סליחה על רצון לומר דברים בלי לומר כלוםמאיר.

1. אני מחוסן. יודע, לא פופולארי להודות, אבל הנה, אני מחוסן. 

בכלל, תקופה של חיסון היא תקופה נפלאה, אני הרבה פחוד חרד מהסביבה שלי שעלולה להכניס אותי לבידוד, הרבה פחות עצבני כלפי המסיכה. מרגיש ממש סבבה פתאום, אחלה עז הייתה המסיכה הזו.

2. אנשים לא מתחסנים, וזו זכותם. לי זה העלה לראש את ההסבר לאיך מתקיימת ברירה טבעית, הם פשוט מתים כי הם לא מספיק חכמים, או חכמים יותר מכולם, בין כך ובין כך, נוח לו לאדם בלעדיהם. לא שאני רוצה חלילה שימותו, אבל מבין את התהליך. אחרי זה ראיתי פוסט של עמית סגל שהסביר ככה יפה גם את פרשיית המן, וואלה הסבר נאה.

3. יש בחירות וזה לא כיף לי. מדוע? כי השקפת העולם הכלכלית שלי לא מספיק מגובשת, בעיקר כי סחבק לא מספיק מבין בתחום, אבל בגדול יודע ששוק חופשי טוב מההסתדרות. מבחינה פוליטית דתית אני נמצא חזק בשמאל, אבל לא באמת. אני לא אצביע להם, כי זה לא מספיק מעניין אותי, וכי זה מרגיש לי בגידה בקהילה שלי, שזה מעצבן, כי למה שיהיה לי אכפת מהקהילה שלי? אז אני בוחר בנט. לא כי אכפת לי ממנו, פשוט הדרבי של המגזר חשוב לי. כאוהד ספורט אני יודע שהדרבי הוא מעל הכל. זו לא תהיה עמדה פופולארית בערוץ 7, אבל זה לא באמת דרבי, זה כמו משחק בין מכבי תל אביב לבני יהודה, לא מבחינת האיכות בין שתי המפלגות, אלא מבחינת הזיקה למונח דרבי, זה דרבי קטן, אבל גם בו חשוב לנצח.

4. להיות גדול זה מפחיד. בתחילת ימי בפורום הדאגה הגדולה שלי הייתה מאיזה מבחן בהיסטוריה, או משהו כזה, עכשיו זו דאגה מהמשך החיים. אני רוצה לעכב את ההגעה לאוניברסיטה עוד קצת, האם זה אפשרי? לא יודיייע בכלל. אבל אני רוצה, ואני עם הלב שלי מתווכח לפעמים בעזרת הראש. חבל שאני לא דורון שפר, הוא עם הלב - לא התווכח.

5. בכלל, החיים יפים כרגע, אבל לא שלמים. לא שלמים בגלל שאני לא שלם איתם כי כל הזמן יש ספקות על מה עושים ומה הכיוון הלאה, ואיפה אני. גם מי אני לא תמיד מקבלת תשובה, אבל זה לא מעניין. זה עוד ישתנה הרבה. אז למה יפים? כי רווק בן 23, איך לא יהיו יפים, ועוד עם בלוג כדורסל בפייסבוק, בכלל - תענוג. וגם יש תגובות טובות סך הכל, אז החיים יפים

6. אני כותב רווק בן 23 והחיים יפים, וזה אמנם נכון, אבל לא תמיד. כי למשל לפני חודש הייתי צריך אדם מספיק קרוב כדי לדבר איתו ולהגיד דברים. וזה לא קרה לידי, גם כי החברים הקרובים אלי כבר לא באיזור והטלפון לא באמת ממלא את הפונקציה, וגם כי לא יודע למה. וזה מצב קצת מתעתע, ואני לא יודע מה להגיד עליו. גם יום יבוא ואצטרך להסביר למה לחברות של אמא שלי אני אומר שאני לא מעוניין להכיר. למרות שזה קל יחסית, הן לא מכירות אותי ואני לא אותן, פשוט חושבים שאני העתק של אמא שלי כי ככה זה מנהסתם, וזה כמובן - רחוק מאוד מאוד מהאמת. והאמנם טב למיתב טןדו?

7. מה עוד היה לי ורציתי לכתוב ולא היה לי זמן? נניח אני מתלבט האם הקורונה הייתה לי רעה ממש. כי לכולם לא היה מדהים, ועדין לא יודע איפה אני והיא רבנו בהגזמה, אולי קצת בבידוד. אבל לא הרבה מעבר. יש ספורטאים שלפעמים חוזרים אחורה ואומרים על שנה בקריירה שהיא לא מוצתה, לא קידמה אותם, אולי אפילו לקחה אחורה. יש מצב אסתכל ככה על השנה הזו, במקום טיול מטורף באיטליה, אני ישבתי ללמוד. לא כל כך רע לבת וללמוד, אבל רב גדול לא אהיה, גם רב קטן לא, ובעלבת טוב יותר לא בטוח שיצא לי מהשנה הזו, אז נו נו.. מצד שני, גם איטליה לא הייתה בהכרח מקדמת אותי. לאן? לא יודע, בכלל, מה זה לקדם? מה המטרה. טוב, שאלות לגדולים.. אני כרגע לא שם.

8. יש לי עוד די הרבה דברים להגיד, אבל שמתי לב שהכתיבה שלי הפכה להרבה פחות טובה. מה זה טובה? לא יודע בכלל, אבל אני קורא ויש פחות חן במה שאני אומר, וידועים הדברים בתורה א' ואין זה המקום להאריך.

בקיצור, לילה\בוקר\יום טוב. ותהיו טובים

אמשיך לקרוא את שאר החלקיםחדשכאן
2 הזכיר לי ציוץ אהוב שראיתי בעבר ⁦
מזה אומר מבחינה פוליטית דתית?חדשכאן
שאתה פחות שמרן?
שתי בחינות שונות.מאיר.

מבחינה דתית אני בהחלט פחות שמרן מהסביבה שלי, וגם מרוב הציבור הדתי.

אבל הנקודה המרכזית יותר לדעתי היא שאני חושב שצריכים לעשות פשרות טריטוריאליות, ויש פה עם שאי אפשר להגיד לו פשוט לך, ויש פה סכסוך שצריך לפתור, לא לנהל או להעצים. ושאפשר לחיות יחד, גם אם כרגע בצד השני אין פרטנר, לפחות שזו תהיה שאיפה... 

ומה עם התוכנית של בנט?חדשכאן
לא בוחר בו,
סתם שואל
אני סותם את האף ומשלשל פתקמאיר.

הוא נוגע בנק' המרכזית שלךחדשכאן
ובכ"ז ימין
א. דברים מענייניםשִׁירָה

ב. כתבת יודיייע. מאיר נקודה כתב יודיייע!

יש מצב שזאת שגיאת הקלדה אולי? בכל מקרה זה כבר נכתב וזה מגניב

ג. טב טב למיטב למיטב טב דו מלמיטב ארמלו! זה במניגנת טוב טוב להודות להודות לה'

ד. הקטע ב7 עם הרעיון שגם איטיליה לא היתה מקדמת וזה, זאת מחשבה שצריך לחשוב עליה

עד כאן וכו'.

תהיה טוב גם

תודהמאיר.
כתבתי יודייע, זה צורת הגייה די חביבה על אוהדי כדורסל בישראל.

יש איזה אישיו עם מאיר נקודה? מניח שזה בקטע טוב, אבל לא לגמרי הבנתי אותו עד הסוף
לא לא אין שום דבר. זה פשוט מאיר. אבל במקום לשים . כתבתישִׁירָהאחרונה

חשבתם שיהיה טוב?!תתעלמו ממני
הצחקתם אותי...
לא רק חושבארץ השוקולדאחרונה
אלא בטוח.

מאחל רק טוב גבר

ורק משתי מילים אני הכי פוחדנועה.

ראש השנה

בעעע

לא אוהבת. ועוד חג של יומיים

חלום שלי לטוס לחו'ל לכל החגיםםם

מבאס לשמועמקפיצים נטושים

אני דוקא די אוהב אותו

למה אוהב?נועה.
ימי רוממות מיוחדיםמקפיצים נטושיםאחרונה

עם תפילות מרוממות

וואי, מבאסארץ השוקולד
מאחל שתהיה שנה טובה בהרבה
אמן!!נועה.
החלטתי עכשיו להקפיץ כל פורום ישן ומוזר שאני רואהמקפיצים נטושים

ולתהות על קנקנו, אז מה זה הפורום הזה?

מממ.. תודהמקפיצים נטושיםאחרונה

יחסית מסביר. קצת. אולי.
ספסל אחורי של אוטובוס משהו..

חשט?אורה2x
!!!ריבוזום
מה שלומך?
תקשיבייייאורה2x

אני עוברת על המסרים פה והשיחות אישיות.. כמה דרמות!! ואני לא זוכרת כלום! מביך למדי.

ולמה כשאני נכנסת לשיחה עם פצלש כתוב לי שהיא מחוברת?!

מה איתך?

המפגש טד יצא לפועל?

עוד אפשר להירשם? 😇

ריבוזום

האחרון שניסינו להרים לא, למיטב זכרוני...

אבל היו שניים שכן, והם גם היו ממש טובים! בכלל הפורום הזה היה איכותי, אחותי |נוסטלגי|

ועדיין איכותיארץ השוקולד

כתבנו פה כל דבר איכותי שהיה בשנה האחרונה, אפשר לראות בקלות כמה זה

וואו, התגעגעתיארץ השוקולד
מה שלומך???
וואיזיויקאחרונה
אין לי כוח לשבת הקרובהנועה.

מלא אנשים שבאים להתארח ועושים מלא רעש ברחוב ומשאירים בלאגן ולכלוך...

לא כזה מגניב לבוא לפה

ואם אנשים קוראים פה- צריכה המלצהנועה.
לסדרות או תוכן כלשהו קליל ומצחיק...
ספרים - ספרי אריך קסטנרארץ השוקולד
סרטונים קצרים - אנדרדוס, ברדק, אלה של האקדמיה ללשון העברית
הנה 3 המלצותעשב לימון

סדרות של כאן ארכיון- קרובים קרובים, סטרייט ולעניין.

בפייסבוק- עמוד בשם "הקופסה- רק דברים טובים", יש בו בדרך כלל קטעים מצחיקים מסרטים ישראלים ישנים..

מבאסארץ השוקולד
מקווה שהשבת איכשהו עברה סביר?
כן ב"הנועה.
לפחות זהארץ השוקולדאחרונה
והנה עוד בנאדםריק סאנצ'ז

שמגיע לפורום נטוש ותוהה על טיבו

והנה חיוך השמש העולה נפרש על פנינוהוד444
הנה עוד אחד
מזדההבאליןאחרונה
מישו זוכר מה הניק האחרון של שוברת גלים?שירה ניקוד

או- מישהו שמכיר אותה במציאות יודע מה שלומה?

תמסרו לי שנזכרתי והתגעגעתי

מה קורה פורום טרוליםםםםםםם????אריק מהדרום

אולי יעניין אותך