היי שוב!
התלבטתי אם כדאי לי דולה ללידה... בגלל שזה הריון ראשון ותכננתי על לידה טבעית, אני פוחדת מהלידה עצמה ומכל הסיפורים שאני שומעת על צוות מזעזע, חוסר יחס, כל מיני פרוצדורות רפואיות שאפשר היה להימנע מהן וכו'. כל זה עושה לי קצת חרדה, ואני פוחדת ליפול על משהו כזה. (כמובן שיש גם המון סיפורים טובים! פשוט מה לעשות שהסיפורים עם החוויות הלא טובות נחקקות יותר בזיכרון..) אז חשבתי שאם אני אקבע דולה מראש אז היא תוכל לעזור לי להתמודד עם זה בלהזכיר לצוות מה אני רוצה ולדבר איתו וכו'..
ואז דיברתי עם אמא שלי קצת והיא אמרה לי "למה את צריכה בכלל דולה? אני אבוא איתך ואדאג לכל הדברים האלה".
ויש לציין שהאמת שהופתעתי שהיא רוצה לבוא ללידה כי לא ציפיתי ממנה.. היא גם גרה רחוק יחסית (בסביבות השעה וחצי, אבל מניחה שזה לא קריטי). אני פשוט פוחדת שהיא תהיה היסטרית מידי ולפעמים היא יכולה להתרגש יותר מידי ולקחת ללב (אתן יודעות איך זה חח).. או מרוב דאגה לדוגמא היא יכולה לריב עם הצוות וזה עלול לעשות יותר נזק מתועלת במצב כזה.
מצד אחר לדולה יש בטח יותר ידע רפואי והיא תוכל לעזור כנראה יותר באמצעות הידע הזה אבל מצד שני אמא זאת אמא ומי אמר שאני ארגיש בנוח בחברת אישה זרה במצב כזה?
מה אתן אומרות?
מציינת שבעלי בטוח יבוא איתי זה לא שאלה בכלל, ועקב הקורונה הבנתי שמותר עד 2 מלווים קבועים (שזה בעל ועוד מישהו. הבנתי שלפעמים גם רק את הבעל בקושי מכניסים).
לבעלי לא אכפת, הוא אומר שמה שאני מחליטה, למרות שבטח היה שמח לוותר על המחיר של הדולה ![]()
יכול להיות שבסוף אבחר להיות רק איתו וזהו ![]()