אז מי שכבר יודעת, אני פוליציסטית... ומאוד רוצה להתייעץ ולשמוע מאוד אנשים.
אבל- ממש חשוב לי להשאר אנונימית. אני מרגישה שזה משהו אישי שלי ולא רוצה שכאלה שמכירות אותי ידעו מזה...
עכשיו אתם יכולות לעזור לי-
מי שיכולה\רוצה לספר בתגובות את הסיפור שלה אני אשמח מאוד. ואז אם אראה מישהי אם סיפור דומה לשלי אוכל לפנות אליהה...
ובכללי, גם אם מישהי עם סיפור שונה לחלוטין\ מישהיא שהצליחה לצאת מזה וכו, זה יכול לתת לי תמונה יותר רחבה על התסמונת הזאת שתקפה אותי סתם ככה באמצע יום בהיר ![]()
אתחיל עם הסיפור שלי- (לא חייבות לקרוא. סתם מי שמעניין אותה...)
אז בחיים לא היה לי מחזור מסודר, אבל זה לא הפריע לי בתור נערה, וגם כשהתחתנתי, נכנסתי להריון תוך 4 חודשים מהחתונה, אז לא דאגתי...
אחרי הלידה לקח לי חודשיים להיטהר, הגיוני בסך הכל אבל שבועיים אחרי המקווה קיבלתי מחזור, טוב- אז ההנקה לא מונעת לי. אבל המחזור לא נגמר..... שלושה שבועות כזה... שוב שבוע וחצי אחרי המקווה אותו סיפור... אמרו לי שהמחזורים הראשונים אחרי הלידה יכולים להיות ארוכים כי הגוף עוד מוציא שאריות והשרירים לא חזקים מספיק...
אבל אז פתאום לקח לי חודש לקבל מחזור. כבר הייתי בטוחה שאני בהריון אבל כל הבדיקות שליליות, טוב אז אולי ההנקה סוף סוף מונעת לי?
בפסח קיבלתי מחזור שלא נגמר עד שבועות!!!!! מתישהו שם לקראת הסוף הלכתי להבדק והרופאה גילתה לי שחלות פוליציסטיות...
אמרה לי שאין מה לעשות כרגע, חוץ מללכת לדיאטנית. וכשארצה להכנס להריון אז לחזור אליה והיא תראה איך לעזור לי.
מאז אנחנו 3 שבועות אסורים שבוע מותרים וחוזר חלילה.
יום אחד מישהי אמרה לי לבדוק אם יש פוליפים ברחם. ואכן היה. עברתי ניתוח להוצי אותם ועכשיו ב"ה אני נקייה וכבר בין עונות פרישה בלי סימנים של דימום בכלל!!! (כבר 32 יום, עד הניתוח היה 28 כזה חוץ מהפעם האחרונה שהיו המון כתמים אבל המחזור עצמו הגיע ביום ה35.) אז וני עוד לא בודקת הריון. מתלבטת אם בכלל יש עניין להבדק כי אולי הדימומים היו בגלל הפוליפים ועכשיו הגוף שלי יבייץ בכל מקרה רק 3 פעמים בשנה ואני לא אמורה לקבל מחזור..
קיצר, מבולבלת רצח!!
אשמח ממש לשמוע את הסיפור שלכם אולי יעשה לי קצת סדר בראש...