שעה פרטתי את החוויה שלי, ותוך כדי חשבתי שתכלס, לכל אישה יש חוות דעת אחרת. את תקבלי כ"כ הרבה תגובות שונות על אותו בית חולים. כי באמת כל אישה עוברת חוויה שונה. לכן, לפי דעתי, הדבר הכי חשוב זה להתפלל לשליחים נאמנים! ללכת להתרשם, לשאול את כל השאלות, להרגיש!!! ואז ללכת לפי הלב!!
ועכשיו אפרט לך מהחוויה שלי🤭
לידה רביעית (את הלידות הקודמות יילדתי בשערי צדק)
- היחס של הצוות לרצונות של היולדת ובכלל- לי היו מיילדות מקסימות, שהיו מממש ממש קשובות לכל מה שרציתי ובקשתי❤️
- הנטיה שלהם להתערב רפואית בזמן שבאמת אין צורך- במהלך הלידה, תוך בדיקת מוניטור שגרתית, לא מצאו דופק בכלל, המיילדת ניסתה כמה פעמים וכלום!! תוך שנייה החדר התמלא בצוות, היה התלבטות אולי לזרז עם וואקום, אבל לפני ניסו לעזור לי עם חמצן ושינוי תנוחות ותוך כמה שניות יצא תינוק מתוק ובריאמבלידה טבעית❤️❤️
-מקצועיות- לדעתי מאוד, בעקבות הסיפור למעלה🙃
- לינה עם הגבר אחרי הלידה- לא נראה לי שמאפשרים, לא ניסינו.
- מלונית טובה וכמה זה עולה- אין לי מושג.
- האם אפשר ללדת לא בשכיבה- לא יודעת🤭
- אם יש עוד משהו ששכחתי...
ביות- לי קרטי הביות, לא מסכימה לשחרר. וגם חשוב לי שבעלי יוכל לבוא לבקר כל הזמן. במעייני הישועה יש מדיניות די מוגבלת בעניין ביקורים (אין לי מושג מה קורה עם הקורונה) ויש שעות ביקור גם לבעל. בפועל יש מחלקה שבה הבעל יכול לבוא בכל שעות היום (חוץ מבלילה) אבל זה לא אותה מחלקה של הביות. אני גיליתי את זה רק אחרי הלידה וזה ביאס אותי ממש!!! בתכלס, במחלקה של הביות הייתה אחות מתוקה ממש, שנתנה לבעלי להיכנס חופשי.
עוד נקודה מבחינת הביות שקצת פחות נוח שם (לפחות יחסית לשערי צדק) אין שידה מיוחדת לטפל בתינוק וגם האמבטיה קטנה, אז אי אפשר להכניס את התינוק כשאת מתקלחת..