1. משתמשים בזה לבישול דברים נוספים חוץ מבשר ? ( כגון קטניות, בישול חומוס כדי להכין ממרח חומוס)? או רעיונות אחרים?...
2. עד כמה אתן מרגישות שזה מקצר לכן מזמן הבישול מסיר רגיל?
3. ישנן המון חברות ממחירים נמוכים של 100ש"ח ועד למעלה למעלה, (אני לא שואלת על הסולתם שלפני 20 שנה למבוגרות שבכם, כיוון שקראתי שטוענים שהמותג סולתם של פעם זה לא מה שיש היום)
זקוקה להמלצה ממי שקנתה סירים בשנים האחרונות. מה כדאי? מה לא כדאי? האם הסירים היקרים (500 עד 700 ש"ח ) בהכרח טובים יותר מניסיונכם או שמדובר בסתם מיתוג יקר וניפוח מחירים.
תודה לכל מי שמכונה לשפוך תובנה בנושא.

)
)
