כותבים אותי @טעטע איתי(:יעני לא עם א' בטעטע..|רק אומר כדי שלא תהיה שגיעה|
א.לאיזה פרי אתם הכי מתחברים בט"ו בשבט ולמה?
אוכל זה בעעעעע.אז ממ לא ידעת..זה סותר את המשפט שלי מבינה?שלא יתקלו אותי אחכ.(אבל תכלס בעיקרון הכי טעים לי זה אננס יבש..@פשטות. ו@אור חדש.-נא להתעלם מסעיף זה)
ב.איזו תכונה נדרשת לדעתכם,כדי להצליח בחיים?
לדבוק בָּאֱמֶת.
ג.חמש מילים טובות ואמיתיות על עצמכם!יאללה-
1. רגישות
2. כח רצון
3. אומץ
4. הקשבה
5. עומק
(מי שמתעלם ממשימה זו,יש לו עסק איתי וחבל😌)
שתדעי שעשיתי את זה כדי שתשמחי.אז נא לחייך בשבילי כעת.
ד.מה הדבר הכי יפה שראיתם השבוע?
את אבא שלי.וואי שהתגעגעתי אליו והוא הכי יפה כמו תמיד.
ה.ניסיתם פעם לאכול בורקס עם טחינה וטיפות קטשופ?איך ההרגשה?
האמת חיפסתי עכשיו בבית בורקס כדי לנסות לטעום ולומר בפירוש שזה גועל נפש הקטע שלא מצאתי בורקס.תאאאאקל
ו.מה אתם מעדיפים,אדמה רטובה או חול של ים?
איכ כלום.שתיהם מגעיל.נראלי חול של ים אבל בעעע זה מלכלך..אז נעדיף שלא..אבל חול של ים נחמד רק כשזורקים על אנשה אחת חול כשהיא מעצבנת|משגע שנית את הילדה|
ז.איפה תהיו ביום הזה ובשעה הזאת בעוד שלושים שנה?
ממ נסתום נראלי בשאלה זו..
ח.מילה טובה לניק שאתם מעריכים.
@רק הפעם.-כי את את.כי את בוחרת לחיות כל רגע ורגע.כי את בוחרת לעבור.תמיד את מוסיפה אהבה ומחממת לבבות.ויש לך לב.הואו כמה לב.זה אי אפשר לתפוס זה.מרגישים עליך כמה את רוצה לעשות טוב ושליחה אמיתית של ממש ולא כדי לצאת ידי חובה אלא כי את באמת רוצה שיהיה לאנשים טוב ואכפת לך ואת באמת מתעניינת.וקיצר אוף מגילות.אני פשוט מעריכה אותך על מי שאת.שבאמת אכפת לך וזה לא מהמקום המעצבן הזה.אף פעם לא.ויש לך כוחות עם המילים שלך.את אמיתית ולא שופטת.ככ לא.הבנת..אני לא צכה להסביר.אוהבת אותך מליונים.
@בברסלב בוער אש!-שתמיד את מקשיבה ואת בוחרת לעשות ולפעול,עם כמה שקשה.
שאת רוצה.שאת רגישה.תודה שאת חיה.תודה שאת קיימת.שאת נותנת לי להרגיש שלא משנה מה-אני בסדר.תודה שאת מקבלת הכל.תודה שאני יכולה להיות אני לגמריי ליידך מבלי לפחד לרגע.תודה עליך פשוט.אני אוהבת אותך,את יודעת את זה.
ט."אהבה",מה היא בשבילכם?
ישר עולה לי בית המקדש.כי אם היתה אהבה באמת אז הבית מזמן היה מגיע.אבל גגג זאת לא ההגדרה שלי הממ שניה חושבים.נראלי זה לקבל תבנאדם איך שהוא ועם מה שהוא.זאת ההגדרה שלי,כי מרגישה שאם הייתי מקבלת באמת,הייתי אוהבת בפשטות.אבל זה לא ככ מדוייק אז לא ידעת..וקיצר.זה לא במילים אבאלה.אהבה מה לי ולך
וואי שאני רוצה לאהוב.
י.מה הייתם עושים עם חציל,גפרורים,כבל של מטען,מברשת שיניים ופשמינה?
וואי לא ידעת.התקלת אותי
אבל אין לי מה לעשות עם אף אחד מהם.אז נראלי הייתי לוקחת את הגפרורים ושורפת הכל..אךךךךך שירה גאולה כבוד.
יא.איך קוראים לפשמינה שלכם?אם אין לה שם,איזה שם הייתם נותנים לה?(משפט אגדי אומר,"עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא",שם שם)
הממ הממ הממ יש לי פשמיחה,נחשב?נראלי הייתי קוראת לה-קוף.כי היא בוווובית.כן,נקרא לה קופיפה.
יב.איזו תכונה אתם הכי אוהבים בעצמכם?
ממ וואי שוב התקלת אותי.אררר.חכי.חושבים.הממ מודעות עצמית.
יג.אתם אהובים.ורובכם במחשבותיי מלא😌
כפרווווני.זה מחמם את הלב.יא מותק.
תייגו ניק נוסף שלא ענה,
@בברסלב בוער אש!
תחבקו את עצמכם ותגידו,"אני איש פלא"
הממ חיבקתי ואמרתי אבל בלי להאמין אז ממ.תחבקי בשבילי טוב?כי זה לא אמיתי ולא נחשב ררר.
תודה על הדבר הזה.בזכותך ניסיתי למצוא טוב בעצמי למרות שהיה לי קשה בטירוף ובאמת תודה כי זה העלה אותי ככ.לב.
לילה אור לכולם שיהיה.כל טוב.ביי.