נעדרתי מכאן לתקופה, ישנם שינויים בחיי ואני רוצה לשתף אתכן במחשבות שלי לגבי הפורום.
לצערי אני לא יכולה להיכנס לפורום באופן שוטף כמו בעבר, בעיקר בשל עומס טכני. עם זאת, עדיין נושאת אתכן איתי ובליבי מדי יום, חושבת עליכן ומקווה לטוב ביותר.
פתחתי את הפורום לפני כמעט 3 שנים, לאור צורך שראיתי שלא קיים לו מענה. קיבלתי הרבה תגובות (פה ובפרטי) על הנחיצות שלו וגם ראיתי כמה השיתופים פה חשובים לכן.
יש פה חברות אמיתיות, מבינות, קרובות ללב ומכילות, תומכות ונותנות תקווה. אלה הדברים החשובים ביותר בתקופות משבר כגון אובדן הריון. או בתקופה כמו זו שכולנו חווים ומערערת את הבטחון והיציבות- תקופת הקורונה.
מאחר והיכולת שלי להיכנס לפה פחתה בזמן האחרון, תהיתי מה לעשות עם הפורום. חשבתי לעזוב. חשבתי אפילו לסגור את הפורום כי אין ביכולתי להמשיך להיות מנהלת כפי שהייתי רוצה להיות- תומכת ונוכחת כמו בעבר.
אבל גיליתי את הכוחות היפים של התמיכה ההדדית,
וראיתי שאתן נהדרות ביכולת שלכן להיות זו עבור זו.
לכן החלטתי לא לסגור את הפורום, להמשיך לקיים אותו ולהגיע מתי שאפשרי מבחינתי.
חיפשתי זמן רב פרטנרית לניהול, לצערי לא מצאתי. אז הנחתי שנוכל להמשיך לקיים את הפורום במתכונתו הנוכחית- עם הנוכחות המועטה שלי, והמקום הטוב שלכן לתמוך זו בזו.
*אני מבקשת שאם יש פניה כלשהי שמבקשת מענה ישיר ממני- אנא תייגו אותי או שלחו לי הודעה במסר פרטי, או פנו אלי ישירות. המספר שלי נמצא בחתימה שלי ואפשר לפנות בהודעות או בשיחות, אענה בשמחה או אחזור כשאוכל, אם אהיה עסוקה באותו רגע*
בינתיים, מודה לכן על התמיכה ומעריכה מאוד
ואני ממשיכה להיות פה, נוכחת על אש קטנה.
מאחלת הרבה טוב,
ועוד טוב.
ציפי
❤
לקחתי ציטוטק בשבוע שעבר ביום רביעי.. שבוע סביב 8... הגעתי למיון אחרי שהעובר והשק יצאו ונשארה רק שארית קטנה שבשבילה הציטוטק. בשבת עלה לי החום ל39 עם רעידות. נסעתי למיון ושם לא היה נראה שיש חשד לזיהום ברחם או משהו שקשור להפלה או לציטוטק. קרה אולי למישהי משהו דומה? אני קצת תלויה באוויר... מאז לא עלה לי החום..