מחר כבר ב"ה 5 שבועות אחרי לידה!! ראו בלידה שהשליה לא יצאה שלמה והתלבטו אם להכניס אותי לגרידה, אך לבסוף רופאה אחת אמרה שאמנם השליה קרועה, אך אם מחברים אותה בצורה מסוימת רואים שהיא אכן שלמה ובסופו של דבר זה שכנע את כולם ועזבו את זה.. 10 שעות אחרי הלידה יצאה ממני חתיכה עצומה מהשליה.. בערך בגודל של חיתול מידה 4, בבוקר שאחרי עוד חתיכה שממש הייתה תקועה, הרופא הוציא אותה ואישר שזאת עוד חתיכה.. הרגיעו אותי שזה יוצא לבד ב"ה והסבירו לי איך לזהות לפי הקרומים..
מאז כל כמה זמן יוצאת עוד חתיכה, האחרונה יצאה עכשיו.. הדימום בא והולך, היה לי חום שבוע שעבר (בדיעבד אולי זה קשור..), ודווקא כן הייתי אצל הרופאה- כבר שבועיים אחרי הלידה, והיא נתנה הפניה לאולטרסאונד ואמרה לי שזה לא משמעותי, כי שאריות שליה לא עושות כלום וללכת לאולטרסאונד, אם אני מתעקשת, רק 6 שבועות אחרי הלידה, ומיד אחרי אליה.. היא שאלה על הדימום, ומכיוון שהוא ממש לא היה כבד, היא הרגיעה שהכל טוב ב"ה ולחכות בסבלנות שהכל יצא מבלי להילחץ..
לפני כמה ימים חשבתי שאולי קיבלתי.. אני מניקה הנקה מלאה, זאת לידה רביעית ב"ה ומעולם לא קיבלתי בזמן הנקה, אך הדימום היה נראה שונה.. אדום טרי והכמות הייתה כמו במחזור.. היום יצאה עוד חתיכה שבוודאות זאת חתיכה מהשליה.. אני מתלבטת מה לעשות.. במילא יש לי תור לרופאה לשבוע הבא בע"ה.. הדימום אמנם הלך וחזר, אבל לא הייתי מגדירה אותו כמסיבי.. לחכות או להיבדק כבר עכשיו?