לפעמים אני מרגישה שאבא מנסה אותי עוד יותר עמוק מימה שעד עכשיו כדי שאני ארגיש שכבשתי עוד חלקה קטנה בתוכי ואצליח להכריז בפה מלא את הניצחון שלי ואז לשתוק אותו יממות,לתת לו להישאר עמוק בתוכי ולהשתלב לי בין החיים ושלא יברח לי מבין הידיים.
אל תתייאשי מעצמך.
תודי לעצמך על זה שאת ממשיכה לנסות למרות שקשה.
בעיירה ההיא היו יהלומים אבל לא שמו לב לזה.
גם בך יש יהלומים.
אל תהיי טיפשה ותתעלמי מהם..תני להם להתגלות.
את אף פעם לא לבד,תזכרי את זה תמיד.
את את ואת יהלום ואת מלאך.
לחיות בדור כמו שלך ובתקופה כמו שלך ועם תאוות ויצרים ורצונות ומחשבות כמו בדור שלך,
זה כל יום כמו נס.
ככה פשוט.
איך היא אמרה?"כשגיליתי שאני בהריון,הדבר הראשון שאמרתי לבעלי זה שאני מפחדת.מפחדת שתהייה לי ילדה בדור הזה.
אין לי מושג איזה צלקות גופניות ונפשיות היא תקבל מהרוע הזה שנקרא הדור שהיא תיוולד אליו".
את אהובה ואת בסדר ואז מה אם אהובה זאת מילה קלישאתית,כולנו קלישאות והחיים שלנו הם קלישאה אחת גדולה אבל סוף קלישאות זה אמת.
תאמיני שאת בסדר,תאמיני שאת בטוב.
את טובה.
תהיי חכמה ותגלי לעצמך כמה יהלומים יש בך.
אל תפסידי אותם.
אל תתייאשי מעצמך.
תודי לעצמך על זה שאת ממשיכה לנסות למרות שקשה.
בעיירה ההיא היו יהלומים אבל לא שמו לב לזה.
גם בך יש יהלומים.
אל תהיי טיפשה ותתעלמי מהם..תני להם להתגלות.
את אף פעם לא לבד,תזכרי את זה תמיד.
את את ואת יהלום ואת מלאך.
לחיות בדור כמו שלך ובתקופה כמו שלך ועם תאוות ויצרים ורצונות ומחשבות כמו בדור שלך,
זה כל יום כמו נס.
ככה פשוט.
איך היא אמרה?"כשגיליתי שאני בהריון,הדבר הראשון שאמרתי לבעלי זה שאני מפחדת.מפחדת שתהייה לי ילדה בדור הזה.
אין לי מושג איזה צלקות גופניות ונפשיות היא תקבל מהרוע הזה שנקרא הדור שהיא תיוולד אליו".
את אהובה ואת בסדר ואז מה אם אהובה זאת מילה קלישאתית,כולנו קלישאות והחיים שלנו הם קלישאה אחת גדולה אבל סוף קלישאות זה אמת.
תאמיני שאת בסדר,תאמיני שאת בטוב.
את טובה.
תהיי חכמה ותגלי לעצמך כמה יהלומים יש בך.
אל תפסידי אותם.