א) שרשור ותגובה
שרשור היינו פתיחת נושא חדש בפורום מסוים.
איך פותחים שרשור?? תיכנסו לפורום מסוים (לצורך העניין חס"ה) ולחצו על הכפתור האדום למעלה "שרשור חדש"
ועכשו תגובה זה ממש על אותו עיקרון. אתה פשוט נכנס לשרשור (עיין למעלה) ולוחץ על הכפתור האדום "תגובה" וכותב מה שבא לך בהתאם לשרשור שאתה מגיב לו- 
גם שרשורים וגם הודעות נכללים בהודעות של הפורום באותה מידה (אז לאלה שרוצים להגיע ל25 בשביל הש"א (עיינו ש"א ומסרים) תוכלו לפתוח שרשור אחד ולהגיב בו)
ועכשיו השורה הזאת-
מה זה כול דבר? הנה אני מסביר.
- מעלה את רוב סוגי הקבצים שלך מהמחשב לשרשור\תגובה
- העתקה הדבקה וגזירה. ללא נראה לי שצריך יותר מדי הסברים (תמיד אפשר להשתמש בקיצורים
)
- מגדיר אם זה כותרת. כותרת משנה טקסט פשוט ופועל בהתאם
- קובע את מקום הטקסט. במרכז משמאל או מימין
- עושה רשימה ממוספרת\עם נקודות
-מסיר את העיצובים שעשית על האובייקט\ים הנבחר\ים או את הכול
- קוד הhmetel (משו כזע) של ההודעה שלך
- אה הגופן של הטקסט (אאל"ט קוראים לזה פונטים)
- גודל טקסט
- מדגיש טקסט (ctrl+B) עושה טקסט נטוי(ctrl+I) עושה קו מתחת לטקסט (ctrl+U) עושה קו על הטקסט (אין קיצור. תתמודדו
)
- צבע טקסט וצבע רקע לטקסט
-
ב) מסרים וש"א
ש"א(ראשי תיבות של שיחות אישיות)- בעצם האננגאוסט\וואצפ של הערוץ עם אפשרויות לפרטי עם ניקים וקבוצות צ'אט רגיל בעיקרון, כדי לפתוח אותו צריך וותק ו25 הודעות לפחות (אפשר לעקוף את הוותק ב50 הודעות)
מסרים- התחליף של הודעות מייל לערוץ, ממש כמו פתיחת שרשור רק שזה בא לאנשים ספציפים, גם כשאתה מדווח על הודעה\מבקש אישור להכנס לפורום סגור אתה משתמש במסרים
ג) טרולים ודיווח
בעיקרון זה ניק שמטריל וכותב שטויות וכד' בפורומים. אבל אני לא יודע כמה זה עוזר לכם![]()
בכול אופן כאן תמצאו יותר מידע על זה (האמת גם כאן אבל זה בתם בשביל הקטע
)
ד) תיוג וחברים
ה)כרטיס אישי וחתימה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
2)מושגים
א) ניק
זה קיצור של nickname- כינוי.
למשל הניק שלי זה חתול עם רישיון. (הניק שלכם גם מופיע למעלה ב"שלום ____)
ב)פצל"ש
פיצול שם\אישיות.
בדרך כלל זה ניק מוכר בפורמים, שרוצה לשאול שאלה כלשהי,
בלי שיקשרו אותה אליו.
ג)דינוזאור
ניק עתיק וישן שמדי פעם בא לכאן ופתיע את כולם בשרשור\שהוא עומד להתחתן\בתם תגובה\משו אחר בסגנון
ד)מקדבים
הסימנים האלו - || (ר"ת של מקלות דבילים) אם יש אימוג'י שרוצים לעשות, אבל אין אימוג'י מתאים, כותבים אותו בתוך מקדבים. למשל: |מתרגש|
ניצול של שרשור שניק אחר פתח למטרות שלך או לא סתם דברים לא קשורים
דוגמא:
ו)פורום סגור- פורום שבשביל להיכנס אליו צריך לבקש אישור מהמנהל\מנהלים של הפורום

המדריך לניק המתחיל?