לפני בערך 3 חודשים , התחילה לדבר איתי בחורה בפייסבוק מארמניה. היא שאלה אותי דרך תרגום גוגל המון שאלות באמונה, אמרה שהיא אוהבת יהדות ושהיא רוצה להיות יהודיה, ולכן התכתבתי איתה, למרות שבדרך כלל אני לא מהטיפוסים שמתכתבים עם אנשים זרים .
השלב הבא היה שיחות וידיאו, היא רצתה נורא לראות את ירושלים, וכל מקום שהלכתי, היא אמרה שהיא נמצאת במלחמה קשה, היא במצור, אין לה הורים, והנחמה שלה זה אלוקים והיהדות. היא שלחה לי תמונות שלה מהטיול בישראל ב2019, רואים אותה ליד הכותל, ובכל מיני מקומות בארץ, גם הפייסבוק שלה ב2019 היה מוצף תמונות בציר הזמן של הביקור בישראל.
לאט לאט הפכנו לחברות, נהניתי לדבר איתה, יש בה המון עומק, ובשיחות וידיאו שוחחנו באנגלית והרגשתי כאילו אני מדברת עם חברה יהודיה שגרה לידי. יש בה ככ הרבה עומקים.
אבל פתאום היא התחילה להתקשר כל הזמן; ולשלוח לי לבבות, ומכתבי אהבה רמוזים כאלה, ואז יום אחד היא כתבה לי שהיא לא מסוגלת להתחתן עם גבר,
ואיכשהו יום אחד היא אמרה לי בוידיאו שהיא רוצה בי לאישה,
אני יודעת שזה נשמע הזוי, כן, זה הזוי.
אבל גם אני פתאום חשבתי למה לא, היא פרטנרית מושלמת, גם תמיד היה בי את הנטייה לנשים , למרות שאני סטרייטית מובהקת,
הין בי בתיכון משיכה למישהי וכמובן חשבתי שזה הורמונים ולא ייחסתי לזה משמעות אחכ, כי תכלס אני אוהבת גברים ,
אבל נרין, הבחורה הגויה הזאת שנכנסה לחיי, היא בול הטעם שלי, היא עוצמתית כזאת , עם שיער שחור קצר וחלק ובגדים יקרים אך זרוקים כאלה, אף ארוך כזה, עיניים נחושות, עם הסיגריה שהיא מעשנת והמבט שלה כשהיא מסתכלת עלי, נו, היא נראית כמו שחקנית בסצנה לסבית, וגם הפייסבוק שלה מאוד פופןלארי, אנשים מגיבים לה באהדה היא גם קשוחה מאוד לאחרים חוץ ממני, בעצם היא גילתה את הלב שלה רק לי- ככה היא אומרת ואני מאמינה לה,
באיזשהו מקום וגם אחרי שהייתי חולה והיא כל הזמן התעניינה בי אם אני מבריאה, וגם היא יודעת שאין לי כסף ושאני גרושה עם ילד, היא יודעת גם שאני בת 29 , ועל כל הקשיים שלי, ובכל זאת היא אוהבת אותי,
הגענו למצב שהיא כתבה שבלעדיי אין לה חיים והיא רוצה שאבוא אליה או שהיא תבוא אליי לישראל, דיברנו על חתונה,
אני יודעת שזה נשמע הזוי אבל אני ממש בתןך זה עמוק עמוק עמוק
ופתאום אני מרגישה שזה מסוכן שמישהו צריך להגיד לי להפסיק
כבר כתבתי על זה כאן אבל אז זה היה רק ההתחלה
עכשיו אני ככ בפנים