אז תודה! ב"ה אני כמה חודשים אחרי לידה ראשונה, עם בעל מדהים מדהים ממש מכל בחינה..ברור שיש פערים מסויימים או נקודות יותר מאתגרות אבל באמת ב"ה מצליחים לדבר על זה ולהיות בתקשורת טובה גם בנושאים האלה..אנחנו ממש ממש מפרגנים אחד לשניה להגשים חלומות ולעשות את הדברים שנותנים לנו משמעות וכוח, בעלי בתפקיד בטחוני שבאמת דורש ממנו שהוא עובד בשעות פסיכיות. וביחד עם זה כשהוא נמצא בבית הוא הכי בבית, הכי עם התינוק, איתי, דוחף אותי להשקיע בעצמי. מוריד ממני מטלות של הבית בלי סוף, מצד שני כן מנצל את הזמן ומפתח תחביבים שלו..בקיצור בעל מושלם. באמת. זכיתי ברמות, הוא אדם מיוחד ממש, הולך עם האמת שלו, לא עושה סיפור מדברים, ומסתכל בעומק ובמהות של הדברים, אף פעם אין לנו וויכוחים על שטויות כמעט תמיד זה יהיה דברים יותר מהותיים. אממה..אני חוששת שאני בסוג של דיכאון לאחר לידה שמתפתח לו..לא ברמה מטורפת, אבל איזה מצב נפשי לא הכי טוב, אני בבית עם התינוק שזה מדהים אבל הייתי שמחה לחזור לעבוד, אבל קורונה..וסגרים..וכל המציאות הזו מדכאת אותי נורא, אני אוהבת את העבודה שלי ואין. תחביבים וזה אז בסדר אני עושה בקטנה בבית אבל כאילו אני במצב נפשי כזה שאין לי ככ כוח להרים את עצמי, לצאת מעצמי ולעשות דברים אני במין לופ קצת בלתי נגמר של תחושות שמשפיעות על העשייה שלי, אני יכולה ימים שלמים לא לעשות כלום גם בדברים של הבית, כמובן כן לטפל בתינוק, אבל לדחות כל מיני דברים של הבית..ואז כשבעלי בא הוא עושה הכל בחיוך ובכיף, והכי מפנק אותי. וזה מדהים, באמת. הוא גם מדבר איתי על זה ומנסה לעזור לי לצאת מזה, אבל בדיוק דווקא זה גורם לי לתחושה שאני כלום..אני אפילו לבית שלי לא מצליחה לדאוג ובעלי עושה את זה..כל הנשים מסביבי מצליחות לתקתק ואני זו שלא ובעלי עושה הכלל..למרות שהוא בקושי נמצא..עשיתי איזה סוג של טיפול. לא באמת יודעת מה יש לי, לא בטוחה אם זה דיכאון אחרי לידה או פשוט מצב נאחס של קורונה..אבל אני אדם חיוני, פעיל, אני אוהבת לעבוד קשה ופתאום מוצאת את עצמי כבויה..וצריכה להכריח את עצמי, וגם חושבת על התינוק למה הוא צריך לחוות את אמא שלו ככה..מקווה שלא יפגע בנפש..לא יודעת מה אני שואלת אבל אולי מישהי תדע לייעץ משהו חכם? מוסיפה עוד נקודה..מבחינת תמיכה מסביב המשפחה תומכת אבל בצורה מסויימת מאוד, זאת אומרת זה לא ככ פקטור בתמונה..תודה

רק יועצת הנקה שהגעתי אליה בגיל עשרה חודשים זיהתה את זה...