בקיצור נמרץ: יש מה להשמיע אם רק רוצים! אחד המאמרים הראשונים שלי בט"ש היה על צריכת תרבות. להשקיע מדי פעם בדיסק (זה סה"כ 33 שקלים ברוב המקרים), לקנות, להנות ו- להתחזק.
אבל- איך יודעים מה אני רוצה לשמוע?
יש כאן בערוץ מדור נפלא, במיוחד למי שעיקר עניינו ועבודתו היא במחשב- תיבת נגינה, שמו. וגם אם אתם עוזרים בבית או סתם פוטרים תרגילים במטמ'- אין שום סיבה שזה לא יהיה פתוח. היום גילתי בהם אמן נפלא בשם גד לאור; לפני תקופה מסוימת את "המדרגות", וכן מחדש את ניר וקפטן גולד, להקת אילת-השחר ועוד לפחות 3-4 אמנים שלא הכרתי לפני כן, לפחות לא ברמה של עכשיו.
גיא צבי מינצ היה אצלנו בישיבה, ודיבר שיחה שכלית ולא על איך הוא חזר בתשובה (תכל'ס- אותי זה כבר לא מעניין..), אלא על ההשפעה של השירים על המחשבה-דיבור-מעשה של יהודי. הוא לא מביא רק הוכחות של "תת מודע" וכאלה דברים שקשה למכור, אלא תפיסה שכלית שלמה סביב לזה, שהוא חקר על בסיס הרב קוק, רבי נחמן וכו' וכו' וכו' - דברים המתקבלים על הדעת. מומלץ לכל מדריך (במיוחד לאור העובדה שהספר נמכר בעליות הדפסה).
יש גם הסכמה של הרב שמואל אליהו והרב ליאור - שמסכימים שהוא לא המציא אלא באמת הראשון לחקור את הנושא הזה.
לא תאמינו כמה זה משפיע על עבודת ד' של כל אחד מאיתנו. על השמחה שלנו והחיות שלנו בעבודת ד'.