כח, לתת ולהקשיב כל היום.
אם אני אומרת לבעלי בערב שאני רוצה קצת שקט הוא די נעלב. גם הילדים. בעלי יודע שאני בנאדם שזקוק לשקט, אבל הוא טוען שאני צריכה למצוא את הזמן הזה בבוקר, להתעלם מהילדים ולהסתגר בחדר ולעשות דברים שאני רוצה. אבל זה בלתי אפשרי, זה שאני שומעת אותם ברקע זה כבר בעיה בשבילי. וברור שכל רגע באים, 'אמא יש לי בעיה בזום/אני יכול... /אני לא מבין מה לעשות בש'ב או סתם באים לבדוק מה אני עושה.
ועכשיו מאיימים בעוד סגר?! די אני משתגעת
בקיצור, פרקתי ואשמח לשמוע אחרים איך מתמודדים עם המצב הזה?