אשמח לשמוע את דעתכן, בעד ונגד, חיזוקים וטיפים.
אז ככה...
בעלי האהוב לומד מקצוע, עדיין לא סיים את הלימודים (נשארו עוד קצת מבחנים עד קבלת התואר..) והתקבל לעבודה בתחום ( עם קצת ויטמין v.i.p 🤫) תנאים טובים, חברה עם מנכ"ל דתי, אווירה מתאימה (למרות שתכלס ביום יום בכלל לא מורגש הקטע הדתי, עובד בעיקר בסביבה חילונית) הוא עבד בחברה הזו כבר יותר משנה, בהתחלה היה מושלם, אבל לפני כמה חודשיים היו שינויים בהרכב העובדים ועכשיו הכל הפך להיות קשה מאוד מאוד מאוד!! רב הדברים על הכתפיים שלו. סומכים עליו ובונים עליו מאוד במקום שהוא נמצא...
אבל לו כבר מאוד קשה. הוא פשוט דועך.
היום התקשרו אליו מחברה אחרת, עם הצעת עבודה. תנאים הרבה יותר טובים. מבחינתם התחלה מידית.
לכאורה, מעולה!! הוא כמובן, שאל מה דעתי...
והתשובה שלי: "אני רוצה שיהיה לך הכי טוב!!"
אבל תכלס, אני חוששת מאוד, קצת מבולבלת.
- מפחיד אותי מאוד מעבר לעבודה חדשה. הלא ידוע, אם גם שם יהיה מאוד קשה.
- בעבודה הנוכחי אחד הבוסים הגדולים הוא קרוב משפחה רחוק (זוכרות v.i.p??) אז מרגיש יותר בטוח.. פתאום עכשיו הוא יצטרך לקפוץ למים למקום חדש לגמרי.
- בתחום הזה בעיקר עובדים בפרוייקטים. נגמר אחד, עוברים לפרוייקט הבא וכו' וכו'.. בעבודה הנוכחית כבר מדברים איתו על הפרוייקט הבא. לא יודעת מה יהיה בחברה החדשה.
- החברה הנוכחית היא ברובה דוסית. זה ממש לא בא לידי ביטוי ביום יום, הוא רוב הזמן בחברת חילונית והכל בסדר גמור! אבל כשיש אירועים גדולים הם ממש מתאימים לציבור הדתי וזה משמעותי. אם לא יהיה כח בחברה החדשה??
הוא חזר הביתה היום במצב רוח הרבה יותר טוב!!
תכלס, הוא עצמו לא יודע מה לעשות
גם מרגיש ממש ממש לא נעים לעזוב את החברה הם בשלב קריטי עכשיו. ואם הוא יעזוב הם בבעיה.
הוא חשב גם להציב לבוסים הנוכחים אפשרות להשוות לו את התנאים לעבודה החדשה. אך הוא חושש שאחרי שהפרויקט הנוכחי ייסתים הם עלולים לפטר אותו, כי התנאים החדשים הם העלאה משמועתית.
וגם, הוא כן רוצה סוג של שינוי... רענון...
קיצר, מבולבלים.
אשמח לשמוע את דעתכן. תנו לי חוות דעתו מנקודת מבט חיצונית🙏
ותודה למי שהגיע עד כאן😘

תודה על התגובה!