אז גיסתי ילדה ילד תשיעי האמת בכלל לא ידעתי על ההריון לא כל כך בקשר רחוקים וקורונה והיא גדולה ממני ב20 שנה
אבל כזה הרגשתי את הצביטה הזו למרות שיש לי ילד מהמם בן שנה וחודש בא לי ממש עוד מעולם לא מנעתי אז בעצם כבר שנה מנסים
ועכשיו כזה בבדיקות פוריות והכל כזה מתערבל בבטן קשה לי והבקרוב אצלכם ויהשאלה יש משהו חדש שלא סיפרת ?שגיסי אמר ושאל היום את בעלי ,
כאילו יש לי ילד בן שנה נכון שאני רוצה ולא הולך לי אבל הם לא יודעים מזה אז מה כאילו אם אין הריון אחרי שנה מתחילים להסתכל ולחפור גם אח אחר של בעלי שאל משיהו אחר מהמשפחה אם אני בהריון בקיצור כזה כול הזמן שואלים וגם ההורים שלי כזה כל דבר שיכול להיות קשור הם אומרים לי כזה:יש לנו הרגשה שאת בהריון ולא מספרת
לא אני לא בהריון הייתי ממש רוצה אבל אני לא !!!!!!!! טוב לכם... כל המסתקרנים תזכירו לי לשלוח לכם תוצאות בטא בסוף כל חודש
אני כבר יגיד לכם את התשובה מראש קטן מחמש בסדר לכם.
מספיק נשרף לי הלב כל חודש ואני בוכה שעות
החברה הכי טובה שלי באמצע הריון שהגיע לה בקלות חודש אחרי החתונה והיא מנסה ליצור איתי קשר ולא מבינה לאן נעלמתי לה
ובא לי להגיד לה שקשה לי עכשיו לשמוע סיפורים על בעיטות ובחילות ומין העובר ואולטרסאונד ותמונות ושם ובאיזה בית חולים ללדת
קשה להיות שם
גיסה ילדה וכנראה עוד כמה גיסות בהריון
בקיצור פשוט מוצפת מסתכלת על האוצר הקטן שלי ורק מודה אבל רוצה עוד...
אני מתוסכלת להשיג הריון זה כל פעם סיוט מחדש ולא יודעים למה הכל תקין בבדיקות ואני משתגעת
יודעת שהכל מלמעלה אבל בבקשה אבא תושיע אותי...
פשוט מניחה את זה פה ,הרגשתי שחייבת לפרוק קצת...

תודה