היי חבריממ (אני במצברוח טוב תתמודדוווווווו)
מכירים את האימוג'ים האלה שבא לכם לשמור איפהשהו אבל יש מלאמלאמלא ואתם לא יכולים לשים הכל בכרטיס האישי?!
אז שימו לב:
כותבים בתובה ... ושמים אם מלאמלא אימוג'ים!!
מיליוניםםם
כמה שיש לכם!!
למען רווחת הכלל!!
היי חבריממ (אני במצברוח טוב תתמודדוווווווו)
מכירים את האימוג'ים האלה שבא לכם לשמור איפהשהו אבל יש מלאמלאמלא ואתם לא יכולים לשים הכל בכרטיס האישי?!
אז שימו לב:
כותבים בתובה ... ושמים אם מלאמלא אימוג'ים!!
מיליוניםםם
כמה שיש לכם!!
למען רווחת הכלל!!
(לא) סתם ילדה
שלאדעת הם לא עובדים לי פה(לא) סתם ילדהלוחצת כאן - 
ואז מעתיקה את הכתובת תמונה של האימוג'י ומדביקה
אדירר
אבל אין לי מושג איך מעבירים לשירשור סמיילים זזים...
😁♀️🎅🤶👸🤴👰🤵🤰👲🙍♂️🙍♀️🙎♂️🙅♂️🙅♀️🙆♂️🙆♀️💁♂️💁♀️🙋♂️🙋♀️🙇♂️🙇♀️🤦♂️🤦♀️🤷♂️🤷♀️💆♂️💆♀️💇♂️💇♀️🚶♂️🚶♀️🏃♂️🏃♀️💃🕺👯♂️👯♀️🕴🗣👤👥👫👬👭💏💑👪👨👩👧👨👩👧👦👨👩👦👦👨👩👧👧👩👧👨👦👦👨👧👨👧👦👨👧👧👩👦👩👦👦👩👧👩👧👦👩👧👧💪🤳👈👉☝️👆🖕👇✌🤞🖖🤘🤙🖐✋👌👍👎✊👊🤛🤜🤚👋👏✍👐🙌🙏🤝💅👂👃👣👀👁👅👄💋💘❤💓💔💕💖💗💙💚💛💜🖤💝💞💟❣💌💤💢💣💥💦💨💫💬🗨🗯💭🕳👓🕶👔👕👖👗👘👚👛👜👝🛍🎒👞👟👠👡👢👑👒🎩🎓⛑📿💄💍💎🐵🐒🦍🐶🐕🐩🐺🦊🐱🐈🦁🐯🐅🐆🐴🐎🦌🦄🐮🐂🐃🐄🐷🐖🐗🐽🐏🐑🐐🐪🐫🐘🦏🐭🐁🐀🐹🐰🐇🐿🦇🐻🐨🐼🐾🦃🐔🐓🐣🐤🐥🐦🐧🕊🦅🦆🦉🐸🐊🐢🦎🐍🐲🐉🐳🐋🐬🐟🐠🐡🦈🐙🐚🦀🦐🦑🦋🐌🐛🐜🐝🐞🕷🕸🦂💐🌸💮🏵🌹🥀🌺🌻🌼🌷⚘🌱🌲🌳🌴🌵🌾🌿☘🍀🍁🍂🍃🍇🍈🍉🍊🍋🍌🍍🍎🍏🍐🍑🍒🍓🍅🥝🥑🍆🥔🥕🌽🌶🥒🍄🥜🌰🍞🥐🥖🥞🧀🍖🍗🥓🍔🍟🍕🌭🌮🌯🥙🥚🍳🥘🍲🥗🍿🍱🍘🍙🍚🍛🍜🍝🍠🍢🍣🍤🍥🍡🍦🍧🍨🍩🍪🎂🍰🍫🍬🍭🍮🍯🍼🥛☕🍵🍶🍾🍷🍸🍹🍺🍻🥂🥃🍽🍴🥄🔪🏺🎃🎄🎆🎇✨🎈🎉🎊🎋🎍🎎🎏🎐🎑🎀🎁🎗🎟🎫🎖🏆🏅🥇🥈🥉⚽️⚾️🏀🏐🏈🏉🎾🎱🎳🏏🏑🏒🏓🏸🥊🥋🥅🎯⛳🏌️♂️🏌️♀️⛸🎣🎽🎿⛷🏂🏄♂️🏄♀️🏇🏊♂️🏊♀️⛹️♂️⛹️♀️🏋️♂️🏋️♀️🚴♂️🚴♀️🚵♂️🚵♀️🏎🏍🤸♂️🤸♀️🤼♂️🤼♀️🤽♂️🤽♀️🤾♂️🤾♀️🤺🤹♂️🤹♀️🎮🕹🎲♠️♥️♦️♣️🃏🀄🎴🌍🌎🌏🌐🗺🏔⛰🌋🗻🏕🏖🏜🏝🏞🏟🏛🏗🏘🏙🏚🏠🏡🏢🏣🏤🏥🏦🏨🏩🏪🏫🏬🏭🏯🏰💒🗼🗽⛪🕌🕍⛩🕋⛲⛺🌁🌃🌄🌅🌆🌇🌉⛼♨️🌌🎠🎡🎢💈🎪🎭🖼🎨🎰🚂🚃🚄🚅🚆🚇🚈🚉🚊🚝🚞🚋🚌🚍🚎🚐🚑🚒🚓🚔🚕🚖🚗🚘🚙🚚🚛⛟🚜🚲🛴🛵🚏🛣🛤⛽🚨🚥🚦🚧🛑⚓⛵🚣♂️🚣♀️🛶🚤🛳⛴🛥🚢✈🛩🛫🛬💺🚁🚟🚠🚡🚀🛰🛎🚪🛌🛏🛋🚽🚿🛀🛁⌛⏳⌚⏰⏱⏲🕰🕛🕧🕐🕜🕑🕝🕒🕞🕓🕟🕔🕠🕕🕡🕖🕢🕗🕣🕘🕤🕙🕥🕚🕦🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌙🌚🌛🌜🌡☀️🌝🌞⭐🌟🌠☁️⛅⛈🌤🌥🌦🌧🌨🌩🌪🌫🌬🌀🌈🌂☂️☔⛱⚡❄☃️⛄☄🔥💧🌊🔇🔈🔉🔊📢📣📯🔔🔕🎼🎵🎶🎙🎚🎛🎤🎧📻🎷🎸🎹🎺🎻🥁📱📲☎️📞📟📠🔋🔌💻🖥🖨⌨🖱🖲💽💾💿📀🎥🎞📽🎬📺📷📸📹📼🔍🔎🔬🔭📡🕯💡🔦🏮📔📕📖📗📘📙📚📓📒📃📜📄📰🗞📑🔖🏷💰💴💵💶💷💸💳💱💲✉📧📨📩📤📥📦📫📪📬📭📮🗳✏✒🖋🖊🖌🖍📝💼📁📂🗂📅📆🗒🗓📇📈📉📊📋📌📍📎🖇📏📐✂️🗃🗄🗑🔒🔓🔏🔐🔑🗝🔨⛏⚒🛠🗡⚔🔫🏹🛡🔧🔩⚙🗜⚗⚖🔗⛓💉💊🚬⚰⚱🗿🛢🔮🛒🏧🚮🚰♿🚹🚺🚻🚼🚾🛂🛃🛄🛅⚠️🚸⛔🚫🚳🚭🚯🚱🚷📵🔞☢☣⬆️↗️➡️↘️⬇️↙️⬅️↖️↕️↔️↩↪⤴️⤵️🔃🔄🔙🔚🔛🔜🔝🛐⚛🕉✡☸☯️☦☮🕎🔯♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓⛎🔀🔁🔂▶️⏩⏭⏯◀️⏪⏮🔼⏫🔽⏬⏸⏹⏺⏏🎦🔅🔆📶📳📴♻️📛⚜🔰🔱⭕✅☑✔✖❌❎➕♀️♂️⚕➖➗➰➿〽️✳✴❇⁉️❓❔❕❗〰️🔟💯🔠🔡🔢🔣🔤🅰️🆎️🅱️🆑️🆒️🆓️ℹ🆔️Ⓜ️🆕️🆖️🅾️🆗️🅿️🆘️🆙️🆚️🈁️🈂️🈷️🈶️🈯️🉐️🈹️🈚️🈲️🉑️🈸️🈴️🈳️㊗️㊙️🈺️🈵️▫️◻◼◽◾⬛⬜🔶️🔷️🔸️🔹️🔺️🔻💠🔘🔲🔳⚪⚫🔴🔵🏁🚩🏴🏳

יאאאו הצלחתיייי
אז יש לי עוד כמה

(לא) סתם ילדהאז תעשי העתקת כתובת תמונה ואז תדביקי בחלון שנפתח אם לוחצים על הריבוע הכחול הזה ליד האימוגים
(לא) סתם ילדהאת יודעת שבמחשב את יכולה לעשות על הארבע ריבועים במקלדת ואז על ץ וזה יעשה לך אפשרות לכל הסמילים האלה ולעוד..
יעבדוך עמים וישתחוו לך אשכנזים
למה לחיילות דתיות אין מדי ב'?
מעניין
את/ה היית בצבא?
בהזדמנות אם אתקל בחיילת בבגדי ב' עם חצאית, אנסה לצלם עבורך.

הם לא רוצים שתדעו: שאת תאיר- בני נער רצחו.