כן ?
לא ?
למה לא?
אני כן![]()
כן ?
לא ?
למה לא?
אני כן![]()
ספציפית אני מחלימה, אבל גם אם לא אני לא הייתי ממהרת להתחסן, מחכה קצת לפחות
שכל אחד יעשה מה שטוב לו
כי הטענה של המתנגדים זה שיכולים לצוץ כל מיני סיבוכים אחרי כמה שנים טובות
אז כאילו... לחכות עד אז? תכלס זה יכול לקרות גם אחרי 30 שנה וקשה לעשות את הקשר בין הדברים
חוצמיזה רוב גדולי הן מהספרדים ומהאשכנזים הורו להתחסן
אגב, אם אני נשמע חופר את מוזמנת לסנן
זה סתם שירשור שפתחתי מתוך שיעמום
אני תוך כדי מתרגל למבחן וזה מעיק לעשות את זה 20 שעות ברציפות..
אם אני אפתח את זה אתה תענה לי ואז זה לא יגמר
ולא באמת אכפת לי לשכנע אנשים אז אני לא אענה למרות שאני סבבה עם עצמי
תבינו רק שיש מורכבות ואי אפשר להכריח אנשים להתחסן, בסדר? מה שמעצבן אותי זה שאנשים חושבים שהם יודעים הכל ואז איפה דמוקרטיה ואיפה נעליים
שיהיה לכם בהצלחה, זה לא נראה לי חכם לפתוח כזה נושא במקום כזה (גם פורום וגם כולם פה חושבים אותו דבר) ויש לי כבר ניסיון
זה המקום שה' שם אתכם בחיים ולכן זה המידע שהוא רוצה שיהיה לכם, תבינו שיש גם אנשים עם רקע שונה ומידע ודעות שונים לגמרי...
חדשכאןתיכף תגיד לי שאתה לא מאמין בחטיפת ילדי תימן... יש דברים שקשה לך לתפוס אם אתה לא חשוף למידע, ותתפלא, יש תפיסות בעולם שאתה לא חשוף אליהן כי כולם לידך חושבים אותו דבר ומה שאדם מצפה לראות זה מה שהוא רואה
(אפרופו פרשיית ילדי תימן והקורונה- משום מה החליטו להטיל חסיון על שתי הפרשיות האלה...)
אני ספציפית- לא מאמינה בחיסונים ומאמינה שמעלימים מידע גם מרבנים. אבל באותו זמן אני מאמינה שאם זה הפסק של הרבנים כולל הרב פירר אני מבינה את מי שמחליט להתחסן.
בחו"ל אין חובה להתחסן, מי שרוצה שינסו חיסון עליו הולך, רק פה מנסים לשכנע את כולם ומאיימים איומים... קיבלנו הודעה בעיר שאין להגיע לעבודה בלי שאתה מחוסן או עשית בדיקת קורונה. אם זה לא כפיה אז מה זה? ובאיזה קטע? הם לא מבינים שעם הגישה הזאת הם רק פוגעים בנו יותר
כי על רמזור אדום אין ויכוח
על קורונה לעומת זאת יש ויכוח בסיסי בנוגע לפרשנות לנתונים המועברת לציבור ודרך ההתנהלות הנכונה
גם בדמוקרטיה יכולה להיות סתימת פיות
ברגועובשביל שיהיה חוק אחיד... חחח
לא אבל ברצינות, מי שלא מתחסן לא מסכן אף אחד רק את עצמו וזו זכותו לבחור את זה בעיקר שהוא לא מאמין שזה מסכן אותו. אם זה היה קומץ אנשים הזויים היה אפשר להניח שאתה צודק, אבל יש אחוז מספיק גבוה של אנשים ורופאים שמתנגדים, זה לא נראה לך הזוי לחייב לקחת חיסון שיצא לפני יומיים ושלא בטוח שאתה צריך אותו, זה הזוי נקודה
להתייפיף על העולם
וזה ממש לא הנתונים, זה מה שמכרו לך אולי
תאמין שרצח המוני הוא אפשרי... אישית אני לא חושבת על הדברים האלה כי זה די רחוק כרגע, אבל לא שוללת את האפשרות
ביחוד שכל ההתנהלות בקורונה היא הזיה, וההנחיות רק פוגעות בנו
וגם זה - בכלל, או חוששת?
מאד מעניין אותי לשמוע את ההנמקה שלך
מסוכנת לציבור ומפחידה כמו שעושים ממנה
בקשר לחיסונים- אני פשוט לא סומכת כי יש להם אינטרס שנתחסן כמו שיש להם אינטרס שנהיה חולים
תשמע את זה אם זה מעניין אותך למרות שזה ארוך
אמור לזהות בנקל את הטוב שיש בעולם הזה
את ההתפתחות המוסרית והטכנולוגית של העולם משנה לשנה
זה תהליך התשובה של העולם
להאמין לתאוריות קונספירציות מטופשות שנובעות ממוחן הקודר של אנשים שמתוסכלים מהחיים ורואים רק רע
זה ההפך הגמור מלהיות קוקניק
גם אם יש להם חליפה שחורה וזקן ארוך זה לא עושה עליי רושם
באמת שמביך אותי שאנשים אשכרה מאמינים שיש תנועה בשם האילומינטי ששולטת על הכל כולל רבנים צדיקים
ושכל העולם הזה הוא בעצם מזימה אחת גדולה ומלא בשקר
הקב"ה לא היה מעמיד אותנו בעולם כזה שהכל בו שקר, כאילו כן אין צדק בעולם זה מובן אבל לא ברמה כזאת..
אגב שמעתי כבר שעות על גבי שעות הרצאות של דניאל עשור
הוא וחברו אמנון יצחק סוברים שהרב קוק היה חלק מהארגון הזה גם לזה תתני יד?
אכזבת אותי הרגע לא פחות מבפרק 40 שצוקו בחר לחבור לאזולה..
מטורפים בעולם, וקונספירטורים אגב זה אנשים שבאמת ממציאים דברים, לא אנשים ריאלים
אני לא חושבת שהכל שקר ח"ו או שהכל רע, דווקא אני הכי אופטימית אבל מתוך מבט מפוכח למציאות ולא מתייפיף
אגב תגיב בבקשה להקלטה אם יש לך איך להתווכח איתו
זה לא מישהו אחד עם זקן וכובע זה הרבה אנשים והרבה רופאים רק לא אלה שנמצאים עם היד מספיק קרובה לצלחת, זה כל הסיפור
שאת מעדיפה לטעון שמנהיגים מכל מדינות העולם , ורבנים גדולים מאוד כולל מרן הרב קוק זצ"ל והרה"ג זמיר כהן ועוד, הם חלק מקנוניה גדולה וש99% מכלל המומחים האמיתיים בנושא בעולם מבלפים וכנ"ל כמעט כל הרבנים הצדיקים היום טועים.
חוץ מכמה רבני יוטיוב שספק אם יש להם הסכמה לרבנות, כי הרי איך יכול להיות שאדם שרק לפני כמה שנים היה כומר טועה?! אין סיכוי שהוא טועה בטוח שכל העולם חלק ממזימה ענקית..!
מזכיר את הטענה של סאטמר שכל הניסים מהקמת המדינה כולל כל החוזרים בתשובה, והארץ תתן את יבולה ועוד ועוד
הכל זה יד השטן וזה בעצם תרגיל של הקב"ה זה עוד איכשהו אני מבין מאיפה זה מגיע כי יש מקורות מהגמרא לשיטה שלהם, אבל לאידיאולוגיה המטומטמת של של הקונספירטורים האלו אין שום בסיס במציאות!!
הבסיס שלהם הוא ביזוי תלמידי חכמים
ושטיפות מוח
אנשים שמקדישים את החיים שלהם לסיוע חולים, כמו הרב פירר והרב בני פישר, זה אנשים שנמצאים עם היד מספיק קרובה לצלחת?!
להאמין לסיפורים ההזויים על הבונים החופשיים, שבנויים בין השאר על עלילות של אנטישמים, ועל מתיחה של סופר - זו נאיביות.
[ולא פלא, שדווקא מי שהאמין לסיפורים ההזויים של אפריקאי שטען שהוא מלך על מדינה של עשרת השבטים, נפל גם בתרמיות האלה].
גם אם המניעים שלהם ישרים ובזה אין לי ספק
תעשה מה שאתה מבין, הכל טוב! לא רוצה להאמין, אל תאמין, אבל זה לא "קומץ קונספירטורים" אלא הרבה אנשים שבוחרים לא להתחסן ולא לקחת את הסיכון כי המציאות פשוט מולם עם כל ההנחיות ההזויות והשינוי דעה אחד אחרי השני... חכו לחיסון הרביעי, נראה אם נשב בפסח עם המשפחה
שכשיגיעו החיסונים יפתחו ובלה בלה בסוף אין לזה שום יתרון, גם זה לא עוזר לדעתם
ויאללה מיציתי את הויכוח שמתי פה את ההקלטה שהיא די מסכמת הלוואי תקשיבו ותתחילו להסס קצת
מה שמסוכן בעיני זה שכשמפיצים תיאוריות קונספירציה, אנשים לא יודעים איפה לעצור.
אחד יגיד שראש הממשה מושחת, ואחר יסיק מזה שצריך להתעלם מחוקי התנועה.
זאת סכנה אמיתית.
עצם האמונה שקורונה לא קיימת או לא מסוכנת - לי אין מידע ממקור ראשון, ומצד שני אני לא מאמין שהכל בלוף.
כל מה שהממשלה אומרת אמן?
צריך להיות עם עיניים פקוחות, בלי לרוץ למסקנות אבל גם לא לבלוע כל דבר כמו איזה פתי מתלהב שעושה מה שאומרים לו בשביל לקבל תמדבקה בסוף
ולהבין יותר טוב את הנושא, הנה כמה דברים שאפשר לראות-
1. הסבר על החיסונים, והשיטה שהם עובדים -
2. יו"ר אגודת 'עזרה למרפא', נאמנם הרפואי של גדולי ישראל שליט"א
3.
5. מחקר על החיסון לקורונה: יעילות של 92% במניעת תחלואה קשה | שירותי בריאות כללית
6.
(מלפני כמה חודשים, עוד לפני השלמת הניסוי).
אשמח אם תסבירי לי מה ההבדל התפיסה של האדם שבסרטון לבין הרבנים שציינת
הרי דניאל עשור אומר שכל העולם משתף פעולה עם "לוציפר"
וגם הבחור בסרטון אומר שלוציפר גורם לאנשים לחשוב שחיות מסוימות קיימות בעוד שמדובר בבובות
נותנים למי שרוצה, אלא ששם [למשל בארה"ב] יש הרבה אנשים שרוצים, ולא יכולים.
יש אנשים שהזמינו תור, וקיבלו תור לעוד כמה חודשים.
https://twitter.com/segal_eran/status/1361064479879028736
"שינסו עליו חיסון"?! חיסון שלמעלה ממאה מיליון אנשים קיבלו אותו, צריך לתת לאנשים נוספים כדי לנסות?!
קיבלו אותו וראינו את ההשלכות
תשמע את ההקלטה ששמתי
כאילו זה אמור להיות מחלוקת אשכנזים ספרדים
בסדר אני לא מנסה לשכנע אתכם אל תנסו לשכנע אותי
לא הולכת לעשות את זה ויכוח אדיאולוגי
כמו כן; הוא מסכן לא רק את עצמו אלא גם את הסביבה שלו.
אז אמנם לא נכריח אותו להתחסן, אבל כן נגיד לו את זה...
מה גם שאם כולם היו מתחסנים לא היה את מי להדביק
אבל כמו שאת אומרת
זה משהו שהוא על גבול על הבלתי אפשרי לשכנע את כולם לעשות מעשה X
אני בטוח שגם לאחר שיתברר ב200% שהחיסון מועיל ומוגן אנשים ימנעו מלהתחסן
מי שיש לו נוגדנים רוב הסיכויים שהנגיף יחוסל עוד לפני השלב בו הוא יהיה מדבק, וגם אם הוא מדבק העומס הנגיפי אצלו (כמות הנגיפים בגוף, וכתוצאה מכך אלו שהוא פולט) נמוכה בהרבה. זה כבר הוכח.
כל שנה בחודשים האלה הבתי חולים מלאים, והשנה מה קרה אין שפעת? נעלמה המחלה?
חוץ מזה ששמעתי סיפורים ממקור ראשון על אנשים שהרגו את הקרובים שלהם בבית חולים כי לא נתנו להם להתקרב אליהם בכלל... מה הבעיה? שיביאו לבוש כמו של הרופאים לבני משפחה והם יוכלו להשגיח מקרוב על החולה וזה גם יחסוך לצוות הרפואי עבודה... אבל לא, הם יבודדו אותם כי הקורונה זה הדבר הכי מפחיד בעולם...
אה, ואין ירידה בתחלואה
מחר החיסון השני בע''ה.
חיסון שני, כי האפקט רק של החיסון הראשון חלש ומתפוגג מהר
אין מה לפחד מהתופעות לוואי
מקסימום תרגיש עייף ממש לכמה שעות וזהו

תודה!פה לקצת(האלה שמדליקים סתם)
![]()
בעיקר אצל מבוגרים
נראה לי יש בארץ סביבות 7 מליון יהודים אולי קצת פחות
ויש כבר עד עכשיו 3.9 מליון שהתחסנו
וקחי בחשבון שיש גם לפחות מליון וחצי מתחת לגיל 16
אזזז כן ב"ה אנחנו במצב מצויין
ומדובר רק בכמה מאות אלפים מהססים שעושים הרבה יותר מדיי רעש
למספר המתחסנים במנה הראשונה, מכיוון שזה רק עניין של שבוע שבועיים עד שהם יקבלו גם את השניה.
מבחינתי עצם העובדה שאדם עשה לקח את המנה הראשונה אז הוא כבר בגדר מחוסן זה רק עניין של זמן.
גם אני התנגדתי בהתחלה אבל אבא שלי דוקטור בביולוגיה והוא הסביר לי בדיוק איך זה הולך ואין ממה לחשוש
עשתה לך משהו בזה שהיא לא התחסנה?
הדלקת אותי עכשיו
לא כולם צריכים להיות אתה..
אני לא איזה צדיק ולא מתיימר להיות
אבל היי לפחות אני לא מסכן אנשים.
מאידך ואת שומעת את דניאל עשור אני מניח שאת מכירה את הסיפור המפורסם שלו עם "המלך" האפריקאי האי.
הוא הביא אותו לרה"ג חיים, בכדי שיברך עליו.. (ברכה לבטלה)
בסוף מתברר שהוא לא מלך ולא יהודי אלא עובד אלילים מטונף שמנסה לנצר
מקור: הרב דניאל עשור נפל בפח: 'המלך היי' נוצרי - כיכר השבת
מעניין למה מר דניאל עשור לא עשה בדק בית על הבן אדם עשה, ומיד האמין לכל מילה שלו ואף ייעץ לגדולי הדור לברל עליו ובכך הכשיל אותם.
וכיום הוא עושה טעות חמורה אף יותר מכניס את כל הפתיים לחששות כולל אותך
זה אמור להדליק לך נורה אם נשאר לך מעט הגיון בראש, לא להאמין לו בעיניים עצומות.
בקשר לרב דניאל עשור- אני לא הכרעתי שאני מאמינה לו, אבל אני לא פוסלת את מה שהוא אומר. חלק ממה שהוא אומר בוודאי אמיתי ובמה שלא השתכנעתי אני מחכה לראות לאן הדברים יתפתחו.
בכתבה שהבאת מראים אדם שדוקא יודע להודות בטעות...
חוץ מזה, איך לכתבה הכי פחות חשובה שצירפתי זה מה שהתייחסתם דווקא...
כאשר הכל מתברר לו (בהתחלה הוא הכחיש)
אבל לא זו הנקודה...
הנקודה שמדובר בבן אדם פזיז שעושה מעשים גדולים ותמוהים מבלי לחקור את הבסיס אם יש ממש בטענה שהוא מנסה לקדם
הוא היה יכול להגיע למחוז שלו ולהיווכח שהוא גר במרתף
וגם לגלות שהוא מקיים טקסי אלילות ומקדם את הנצרות
את כל זה הוא לא עשה, הוא הסתפק במסמך מסוים שבו כתוב שהבן אדם מלך
ומכאן הוא הלך לגדול הדור וחייב אותו לברך ברכה לבטלה על עדות של עובד אלילים.
אגב, לאחרונה הוא ציין שהחיסונים גורמים לנטיות הפוכות
ב"ה זה אומר שכל גיי שיתחסן עכשיו יהפוך לסטרייט!
אבל אויש... אני סטרייט כרגע ![]()
הלך עלייי
שים לב לאיזה דברים אתם נתפסים... במקום לענות לגופן של הטענות שלו מחפשים לי נתונים צדדים שכנראה הוצאו מהקשרם
לא עליי
שאנשים כמו יובל אשרוב אמנון יצחק ודניאל עשור אומרים טענות רדיקליות של מושגים רפואיים.
חובת ההוכחה מוטלת עליהם להוכיח למה התיאוריה שלהם נכונה, לא הפוך.
כי כרגע הם סותרים את דעת כל גדולי הרפואה.
אם אדם יבוא ויאמר לי שכדור הארץ הוא בעצם תות הכל טוב ויפה אבל לא עליי תהיה מוטלת חובת ההוכחה להוכיח שהוא טועה, אלא עליו להוכיח שהוא צודק, כי התאוריה שלו נוגדת את התפיסה המקובלת מאחר ואנו יודעים שכדור הארץ לא תות.
מאותה סיבה אנו לא אמורים לחקור כל דת חדשה שנוצרה ולהוכיח מה הטעות שלה, מאחר והנחת היסוד שלנו תורת משה אמת.
אזי כל הטיעונים האחרים לא רלוונטים עד שיוכח אחרת (חס ושלום)
וכן כנ"ל כאן, איני מחויב לסתור כל תאוריה קונספירציה שמופיעה באינטרנט מאחר ונקודת המוצא שלי היא שמדובר בתאוריות הזויות וכוזבות שסותרות לחלוטין את מה שידוע לנו.
מחובתם קודם כל לבסס את התאוריה שלהם ורק אז אולי אתייחס אליהם.
אבל מצד שני הקורונה היא דבר חדש שאין עליו "תפיסה מקובלת" אלא שתי דרכי התייחסות שכל אחת מובילה למסקנות שונות, הכל כאן תלוי בנק. המוצא. אם המצב היה נראה לי נורמלי לא הייתה לי סיבה לבדוק טענות אחרות כמו שטוב לי עם הדת, אבל בגלל שמלכתחילה המצב היה נראה לי לא הגיוני, הייתה דרושה בדיקה. ומעניין שהרבה אנשים חושבים כמוני... לפחות שאני מכירה. אם היית מכיר יותר אנשים שחושבים ככה זה לא היה נראה לך כזה מוזר...
אם הייתי מכיר הרבה אנשים שחושבים ככה, זה היה דווקא עוד יותר מוזר
יש לטעון "לא יודע מה הבטיחות של החיסון, לגופים הגדולים יש אינטרס לשדר בטחון כי בסופו של דבר החיסון - בהנחה שחושבים שהוא יעיל (בין אם בצדק או שלא) - נתפס כפתרון למצב הקיים, ולכן אני לא יכול להאמין לעדויות שלהם"
ויש לטעון "אני יודע מי תכנן את זה"
שהמתנגדים שלו לא יתחסנו, ואז יהיה אפשר להוציא את המוטציה הקטלנית, והיא תפגע רק בהם?
א. ככל שקנוניה דורשת פחות שיתוף פעולה בין גורמים שונים, יש לה יותר סיכוי להצליח, כי לגורמים שונים, יש אינטרסים שונים, ואין להם נאמנות הדדית, וקשה לתאם ביניהם.
ב. הרבה יותר קל לגרום למוות המוני באמצעות וירוס, מאשר באמצעות זריקות, ובפרט כשלא רוצים שידעו מי גרם לזה.
ג. זה הרבה יותר ממוקד מטרה, ופוגע בדיוק במי שרוצים לפגוע.
אבל אם מסתמכים על נתונים... אז זה פשוט סותר את המציאות ולכן לא הגיוני, כי החיסונים עצמם גרמו למוטציות לפי מה שהוא אומר. אני לא רוצה להכנס לזה כי אני לא בקיאה במקורות אבל העניין הוא לא הקונספירציה אלא ההתאמת נתונים שעושים לנו כדי לשרת אינטרסים כלכליים.
אם תשים לב רפואה קונבציונלית טובה בטיפול לטווח הקצר- בלשים פלסטר. בפועל הם נותנים לך כדור שמשכך כאבים של משהו אחד אבל פוגע במשהו אחר. ואז אתה חוזר אליהם והם נותנים לך עוד כדור ועוד אחד... ככה אתה נהיה תלוי בהם. והם בעצמם לא יודעים מה יעזור לך, כמה פעמים אבא שלי הלך לרופא, אמרו לו לקחת משהו אחד, אחרי זה אמרו לו משהו אחר... כל פעם מנסים משהו אחר עליו. סבתא שלי הפסיקה לקחת כדורים מעצמה כי הם עושים לה לא טוב והיא רק מנסה לשמור על תזונה וב"ה מרגישה טוב. וגם יש אנשים שע"י תזונה טבעונית החלימו מסרטן אז זה לא יפה להגיד על כל מי שבוחר לא לסמוך עליהם שהוא עושה קנוניות. גם לגבי חיסון-מכירה מישהי שמרגע שהיא לקחה חיסון לשפעת היא כל שנה חלתה בשפעת. זה גם מחזק את זה... אתה תלך לקחת עכשיו כל שנה חיסון לקורונה? אני רואה שלפי הנתונים של התמותה, ולפי הנתונים של מי שבאמת המחלה פוגעת בו בפועל אין סכנה המונית.. הרבה אנשים עברו את זה ואפילו לא יודעים כי הוירוס עצמו הוא לא המחלה. אבל כל עוד אתה לא תבין שהנתונים שאומרים לך הם מוטים אין לי דרך לשכנע אותך. וזה גם לא בוער לי שכל אחד יעשה מה שהוא חושב, רק אל תחליטו לאחרים על הגוף שלהם. אם כ"כ הרבה אנשים באמת לא מעוניינים להתחסן כנראה יש להם סיבה. ומכבי חופרים בשכל ומתקשרים לאנשים שילכו להתחסן לכן הם מקום ראשון בעניין.
הנה נתונים-
תמותה בארץ מקורונה, - קורונה - לוח בקרה
תמותה עודפת בארץ בחלק הראשון של תקופת הקורונה- - https://www.cbs.gov.il/he/mediarelease/Pages/2020/%D7%A2%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%A1%D7%9A-%D7%94%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%AA%D7%94-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-%D7%91%D7%AA%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%AA-%D7%94%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%A0%D7%AA%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%93-%D7%A1%D7%95%D7%A3-%D7%90%D7%95%D7%A7%D7%98%D7%95%D7%91%D7%A8-2020.aspx
תמותה בעולם מקורונה - Coronavirus Update - Worldometer
תמותה בעולם מקורונה ע"פ נתוני תמותה עודפת- - https://twitter.com/ArielKarlinsky/status/1355160130086727683?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1355160130086727683%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.globes.co.il%2Fnews%2Farticle.aspx%3Fdid%3D1001358959
יעילות החיסון ע"פ התוצאות בשטח- מחקר על החיסון לקורונה: יעילות של 92% במניעת תחלואה קשה | שירותי בריאות כללית
"החיסונים עצמם גרמו למוטציות לפי מה שהוא אומר. אני לא רוצה להכנס לזה כי אני לא בקיאה במקורות".
אז בדיוק לכן, הסבירו כאן שזה אדם שממש אי אפשר לסמוך על מה שהוא אומר, והוא האמין להמצאות הזויות שניתנות לבדיקה די בקלות, על מלך מאפריקה.
ולגבי הרפואה הקונבנציונלית - היא מצילה חיים, והאריכה את תוחלת החיים בעשרות שנים, וגם חסכה הרבה סבל.
התקף לב היום, זה שונה לגמרי ממה שהיה לפני 50 שנה. סכרת פעם הייתה מחלה קטלנית תוך זמן קצר. המון ילדים מתו ממחלות שהיום נחשבות מחלות קלות. יש מחלות שכמעט לא קיימות היום, בזכות החיסונים.
יש דברים שהיא לא מושלמת, נכון, וגם לא כל הידע שנצבר על רפואה מונעת מיושם בשטח.
אם יהיה צריך, אני בלנ"ד אקח כל שנה חיסון לקורונה. שווה שמיליוני אנשים יקבלו זריקה פעם בשנה, כדי להציל אלפי אנשים מדי שנה, ועוד המוני אנשים מסבל גדול.
דקה 5.40
את זו שבתחילת השירשור לא רצית להיכנס לשיח הזה
וכרגע את היחידה שמנסה לשכנע אותנו עם כל מיני סרטוני קונספירציה כאלו ואחרים..
קטע
דורש מכות בכוח אבל
אני לא מעוניינת לשכנע אתכם, טוב לי איך שאני! רק כל פעם מישהו שואל עוד משהו ושולח עוד הודעה יא אללה
קסארת ראסי
אמרתי שהם יותר טובים בלשים פלסטר מלרפא, לא אמרתי שאני נגדם
יש תחום אחד שבו הם מצליחים לעשות משהו שהוא עוד יותר טוב מלרפא - מונעים את המחלות מראש.
וזה התחום של החיסונים, ששינה את העולם, האריך את תוחלת החיים, ומנע המון סבל.
מותר לי לא לסמוך על חיסון שיצא השניה, בעיקר בגיל שלי? מותר. מותר לי לא לסמוך על מי שממליץ? מותר. מותר לי לחשוב שהחיסון מיותר אם לא מזיק? יופי. אז אתם לא אמרתם לי שום חדש בינתיים חוץ מלנסות לגרום לי להאמין להם וזה לא עבד. זהו, תשלימו עם המציאות. ואל תסתובבו לידי, אני ממש מסכנת נפשות רח"ל..
[אחרי השלמת הניסויים במכרסמים] בהדרגה, בהתחלה על מעט אנשים, ועד האישור הוא נוסה על עשרות אלפים.
מאז, קיבלו אותו עשרות מיליוני בני אדם [לפחות], כאשר כל הזמן ממשיך להתנהל מעקב אחרי ההשפעה שלו.
אתה יכול להמשיך לנסות לכופף את המציאות עם הנימה הצדקנית הזאת
ולי עדיין לא יהיה גרם מצפון על זה
מנה ראשונה, מחכה לשניה.
החיסון משפיע גם על המוטציה הבריטית?
כי היא ממש מלחיצה.
וקבילה לחלוטין לפחות כמו ההסתברות שהתאוריה שלהם קבילה.
מספיק רוסי אחד בפתח של מועדון למנוע מאלף פרחחים להכנס פנימה
קיבלתי מנה ראשונה ועדיין לא קיבלתי מנה שניה בגלל עניין אידאולוגי להישמע להנחיות ולחכות 3 שבועות
בינייש פתוחמאוד יעיל
אין הגבלה במנות. תחגוג
אחרי שאתה מדבר עם מוכרת אחת שמציעה אלפי דברים
אתה מחוסן לתמיד

כבר כמעט חודשיים שאני מחפש עבודה.
נראלי שיש מין תום כזה שבע"ה נמצא בקלות עבודה, ולכן זה בסדר לקבל דמי אבטלה נמוכים שנגזרים ממשרת סטודנט..
ואז מגיע הרגע הזה, שאתה מבין שאולי ח"ו זה יכול לקחת הרבה יותר זמן .. ויפה שעה אחת קודם גם לחשוב על הכנסה זמנית וגם על לוז או משהו כזה ..
אני מניח שלרבים מילואים זאת אופציה אבל אין לי כח ורצון לפרט למה, אבל ישמצב גדול שאני מנוע מלעשות מילואים..
(לא עשיתי במלחמה..)
האם יש רעיונות אחרים למקומות עבודה זמניים?
במהלך התואר לא קמתי בזמן אז קל וחומר עכשיו שאני ללא מסגרת.. ואני מניח שאולי עבודה תוכל לגרום לי לבריאות ויציבות .. וכמובן גם להכנסה..
רעיונות אחרים לסדר ויציבות עשיה לימוד והתקדמות בתקופה מאתגרת זו מלבד עבודה זמנית/או על הצד שאתקשה למצוא עבודה זמנית זה גם מבורך..
בתפילה לפרנסה בשפע ולמציאת מקום עבודה מתאים ומספק לכולם.. ואולי אפילו השבוע אעדכן שדברים יסתדרו והתקבלתי😃
תודה רבה..
מה הכישרון הטבעי שלך? מה למדת?
יחד עם שאר פרוייקטי הווטסאפ של ערוץ 7, הנה עוד אחד: אייטמים מעניינים שאני (או הצוות) דגים מהפורום.
מוזמנים להצטרף. קבוצה שקטה של 2 אייטמים ביום בממוצע
.
אשמח לשמוע מנסיונכם כשילדה בת שנתיים ותשע עברה למיטת מעבר (כי למדה לצאת מהמיטת תינוק), מה הכי עזר לכן שתשאר במיטה שלה במהלך הלילה ולא תבוא אליכם חמש פעמים?
רוצים להתחיל איתה מהלך אבל מנסים להבין מה יגרום לה להישאר במיטה שלה ולא לבוא אלינו כי היא יכולה וזה מפתה לצאת ולהיות עצמאית.
מבחינת שפה היא מבינה אבל לא הכי מדברת עדיין.
הריון ולידה
פה זה פחות רלוונטי
מה שיעזור זה להחזיר כל פעם
כל פעם
אבל זה מתיש ומנסיון אישי באיזה שלב באמצע הלילה נשברים כי רוצים לישון
עם הזמן זה עובר.
ואתם כהורים.
אל תרגישו שנכשלתם אם היא בכל זאת מגיעה למיטה
כיף להיות במיטה עם אבא ואמא! לא נורא בכלל. אם יש מיטה רחבה מספיק
והילדונת לא בועטת נוראות תוך כדי שינה, לא נורא. חושבת שזה נותן בטחון
לילד. אולי להתפלל על זה, אם זה מפריע? לבקש עצה טובה מהשם?
מכירים את פורום אוצר החכמה? לתורה? ועוד כמה קצת פחות מוצלחים?
יש הרבה פורומים תורניים חרדיים. הראשונים שהזכרתי מוצלחים מאוד בהרבה מובנים, פעילים, ואפשר למצוא בהם דברים מעניינים גם לאחר זמן.
האם יקום פורום תורני דתי לאומי? שיהיה ברמה, פעיל, לגופו של עניין (בדרך כלל כמובן), ומעניין?
תגיד לי אלפי ספרים תורניים ב"ה שעזרו לי שנים
באיזה הקשר זה פורום?
ותגלי מקום מעניין מאוד. זה לא 'אוצר החכמה' עצמו - ספריית הספרים הענקית, אם כי יש ביניהם קשר כמובן.
זה פורום תורני, רובו חרדי אך לא כולו. חלק מהכותבים מוכרים (הרב איתם הנקין ז"ל, יבל"א הרב יוסף בדיחי, הרב יואל קטן, ועוד מן הסתם), אם כי כולם משתמשים בשמות אנונימיים כמו כאן.
מי ששם בפורומים אלה מי שנחלשו רוחנית והתדרדרו לפורומים. אצלנו, החזקים לא משוטטים בדברים כאלה באינטרנט וממילא לא תראה מקבילה.
זו פרשנות בלבד.
כלומר, מן הסתם יש שם רבים כאלה, אבל ודאי לא כולם. יש שם אנשים גדולים, ידענים ומעניינים, יראי שמיים בהחלט.
חלקם גם רבנים מוכרים, כפי שכתבתי להפי.
בסוף השימוש בכלים כאלה מועיל לפיתוח של שיח תורני, לפתרון שאלות, ועוד.
אה, ואני מכיר חברה חזקים מאוד אצלנו שמכירים את הפורומים האלה. כל מי שמחפש באינטרנט מדי פעם תשובות לשאלות תורניות עיוניות (לא הלכתיות פשוטות), כמעט בטוח נפגש בזה. דווקא חברה ברמה גבוהה לדעתי. אז אמנם הצדיקים הנ"ל אינם משוטטים יומם ולילה באינטרנט, אבל יוצא לפעמים להיכנס.
לעצם העניין. כנראה בעולם הדתי לאומי יש לא מעט פעילות כאן (פחות משהייתי רוצה) ולא מעט גדולי תורה צעירים כותבים דווקא בפייסבוק.
עכשיו יש לי אפס ניסיון אבל אני ממש רוצה לדעת לעבוד עם חומרים לעשות חריטות בעץ לבנות רהיטים וכאלה לא בקטע של מקצוע סתם כתחביב אבל אין לי מושג איך מתחילים וגם איך משלבים הכל עם לימודי תואר 
יש למישהו רעיונות לקורסים או סדנאות או ליודעת מה?
משם אפשר להתחיל. אחר כך להתקדם...
יוצא לכם? קל? קשה? יש טיפים?
כמו כן היה לי הרגל טוב שנטשתי ורוצה לחזור אליו.
איך שוברים את הכבדות שחוסמת ביני לבינו?
לשנות הרגלים רעים
ליצור הרגלים טובים
כשהבנתי את הקונספט של ההרגל זה הפך קל
ממליצה על ספר כוחו של הרגל
הוא מסביר את הרעיון של
טריגר- פעולה- תגמול
איך להיפטר/ ליצור הרגל
או ליצור הרגל זה תהליך מתמשך
הרבה אנשים אוהבים תוצאות של כאן ועכשיו
לא אוהבים תהליכים
וזה גורם לקושי בהשגת דברים
אני כן אוהבת תהליכים
מסוגלת לראות את התוצאה העתידית ולחכות בסבלנות
לרוב גם נהנת מהדרך
לכן בעיניי זה לא קשה
אחרים בטח יקראו לזה קשה עד בלתי ישים
ממליצה לקרא קצת טורים של הרב יצחק פנגר
ללכת בצעדים קטנים
ולחלק את החזון הגדול למטרות קטנות ברות ביצוע
לפני כמה שבועות בעלון הידברות הרב פנגר רשם טורים בנושא שינוי התנהגות
ופירט איך לעשות את זה צעד צעד
זה עלונים לפני חודש- חודש וחצי ככה.
לגבי הצעדים הקטנים-
נגיד שאתה רוצה לרוץ מרתון שזאת המטרה הגדולה, אז
קודם אפשר כצעד ראשון להגביר מוטיבציה ובמקביל להוריד את המושג המופשט (רוצה לרוץ מרתון)
לפס מעשי (שינויים קטנים - לשים את הנעליים ליד הדלת, אפילו בלי לנעול, בשלב מאוחר יותר לקבוע זמן לריצה)
כשהייתה לי מטרה גדולה
השיטה של צעדים קטנים עזרו לי להגיע אליה....
היום אני מתמודדת עם דברים שאותה טכניקה בהחלט תשמש אותי
רק צריך לרצות
ולעשות משהו קטן בכיוון.
ומוסיפים כמה שיכולים
בני אדם הם יצורים קטנים וחלשים
הרצון להשתנות תמיד מתבדה