אז זה מוקדש לך @רוח סערה(:~אניגמה~

רק הקדמה טיפה- כאב תפקידו לאותת לנו שמשו לא תקין ולכן הוא בריא.. אך לפעמים המכה או משזה לא יהיה לא באמת מהווה לנו סכנה ואז אנחנו סתם סובלים ואולי לא נכנסים לחרדות אבל זה לא נעים וכו.. (אני משערת שאת זה רוב העוילם יודע אבל היה חשוב להמשךך)

אז כאב זו סוג של תחושת כתוצאה מעצבים שמגיעים לך למוח (בעקבות גירוי כלשהו)והמוח מתרגם את זה לתחושת סבל\ אי נוחות.

ז"א שהכאב הוא בראש קודם כל. התחושה עצמה היא ביד לדוג' (לצורך הענין) אבל בסופו של דבר המוח תירגם את זה לסבל ואז מתחיל לכאוב 

נכנסים לסוג של פאניקה(אם זה ממש כואב וגם אם רק קצת מראים סימני אי נוחות קלים)

אבל החרדה שזה כואב זה נטו בראש שלך כלומר אפשר לנסות לעזור למוח לתרגם את זה למשו אחר שהוא לא סבל. להבין שהכול בסדר וזה לא מסוכן לנו ולהרגע.. 

לנסות להתנתק מהשכל ולהתרכז ביד(שוב לצורך הענין.. )ובתחושה שאת מקבלת ולהרגיע את המוח במקום להילחץ איתו. 

ואז את חובה את הכאב בצורה אחרת. 

עכשיו לתכלס אם זה עובד? אז בעיקרון כן.. אם את רוצה בפרטי ארחיב יותר.. (מרגיש לי לא חינוכי קצת.. למרות שכביכול אין בזה שום נזק אבל..)

(-אזהרה-)

אבל שוב זה הכול בגדר תיאוריה שלי נטו ולא מבוסס על כלום.. סו לא לוקחת אחריות על נכונות הדברים... כך הסתדר לי במוח

(אבל אם תגגלי התמכרות לכאב או משו בסגנון זה נותן תוצאות וזה מענין.. (פעם לפני הרבה זמן ראיתי על זה סרטון ביוטיוב))

#ואני מתחילה להרגיש מזוכיסטיתמטורלל

@רוח סערה

אם לא מובן משו מוזמנת לשאול.. 

קצת באיחור אבל מוטב מאוחר וכו'

ועכשיו יש לי עבודה בספרות להגיש בוכה

..רוח סערה
תודה שהקדשת זמן לכתוב
אני די מסכימה עם זה, זה עניין ידוע
"הכל בראש" יש באמת כאלו שמצליחים בעזרת עבודה רוחנית עמוקה "לסדר" את המוח שלהם וכמובן שזה משפיע על התחושות

ובהצלחה בעבודה!
חןחן~אניגמה~

תודה

זה באמת אמיתיחיוךך

שכשאדם מחליט שהוא מרגיש טוב אז הוא מרגיש טוב?

בדיוק דיברתי על זה עם מישהי ואין מה לומר זה מרתק אבל בנתיים אני לוקחת את זה בעירבון מוגבל

ברור שצריך לקחת בעירבון מוגבל..~אניגמה~

כי עלולים להתמכר וזה לא ככ מומלץ

למה להתמכר?חיוךך

..~אניגמה~

יש כאלה.. 

יואווחסרת טאקט

זה נשמע מעניין..

אבל בעצם כאילו בשביל מה זה נועד?

אממ לא למשו ספציפי..~אניגמה~

כאילו בכללי... לאיזה מצבים?חסרת טאקט

לא אמרת שזה נועד למשו..~אניגמה~

זה תיאוריה סהכ.. 

אתה מתכוון לעובדה שאפשר ל"תרגם" את הכאב כאילו זה לא כואב?בימאית דמיונות

מה???חסרת טאקטאחרונה

..זית שמן ודבש

אסור לבזות רבנים

..זית שמן ודבש

זה נסיון בשבילי

..זית שמן ודבש

כאן אני אכתוב על טייפון בא וי.

..זית שמן ודבש

הטייפון יכה ביממה הקרובה באי רוטה שהוא חלק מאיי מריאנה- בעוצמה של 5 דרגות- הכי חזק שיש.

איי מריאנה – ויקיפדיה

https://en.wikipedia.org/wiki/Rota,_Northern_Mariana_Islands

..זית שמן ודבשאחרונה

הסופה תפגע בסין

..זית שמן ודבש

חבל שקראתי את זה

אולי יעניין אותך