...אייסקפה

ביקשו ממני לפטש פה כמה אנשושים...

@נועה גבריאל

@שפרינצא בוזגלו

@נשמה כללית

@אחד ששורד

@שושיאדית

@ניצוץ.

פטישפטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​

זה ממגובי באהבה.

איאייייי! מגובי המתוקית איך אני מתגעגעת אליה!שפרינצא בוזגלו

מה עשינו שהיא פטשה אותנו מרחוק?

מה חטאתיאחד ששורד

..אייסקפה

הסברים יבאו יבואו גם יבואו, סתם, נראלך????????????

היית רוצה, תחשוב לבד!! חטאת הרבה ,בלי עיןןן!! או שעם (מקווה שבכלל לא תקרא את זה )

..אייסקפה

אני לא מכירה אותך אחותי ה***** (מצונזר עקב כך ששכחתי את המילה שאני שונאת)

מה המילה???????

וואו ישןןן כמה זמן לא פטשטהוד444

חצופית מגובי....הָיוֹ הָיָה

ידוע ידועאייסקפה

הפרת זכויות יוצרים!!שושיאדית
יאאאניצוץ.

מוגובייי!

אפשר לשלוח לה מושים חזרה? פטישפטיש

(ואולי גם למסור לה שתתקשר כי אני שוכחת😅)

את!~אניגמה~

@ילדה של אבא מחפשת אותך

לא לברוח לנו אני הייתי צכה לשקם אותה וזה לא היה פשוט

אז חמודה לא לעשות בעיות

דבר ידוע הוא שלא מנצלשים שירשורים של מגובלת |מסביר|ניצוץ.

לשקם את ילדה של אבא? למה?המום 

חמודה, אני אף פעם לא עושה בעיות

יש לי פריווילגיה~אניגמה~

כי אני לא קיבלתי שדש ואני גם חברה שלה|נעלב|

אוי וויניצוץ.

אייסקפה תגיד למוגובי לעשות לך דש מיוחד

(@אייסקפה תגידי לה, טוב?צוחק)

באטח.אייסקפה

[היא שלחה את זה ככה, תסתדרי עם זה..😅]

היא מוסרת-

דש רותחחח
ואת געגועייה

מה המצב ילדה?
לב

לב

לב

ניצוץ.

המצב נהדר, השבח לא-ל(:

לב

לב

לב

את שליחה מאוד מסורה!חושף שיניים

הייי,אייסקפה

התלבלבת.😅

זה היה דש מיוחד לאניגמה, את כבר קיבלת..

אבל אני אמסור לה את זה.😁

תודות😌

יווו ישיש איזה כיףליי~אניגמה~

מסרי לה את אהבתי.. 

או שתשאלי אותה אם באלה תמס' שלי ואז אני ישלח לה

..אייסקפה

היא אמרה שתקחי מניצוץ את המספר שלה

היה לה קשה אז כמו ילדה טובה נרתמתי לעזור..~אניגמה~

אשרייך יא צדקתניצוץ.

..אייסקפה

אני בחופשששששששששששששששש עכשיו אז חכי אני אתקשר ומקיימים את בחברותא שפעם ממש רציתי...

יש ישש אני ממש מתרגשתת!ניצוץ.

אחחחחחחחחדשדשית

הכאבת לי

זה מה שהיא אמרה, ומי שיש לו בעיות עם זה- שיפנה אליה..🤪אייסקפה

מעייף קצת הפינגפונג הזה😅

איי איי!!שושיאדית
כואב!
חחחח שכחתי מהפיטושיפ שלך כבר אנא אערףאחרונה

..זית שמן ודבש

אסור לבזות רבנים

..זית שמן ודבש

זה נסיון בשבילי

..זית שמן ודבש

כאן אני אכתוב על טייפון בא וי.

..זית שמן ודבש

הטייפון יכה ביממה הקרובה באי רוטה שהוא חלק מאיי מריאנה- בעוצמה של 5 דרגות- הכי חזק שיש.

איי מריאנה – ויקיפדיה

https://en.wikipedia.org/wiki/Rota,_Northern_Mariana_Islands

..זית שמן ודבשאחרונה

הסופה תפגע בסין

..זית שמן ודבש

חבל שקראתי את זה

אולי יעניין אותך