בעלי מצונן כבר שבוע, אני חצי שבוע.
יש עומס מטורף בעבודה (סוף שנה) יום חמישי עבדתי יותר מ12 שעות (31.12 היום הכי עמוס בשנה)
העירויים של הברזל במקום לחזק אותי יותר מתישים אותי (אתמול סיימתי עירוי ב21:30 בלילה ואם בעלי לא היה איתי אין לי מושג איך הייתי נוהגת חזרה הביתה)
יש לי מחר טיפול שיניים שאני מחכה לו בכיליון עיניים אבל מי יקבל אותי עם השיעול הטורדני הזה (בעלי עשה בדיקת קורונה שלילית אני לא עשיתי אבל אין לי חום ולא היה לנו חום בכלל)
אתמול המחליפה שלי הגיעה, שיגעה לי ת'שכל אין לי סבלנות ואין לי כוחות אליה,
תמיד היום הראשון הוא חתיכת חרבוש אבל הלו!! יש לי מיליון עבודה בלי קשר לחפיפה ואני גם ככה חולה!!
אין לי כח לעשות עליה בייביסיטר! לא הביאו לה מחשב שבניתי על זה שאני אתן לה כמה משימות קלילות והיא תעזוב אותי בשקט וזה לא קרה.
אז מצאתי את עצמי עובדת על הדוחות הכי מורכבים ואני צריכה להסביר בקול מה אני עושה (אני צרודה!)
בלי קשר לתוכנית החפיפה סתם כדי "להעסיק" אותה כמה שעות עד סוף היום.
ב16:00 כבר אמרתי לה ללכת ונשארתי עד 19:00 להשלים את המטלות שלי כשיכולתי להתחיל מהצהריים.
ועוד היא חופרת לי שנתחיל היום ב8:00
ואני מנסה להסביר לה שאין אף אחד במשרד ב8:00!!
רבנן רק רציתי כמה דקות שקט בלעדיה על הבוקר!! מה- לא- מובן?? תחילת חפיפה אין לך מה לעשות כל השעות בלי מחשב במשרד!! סבבה???
אני פיצוצים!!!!
ואם אני מפסידה את הטיפול שיניים בגלל שאני לא מצליחה להבריא בגלל העבודה אני לא יודעת מה עושה להם 🤪🤪🤪
@איימי
שותפתי לצרות חפיפה בואי והושיעני בדברי עידוד!