צומת גוש עציון: שלף סכין, רץ לעבר החייל ונורה
אם תרוץ אליהם עם סכין, הם ישר יזהו שאתה מחבל וירו בך, וככה לא תוכל להרוג כמה יהודים לפני שתמות. צריך ללכת בשקט ולהיראות תמים.
צריך לכתוב מדריך למחבלים...
צומת גוש עציון: שלף סכין, רץ לעבר החייל ונורה
אם תרוץ אליהם עם סכין, הם ישר יזהו שאתה מחבל וירו בך, וככה לא תוכל להרוג כמה יהודים לפני שתמות. צריך ללכת בשקט ולהיראות תמים.
צריך לכתוב מדריך למחבלים...
הם מסתדרים מעולה גם ככה
זה בסדר
להתעצבן כששומר בקניון או ברכבת בודק אותם: "מה, אני נראה כמו מחבל?!" ואז כששומר נותן להם לעבור בלי בדיקה הם אומרים: "ואם הייתי מחבל?!"...

אז על אותו קונספט, רק ישראלים יכולים לחשוב על דרכים יעילות יותר לעשות פיגועים...

ברצינות, אין צורך לחשוב על זה, ב"ה מחבלים הם מטומטמים, ולא עלינו יש פעמים שמחבלים חכמים ויש להם אסטרטגיה טובה(כמו בפיגוע עם רִנה שנרב..) והלוואי שהקב"ה יטמטמם אותם...
אבל מדהים כמה מטומטמים הם יכולים להיות.
גם פעם אחת הייתי באיזה חוג כזה שעשו בסמינריון אחד באריאל של אגרוף תאילנדי או משהו כזה ואז היה שם מישהו שהדגים עם סכין מזויפת מה עושים כשמחבל בא ותוקף אותך ואז הוא הסביר כמה התקיפה של מחבלים כ"כ מטומטמת ולא יעילה ופשוט באטרף בלי באמת סגנון טוב ומעטים המחבלים שיודעים באמת איך להילחם בסכין...
לרוב זה סתם מישהו שהחליט שהוא רוצה לרצוח ופשוט בא עם סכין/רובה וניסה להרוג יהודים, בלי הרבה מחשבה ותכנון...
כמו שאמרתי, לצערינו יש מקרים שזה כן מתוכנן כמו בפיגוע של רנה שנרב הי"ד.
שני מחבלים ימ"ש זכו בפרס היוקרתי "פרס דרווין" (תחפש בגוגל) על זה שהם רצו לפוצץ מכונית ולהרוג הרבה אנשים, אבל בדיוק באותו יום החליפו לשעון קיץ/חורף, והם לא החליפו, אז יצא שהמכונית התפוצצה כשהם היו בדרך לשם, ורק הם נהרגו...
יש את הסיפור המפורסם על מחבל שירה טיל על עצמו בטעות...(כך שמעתי...)
ויש מלא סיפורים על מחבלים מטומטמים, כן ירבה טמטומם וכן ימעטו ויוכחדו מן הארץ(מן העולם, שפה מקראית...)וימותו..!!!
אמן!
כאן אני אכתוב על טייפון בא וי.
הטייפון יכה ביממה הקרובה באי רוטה שהוא חלק מאיי מריאנה- בעוצמה של 5 דרגות- הכי חזק שיש.
https://en.wikipedia.org/wiki/Rota,_Northern_Mariana_Islands
הסופה תפגע בסין
אסור לבזות רבנים
זה נסיון בשבילי
חבל שקראתי את זה