בעבר היה כימי אחד ואחריו הריונות תקינים
ומאז שחזר לי המחזור אחרי לידה היו לי כמעט בטוח 2 כימיים ברצף..
אחד עם כמות לא נורמלית של דימום (לא רגיל בכלל)
השני פשוט בדיקה הראתה פס חלש ואז אחרי זה התחיל שוב דימום מסיבי
הלכתי לרופאת נשים היא בדקה את הרחם וראתה שהכל תקין ואמרה שאולי זה בגלל שאני עוד מניקה או שהגוף לא לגמרי חזר לעצמו אחרי הלידה(שנה+)
בכל מקרה אמרה שאין שום בעיה שרואה.ואין סיבה עקרונית שיקרה שוב.
וגם המליצה שבפעם הבאה אב-וק בדיקת בטא מהר עם הפס החלש הראשון כדי שתהיה הוכחה רפואית להריון ואז במקקה הצורך חלילה יוכלו להפנות לבדיקות
אז עכשיו...ב''ה היום אני יומיים לפני איחור- ויצא פס! אמנם חלש אבל ברור בהחלט ועם צבע. כזה שגם בעלים רואים

ואתמול היה פס ממש מזערי אז רואה שגם התחזק .
אז נכון אין לי עקרונית סיבה לדאגה
אבל בעצם כן יש לי
כי אין לי כח שוב להתאכזב..אין לי כח..
וגם לא ציפיתי הפעם כי דוקא סביב הביוץ הייתי עם קורונה אז לא חשבתי שהגוף בכלל פנוי להקלט
אז מה אני רוצה מכן- נכון שאין סיבה שזה יקרה שוב? הגוף שלי סחב הריונות כמה וכמה.
אז למה שעכשיו לא?
וגם בא לי סתם לשמוח ומשום מה יש לי גם דאגות של וואי איך אני אסתדר עם כולם ובהריון בעומס הזה ..וזה מצחיק כי אני כן רוצה בזה! וממש חיכיתי לזה. וגם עד הלידה הקטני שלי יהיה בן קרוב לשנתיים שזה ממש בסדר ולא צפוף מדי.
ו..
מכירות כל המחשבות באות ביחד?
קרה לכן שבא לכן פשוט רק להתרגש מהריון בפשטות?? לחכות ללידה באותו אופן כמו לידה ראשונה?
לדעת שכל הכוחות לשלי מרוכזים בהריון..בלידה..בגידול של הפיצי בהתאוששות אחרי לידה..ולא צריכות להתפצל לכמה חיזיתות במקביל ולתמרן בין כל כך הרבה ..
ונכון בא לי גם את כל המתוקים שלי במקביל
אבל שהכל יסתדר כזה מושלם
שמישהי אחרת תבשל ותכבס ותשטוף כלים
שאני אהיה פנויה לילדים יותר
ושגם להם- שלא יריבו ,שלא ישתעממו כל רגע ,שלא יבקושו מליון בקשות ממני ...
זה מצחיק וילדותי לחשוב ככה
חשבתי שאחרי כמה כבר אשלים עם זה שאלו החיים
וכל פעם בא לי...
לישון בבית חולים אחרי הלידה- שהתינוק לשלי אשכרה ישכב בעריסה וישן בין ההנקות שגם הן- אחת ל3 שעות בלבד.
ושאחזור לבית של אמא שלי(מעולם לא קרה לי) ואתפנק והיא תטפל בילדים ואני אנוח עם התינוק ורק ברוגע. ואז אחזור הביתה ובעלי יהיה שם עבורי בכל רגע ולא יצטרך לעבוד בכלל . ושיבנה בית המקדש ולא יצטרכו 3 תפילות במניין כל יום ובשעות הכי קריטיות.
זהו. זה מוגזם?

עפתי על כצמי
אבל כשאתה מגיר את הסיטואציה על המתוק והאושר שבה ועל מורכבויותיה
אז צריך איכשהו להתמקם נכון..ולסלק את העודף ריאליות הזאת..

)