כן. זה מרגיש גרוע ומטומטם כמו שזה נשמע
ואין לי אומץ לכתוב על זה בלנ'ו כי זה נשמע לי חסר טאקט להתלונן על זה שם אבל מבטיחה שעם כמה טיפשי שזה נשמע זה כואב ברמות
שהחתן הזה רוצה בשבילך חתונה, אבל את לא כ"כ.
אגב, חתימה מעניינת יש לך.
גם, יש מצב שקשר מגיע לצומת טי וזה או כן או לא.. אי אפשר יותר להמשיך ככה.. זה לא בריא לאף אחד.. לא יודעת אם אני מצליחה להסביר את עצמי
ואת צודקת בעיקרון שלא אמורים להתחתן מלחץ, אבל כשחושבת על זה אז נראה לי שלחץ מול המושג חתונה יהיה לי תמיד... אחרי קשיי ההתחלה והמעבר הדרמטי אני אשמח בזה כי זה דבר שאני מאוד רוצה בסופו של דבר, אבל עצם הלהיכנס לזה לא פשוט לי
(קושי לאבד את החופש והיכולת לעשות כל מיני דברים.. קושי להתחייב... - כל מיני קשיים שאולי נוטים להגדיר אותם יותר כ'גבריים')
מיונז
מיונזפשוט במצבים שאני קולטת מה זה אומר אני תוהה לעצמי למה עושים את זה ובאלי עוד קצת חופש.. אבל כנראה שהרצון שלי לחופש לא יגמר לעולם וכנראה גם שאתה צודק שזה הכי חשוב
![]()
אני לא יודעת בת כמה את, (למרות שבעצם זה לא בהכרח קשור..) אבל מבינה אותך. שמצד אחד, וואלה יש קשר טוב ולא פשוט למרוח את זה, מצד שני התחושה הזאת שיש עוד מה לעשות בתור רווקה, ובתור נשואה זה אולי לא יתאפשר.. ובכלל פחד ממחויבות.. מבינה אותך. במיוחד שבעולם הדתי הדברים לרוב קורים יותר מהר, ופחות מסתדר להיות חברים כמה שנים...
מאחלת לך שהדברים יסתדרו ויתבהרו!!
ורק אם זה רלוונטי לך- 'תן לשינוי לצמוח, אל תפחד מהפחד' לפעמים זה עוזר.. פשוט לקפוץ למים..
באמת יצא לי לתהות אם זה קשור לגיל, ישמצב, למרות שאני לא פיצית, אבל אני חושבת שסיכוי טוב שגם עוד שנתיים היתי מרגישה שלא מיציתי את החיים וזה מגביל אותי ואני לא רוצה
אני יודעת שלא בהכרח יעזור לך לשמוע מהנק' מבט שלי כי בסוף כל אדם הוא שונה, אבל יכולה לאמר על עצמי ואני בטוחה שיש עוד הרבה נשואים, שיגידו לך שהנישואים ממש לא אמורים להגביל..
אני לא יודעת לאיזה דברים את בדיוק מתכוונת שאת מרגישה שלא מיצית את החיים, אבל גם שנשואים אפשר בהחלט לנסוע לטיולים, לחו'ל, להיפגש עם חברות, לצאת... (אני לפחות עושה את זה
אבל עדיין מבינה את ההרגשה. יש לי חברה שעד לא מזמן בכלל לא רצתה להתחיל לצאת בין השאר בגלל הסיבה הזאת. (בת 26)
ראש השנה
בעעע
לא אוהבת. ועוד חג של יומיים
חלום שלי לטוס לחו'ל לכל החגיםםם
אני דוקא די אוהב אותו
עם תפילות מרוממות
ולתהות על קנקנו, אז מה זה הפורום הזה?
יחסית מסביר. קצת. אולי.
ספסל אחורי של אוטובוס משהו..

אני עוברת על המסרים פה והשיחות אישיות.. כמה דרמות!! ואני לא זוכרת כלום! מביך למדי.
ולמה כשאני נכנסת לשיחה עם פצלש כתוב לי שהיא מחוברת?!
מה איתך?
המפגש טד יצא לפועל?
עוד אפשר להירשם? 😇
ריבוזוםהאחרון שניסינו להרים לא, למיטב זכרוני...
אבל היו שניים שכן, והם גם היו ממש טובים! בכלל הפורום הזה היה איכותי, אחותי |נוסטלגי|
כתבנו פה כל דבר איכותי שהיה בשנה האחרונה, אפשר לראות בקלות כמה זה
מלא אנשים שבאים להתארח ועושים מלא רעש ברחוב ומשאירים בלאגן ולכלוך...
לא כזה מגניב לבוא לפה
סדרות של כאן ארכיון- קרובים קרובים, סטרייט ולעניין.
בפייסבוק- עמוד בשם "הקופסה- רק דברים טובים", יש בו בדרך כלל קטעים מצחיקים מסרטים ישראלים ישנים..
ארץ השוקולדאחרונהשמגיע לפורום נטוש ותוהה על טיבו
הוד444או- מישהו שמכיר אותה במציאות יודע מה שלומה?
תמסרו לי שנזכרתי והתגעגעתי