בטח יצא קצת מבולגן אז תזרמו.
כרגע אני מונעת היריון. ולמרות שאני מונעת הלב כואב. הלב רוצה. רואה את כל החברות מסביב מתקדמות. רק אני תקועה במקום.
זה קשה. כי אני יודעת שברגע שאני מפסיקה למנוע אני ישר נכנסת להריון (בעזרת ה' כמובן). ההתמודדות היא לא פיזית ולא הכניסה להריון עצמו. ולכן זה קשה כל כך. קשה שאני זאת שעוצרת את זה.
אני יודעת שזה הדבר הנכון. היריון גובה ממני מחירים פיזיים ונפשיים קשים. כל הריון מגיע עם דיכאון ותוספות פיזיות כאלה ואחרות. וזה לא הוגן שאכנס להריון על חשבון שאר המשפחה. מחזיקה את עצמי לא להיכנס לזה. כי המחיר הוא כבד. וכרגע אנחנו צריכים כוחות.
ועדין. לי זה כואב. שומעת את כל סיפורי ההריון שקרו "בטעות" שואלת את ה', למה לי זה לא קורה? למה אתה פשוט לא נותן לי את זה למרות שאני מונעת. למה רק לי אין הפדיחות האלה? אתה לא מאמין בי?
ובכלל הרבה למה...
למה רק אצלי הכל מסובך? למה כל היריון גובה מחיר נפשי כבד? למה אי אפשר פשוט להיות בהיריון וזהו?
זה קשה. ותמיד יש את הקול שאומר באיזה זכות מותר לי לדבר? להתלונן? יש לי ילדים. והרי אני לא צריכה טיפולי פוריות בשביל זה. ועדין...זה קשה. ועדין אני יודעת שזה הדבר הנכון למשפחה שלנו.
ואני? אני רק רוצה...להיות רגילה. להיות עם כוחות. להפסיק להתמודד.
---------------------------
מניחה את זה כאן. מקווה שיהיה לי את הכוחות להגיב. אם לא אז תבינו. היה לי קשה לשתף אבל הרגשתי שיעשה לי טוב.

מדברים