נכון, נהגי מוניות..
אבל בעומק כולנו היינו נהגי מוניות, רק שלא היה לנו את הקהל השבוי, הנוסעים, שישמעו את הדעה שלנו על כל דבר.
ומה שלא עשו הפורומים וקבוצות הפייסבוק עשו קבוצות הווצאפ, קבוצות תמימות של מקום עבודה, המשפחה המורחבת, בניין מגורים, קבוצת חברי ילדות, בעלי תחביבים, מסירה ויש שניה, בהם קהל שבוי שלא מעוניין לצאת מהקבוצה ובעצם שומעים את כל הלהג שיש לנו לומר!
בא לי לצאת לרחובות ולהפגין עם שלטים "אני לא יודע" ו"אין לי דעה על זה"
כמובן שמצד אחד יש את אלה שצודקים וכל החכמים איתם ואת המטורללים הטועים, מצד שני יש את אלה שהולכים עם האמת שלהם ולא עושים מה שכולם עושים בלי לחשוב או וואטבר שני הצדדים חושבים על עצמם
אבל מותר לומר "אני לא מבין" ו"אני לא יודע" ו"אין לי מושג באמת מה יהיו ההשלכות של מה שאני עושה על חיי ועל חיי הסביבה"
העולם קיים אלפי שנים ואנחנו לא מבינים את כל התהליכים שעברו בו, הקורונה חגגה שנה לא מזמן אף אחד לא אמור להיות כל כך בטוח בעצמו שהוא יודע איך הדברים עובדים
ויש לנו ניסיון של שנה שלמה ששמענו אמירות שהקורונה צחקה עליהם. "תצאו, תבלו, סיימנו עם זה" = נשמע כבר פעמיים והתפוצץ בפרצוף. אז למה לא לקחת צעד אחורה? לנשום עמוק, להוריד את הראש, להבין שמשהו גדול מאיתנו (דור הסמארטפונים) קורה פה וזה לא נגמר עד שזה לא נגמר
.