ואשכרה מרוב שרע לי,אני מוצאת את עצמי מדברת עם מישי מוזרה מהרחוב על הצרות שיש לי בחיים ואז גם היא ספרה דברים שעוברת והיא מזמינה אותי הבייתה ואני כמו תמימה מפגרת באתי.והיא הזמינה אותי לערב שבת אצלה ואוף היא באמת..מוזרה.ונראלי יש לה כמו שיש לאמא.אני מפחדת.
למה הכנסתי את עצמי לסיפור הזה?
למה באתי אליה הביתה?
וזה גם היה כדי שמישו יתייחס אליה ולא תרגיש שהתעלמתי כשאמרה לי בהליכתה 'ערב טוב,שיהיה לך בעל צדיק ירא שמיים אמיתי.אם הוא לא ירא שמיים,זה לא שווה את זה.איזה צדיקה את.איך את לובשת ככ צנוע'.
וזה גם היה כי אני צעקתי מבפנים והרגשתי לבד לכן אמרתי לה שאני לא צדיקה ומה הקשר ולא מגיעה לי והיא לא מכירה אותי אז ששש.
אבל פפפ.
הגזמנו לא?
רואה גיברת ברחוב,ללוות אותה הבייתה ופתאום להיות חברה של מישי בת 45 זה קצת..איך נאמר את זה?אני מפגרת.עם כמה שצועק בפנים,מה הקשר????
ולהחליף מספרים?
מה נסגר איתי?כילו מה נסגר?
הכי הגיוני שכלית למצוא תאנשים מהעולם שלי ולהיעזר בהם.מה קורה מה קורההה.מפגרת מפגרת מפגרת.
אני מכירה אותה שעההה.והיא אשכרה הראתה לי את הבית שלה ותילדים ואמרה שאני מעכשיו כמו ילדת בית אצלם והכל מוזר.ולא שמתי לב שזה מוזר עד שסיפרתי למוריה שראיתי עכשיו מישי מותק ברחוב וכו וכו לכן התעכבתי בלחזור הבייתה..
מזל שמוריה ערנית להתנהגויות המוזרות והבלתי מודעות שאני עושה.היא בכתה לי כי היא ככ דאגה שאני מדברת עם זרים מהרחוב ואמרה שזה היה יכול להיגמר הרבה יותר רע מאיך שזה נגמר..אמרתי לה שזה בעיקרון לא קורה בשום צורה וזה היה פשוט כי צעק לי בפנים.מוריה פיצית.הרגע בת 12 ויותר מודעת לבעיות העולם.והיא ספרה לי מלא דברים שקורים.אייי.פחד.היא בכתה.ככ.איזה מותק היא..שככה אכפת לה ודואגת לי.אין דברים כאלה.
אבל מה קורה????????????
לעזעזל למה אני ככ לא מודעת?זה מפחיד.זה יכל להסתיים אחרת אתמול.ועוד בלילה.
משוגעת.
אני עד כדי כך מרגישה שאין לי למי לפנות?עד כדי כך מרגישה לבד?עד כדי כך לא מודעת?עד כדי כך תמימה?
נמ.
כנראה שכן..מה אני אומר.
זה מפחיד לחיות ככה לעזעזל.
מוריה אמרה לי שזה קורה רק לאנשים שממש כבד להם והחיים שלהם באמת לא פשוטים.והצרות שלהם..אוי אוי.
אבאלה.מה קורה מה קורה.
כמה שאני לא מודעת זה מפחיד.
וזה יותר תמימות..
אבל למה אני נפגעת בגלל תמימות?
ולמה כדי לא להיפגע צריך להיות מודע למה שקורה בעולם?לא באלי לדעת רע.להרגיש רע.אני רוצה להיות שמורה ומוגנת.ואי אפשר ככה.מצד שני אם אני לא יהיה מודעת,אהיה הרבה פחות מוגנת בעליל.כמו מה שהיה יכול לקרות עם אותה אישה.
הכל מבולבל בראש ולא הכי מובן ככ.
הלוואי היה רק טוב וזהו ואז לא הייתי מבולבלת ככ.