טוב, אז ב"ה נשואה כבר שנתיים וקצת לבעל מתוק מתוק ואמא לילד נסיך ב"ה![]()
בכמה חודשים האחרונים קרה לי פעמיים שראיתי מישהו ואימאלה!! פשוט הרגשתי שאני מתאהבת בו
כזה פרפרים בבטן וחושבת עליו כמה ימים אחכ ורוצה קרבה איתו... מה נסגר איתי?!?!
אני מתה על בעלי!! הוא פשוט מדהים מכל כך הרבה בחינות וב"ה אני מרגישה שהוא מתאים לי בול! ב"ה מהמם גם חיצונית וגם פנימית...
בשני האנשים האלו זהיתי בכל אחד תכונה אחרת שעד עכשיו בכלל לא שמתי לב שקצת מפריע לי שאין לי אותה בבעלי וכשפגשתי את האנשים האלו פתאום הרגשתי כזה: וואלה, איך לא זכרתי שכל החיים חלמתי שבבעלי תהיה את התכונה הזו???" ועד עכשיו זה לא הפריע לי בכלל!!
לאחד - הוא ממש רחב אוםקים וזו תכונה שאני מעריצההה! לבעלי יש קצת את האופי הזה של רחב אופקים אבל ב"ה הוא כל כך שקוע בתורה ואוהב אותה אז זה נדחק החוצה...
והשני - ראיתי אותו בסיטואציה מאוד רגישה שהוא בכה. בעלי הוא ממש גבר כזה, אף פעם לא זקוק לתמיכה ולא עצוב או חלש... ואם הוא צריך תמיכה הוא נותן לעצמו תוך שניה
ותכלס יש מצב גדול שגם האיש הזה בדכ לא בוכה וכו, זו הייתה סיטואציה מאוד רגישה... אבל זה טיפה חסר לי בבעלי (שמתי לב רק עכשיו...). מה שמצחיק - שבמראה החיצוני הוא דומה לבעלי וזה יותר מבלבל...
וגם נראה לי שזה לא אמור בכלל להפריע לי! אין מישהו שיש בו את כל התכונות המושלמות של העולם!! ב"ה שבעלי כל כך מתוק וכל כך טוב לי איתו, אז שני דברים שרתיתי אין בו, מה כבר קרה?!
אבל מלחיץ אותי שזה גורם לי פתאום להרגיש שאני רוצה להיות קרובה לאנשים לא קשורים בכללל...
אוףףף.
הלוואי שתגידו לי שזה עלול לקרות לכל אחת ופשוט צריך להתעלם מזה ולחזק את הקשר שלי עם בעלי וזה לא נורא בכלל![]()

בעלי היה אצלו עם ילדים אחרים בעבר והתרשם שהוא לא הכי-הכי. קבענו אצלו תור כי הוא קרוב אלינו יחסית)