היום אני מציינת 11 שנים ללידה השקטה שלי. לא הספקתי להפרד מהתינוקת שלי שכ"כ אהבתי. הלכה ככה פתאום ביום כזה קדוש טו בשבט- שבת שירה. את היום, אפילו התחלתי שאני עושה הפרשת חלה לזכר הילדה שלי שאיננה. מתפללת שתשמור על כל האחים שנמצאים איתה שם למעלה, וגם על 2 הילדים שנמצאים למטה. ואז זה הגיע, הזכרונות. כמה קשה להזכר מימים נוראים כאלה. ממש חורבן הבית.
ברקע אני שומעת את השיר של חיים ישראל - "ילד שלי אותך אני אוהב , רואה אותך מרגיש את הכאב, אב הרחמים אבא של כולם, דמעות של ילד לא משיב ריקם" ומה עם דמעות של אמא? הם יכולות לשוב ריקם?? מה ביקשתי? אבל אבא אני יודעת שאתה אבא רחום וחנון וחשבונות שמיים אנחנו לא יודעים. " והשיר מסתיים " רחם עלינו אבא בטל מעלינו כל גזרות קשות". אמן אבא, יושב בשמיים תעזור לי, בבקשה!! מהבת שלך שאוהבת מאוד ❤
לקחתי ציטוטק בשבוע שעבר ביום רביעי.. שבוע סביב 8... הגעתי למיון אחרי שהעובר והשק יצאו ונשארה רק שארית קטנה שבשבילה הציטוטק. בשבת עלה לי החום ל39 עם רעידות. נסעתי למיון ושם לא היה נראה שיש חשד לזיהום ברחם או משהו שקשור להפלה או לציטוטק. קרה אולי למישהי משהו דומה? אני קצת תלויה באוויר... מאז לא עלה לי החום..