....Love the world

סבבה, אז אני אבריז היום, אין שום דבר משמעותי ששווה לי ללכת בגללו, טוב אז אני אלך לי לחגוג עם חברות,

נישמע מעולה, אבל שושנה אמרה שהיא צריכה ללכת למתמטיקה מחר... טוב אולי אני אצטרף...

יאוו עד שקמנו לקח שעותתת, רצתי הביתה, העפתי את הטישרט, הטייץ, הבלנסטון, החצאית הצמודה,

ונחנקתי תחת גרביון עבה, חצאית קפלים שענקית עלי, תלבושת מכופרת (השארתי כפתור אחד פתוח, אין מצווה להיחנק לפני הזמן)

נעלים (סורי המנהלת על הנעליים הלבנות עם השרוכים, זה פשוט הזוג הראשון שמצאתי, פלליייזז אל תכעסי)

יאללה ספר מתמטיקה, עט והחוצה, שיט העט לא עובד, דפוק זה, למה דווקא עכשיו? לאמשנה יאלללה החוצה.

חצי דקה אני בסמינר, מניחה את החפצים על השולחן, מספיקה להודיע לחלל הכיתה שאני פה ושלא אחרתי לשיעור למזלי

קורסת על הכיסא, עוצמת עיניים, חייבת לנשום שניה, "אממ אממ" אוי שיט, אני מכירה את הקול הזה, טוב שניה לסגור כפתור בחולצה,

לבדוק שהכול סבבה, העגילים! אימללה להוריד מהר, טוב אני מסודרת ומוכנה לשיחת המויסר של הסגנית

"אסתי" היא אומרת בקול רך, "צאי החוצה בבקשה, עלינו לשוחח" 

טוב, אין דרך להתנגד, צריך להזיז ת'תחת לצאת, יוצאת בכבדות, סוגרת ת'דלת, נשמעת על הקיר עם זרועות שלובות.

היא מתחילה בקול שקט הפעם, "אסתי יקרה, את יודעת שבת ישראל לא אמורה להראות איך שאת נראת כרגע."

וואלה, אני נראת כול כך רע? אהה היא אולי מתכוונת לנעליים שלי, או... אימלההה לקוקס! או מי גאד, שחכתי ממנו, כפרת עוונות..

"את יודעת את זה, וכבר דיברנו והגענו להסכמות יחד" עלק הסכמות, אני ישבתי היא דיברה, איך שהיא דיברה...

ובסוף גם החליטה שאנחנו מסכימות, טוב משתגידי גברת.

"אמממ אני... פשוט... אממ.. אהה אני פשוט לא הספקתי להתארגן מהר כול כך לסמינר, התעוררתי מאוחר היום, מחר זה לא יקרה, מבטיחה" אממ מבטיחה? נו טוב, מחר אני לא אבוא ואז זה יסתדר...

היא סוקרת את פני באריכות ואז מוסיפה עוד מילה אחת "משוחררת" וואלה, מה אני בצבא? משוחררת עלק, טו טוב יאלהה

הבייתה, ניגמר כבר השיעור, למה בכלל הגעתי? אהה ללמוד מתמטיקה, טוב לא למדתי..לאמשנה

מגיעה לבית מתנחלת על הערסל הענק עם סמיכה חמה, ביד מנה חמה, איכס אני יודעת, פשוט הייתי רעבה שזה היה הדבר הכי קרוב והכי מהיר להכנה, לא נורא כול דבר יותר טוב מלימודים

נקודה.

ואי אחותיי❤️רודף אהבה בימים
חח חרדים איזה גייייייייבבללללללללדדדדדדהוד444

גיוואעלד* עם ו' לא ב'רודף אהבה בימים
לא אני רוצה כך אפשר גם וגם זה ידישהוד444

אתה מודע לזה שיידיש נכתבת באותיות כאלה במקור נכון?שפיר כאמרתי
כן אבל ההגיה היא אחרתהוד444

תנחומי אחותייייייייחסרת טאקט

כבר אמרתי לך להוציא ספר על יום בחיי?

חחח כבר דיברנו על זה...Love the world

כשיצתבר מספיק חומר...

איך תקראי לו?חסרת טאקט

ואייי שאלת השאלותLove the world

איך באמת?
יש לך רעיונות?

ממממ.. לא...חסרת טאקט

וואואפרת גלבוע1

איזה הזוי שככה זה הולך אצלכם!!

בתיכון של אחותי {חרדי} מותר לה הכל!!  נעליים לבנות קוקס הכל... ובקושי מעירים להם.

זה תלוי באיזה סמינר היא...Love the world

נכון!! יואו אני מאחלת לך המון בהצלחה וש:אפרת גלבוע1אחרונה

תמצאי את מקומך האמיתי והשלם עם עצמך- שבו תהיי שמחה ומאושרת !!

וואי נשמה שלי, את חזקהההיי לכולםם
אין עלייך!! אשרייך שאת עוד מצליחה להשאר בסמינר
ואגב כתבת ממש יפה, אהבתי תסגנון כתיבה שלך
תודה חיימשלי💗Love the world

אני שמחה לשמוע שהפריקה שלי מענינת אותם...

למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך