מוזמנים לכתוב כל ציטוט שעולה לכם לראש כאן...🤓 נראה לכמה נגיע🧐
#שרשור ציטוטים
(לא) סתם ילדה
נפוליאון בנפורטהמתנחל בראבק
"יכולת ללא הזדמנות אינה שווה דבר."
"יהיה מה שיהיה - בסוף יגיע המוות."
איזה דיכאוני הבנאדם
בימאית דמיונות
כןמתנחל בראבק
הוא הבחלט היה אדם פסימי ודיכאוני ואת זה אםשר לראות מעוד ציטוטים זה קשור לאיש הלוחם שבו ולשדה הקרב שהוא נשם אבל בכל אופן אני שמח שבכל זאת יש מישהו שקורא את הציטוטים שאני מביא
ניק כמעט בלי ראש
פעם שמעתי ממישהו היה בהרצאה של פרופ' ישעיהו ליבוביץ', שבסוף ההרצאה הוא אמר לקהל "בזמן ההרצאה התקדמתם שעה וחצי לעבר מותכם"...
"צמד המילים "בלתי אפשרי" יימצא רק במילון של שוטים."
מארק טוויןמתנחל בראבק
"אומץ הוא התנגדות לפחד, שליטה בפחד - לא היעדרו."
מארק טוויןמתנחל בראבק
"מחר, הוא האתמול של מחרתיים."
הסרט סלאח שבאתימתנחל בראבק
"אצלי פקיד זה כמו קדחת."
סלאח שבתימתנחל בראבק
"השיכון חינם, הניירות עולות כסף. 1,000 לירות." ~ סאלח
והציטוט הכי טוב מסלאח שבתי
מתנחל בראבק
"רגע, חושבים."
הארי פוטרררמתנחל בראבק
"הנני נשבע בזאת חגיגית שאני מחפש צרות... או לפחות, מאלפוי מחפש צרות"
אפשר להביא את כל הציטוטים היומיים מהפורום של הארי
בימאית דמיונות
עוד אחד טוב של טוויןמתנחל בראבק
"הרבה דברים קטנים נהיו גדולים בזכות פרסום נכון."
הדרך הכי קלה להביא יטוטים אבל שני דבריםמתנחל בראבק
דבר ראשון זה לא נחשב בגלל שצריך להביא מהראש
דבר שני יש מלא ציטוטים גרועים ולכאן צריך להביא ציטוטים טובים
..נשמה שלי
אלבוס פרסיבל וולפריק בריאן דמבלדורדשדשית
"אין זה משנה באיזה מעמד אדם נולד, אלא מה קורה איתו כשהוא גדל..."
אלבוס פרסיבל וולפריק בריאן דמבלדורמתנחל בראבק
"זה דבר מוזר, הארי, אבל אולי אלה שמתאימים ביותר לתפוס עמדות של כוח הם אלה שמעולם לא שאפו לו." ~ אלבוס דמבלדור
תהיליםבימאית דמיונות
להגיד בבוקר חסדך
ואמונתך בלילות
ש"י עגנוןניק כמעט בלי ראש
"החכמים מושכים ידיהם מהנהגת העולם מפני שהם יודעים שיש חכמים מהם ורוצים שיתנהג העולם על ידי חכמים גמורים. בתוך כך, קופצים הטיפשים והרשעים ובאים ונוטלים את העולם לידיהם ומנהגים את העולם כפי זדונם וכפי טיפשותם."
"מנהגה של מדינה זו, אין עושים דבר אלא אם כן דנים עליו תחילה. ואין דנים אלא נואמים ודורשים. נאמו נאומים ודרשו הדרשה רואים בני המדינה את עצמם כאילו כבר עשו מעשה. אם הלכה אותה צרה מוטב, ואם לאו מוסיפין לה נאום. עד שבאה צרה קשה ממנה ומעמידין נואם אחר. אם בטלה הצרה מוטב, ואם לאו וכו'."
מתוך "פרקים של ספר המדינה" (בספר "סמוך ונראה").
נראה לי שאני היחיד פה שקורא עגנון להנאתו...
ממש לא גם אני הייתי בטוח ככה ולכן לא הבאתימתנחל בראבק
שכוייעח!ניק כמעט בלי ראש
אשריך.
הי אני מכירה את זההעצמי החביבה
אני לא קוראת אמנם את זה להנאתי, אבל אספקלריא עשתה על זה הצגה שלום עולמים וראיתי אותה..
"מלה חדשה מפוצצת והולכת בעיר סוציאליזם שמה. וכבר יש מבני העיר שקוראים לעצמם סוציאליסטים ואינם בושים. מלגלגים עליהם ליצני העיר ואומרים על שום סופם נקראים סוציאליסטים, שסוף סוציאליסטים ליסטים".
לצערי (או לשמחתי) אני לא פוגש הרבה סוציאליסטים שאני יכול להגיד להם את המשפט הזה...
מדריך הטרמפיסט לגלקסיהניק כמעט בלי ראש
42
(התשובה לחיים, היקום וכל השאר)
"לא מזיק"- תיאורו של כדה"א לפני ביקורו של פורד פרפקט.
"לא מזיק ברובו"- תיאורו של כדה"א לאחר ביקורו של פורד פרפקט.
ארתור: "בזמנים כאלה, כשאני תקוע בפתח אוויר ווגוני עם אדם מביתלג'וז, ועומד למות מחנק בחלל העמוק, בזמנים כאלה אני מצטער שלא הקשבתי למה שאמרה לי אמי כשהייתי צעיר."
פורד פרפקט: "למה? מה היא אמרה לך?"
ארתור: "איני יודע. לא הקשבתי."
"אנשי כדור הארץ, שימו לב, בבקשה. כאן פרוסטטניק ווגון יילטץ מהמועצה הגלאקטית לתכנון על-חלל. כפי שידוע לכם, בלי כל ספק, תכניות הפיתוח של איזורי הספר של הגלקסיה מצריכות סלילת דרך אקספרס על חללית העוברת דרך מערכת הכוכב שלכם, ולמרבה הצער הפלאנטה שלכם היא אחת הפלאנטות שנועדו להריסה. התהליך ייארך מספר דקות לפי המושגים הארציים שלכם. תודה."
"אוה מקרטטן מושיקותייך... מיקרוביותך לי היא! כגבגשושונריים עלי דבורה מבורחשת. ... גרופ עותר אני בפניך. ... פונטיניגי הופכדורמים. ... ובקפינטנציות תדלגרני עם חובקי אזרדיים פריכים / ולא אקרעך במנעצונים עם הצהורובום שלמראשותי, תראה אם לא!"
שירתו של הווגון פרוסטטניק ווגון יילטץ.
"הרחק הרחק, בשולי האוקיינוסים הבלתי נודעים של הקצה הפחות אופנתי של הזרוע המערבית הסלילית של הגלקסיה, שוכנת שמש קטנה, צהובה ולא בולטת.
במרחק תשעים ושניים מיליון מיל לערך, מוקפת אותה השמש בכוכב לכת כחול ירוק, קטן וחסר ערך לחלוטין, שצורות החיים הבתר-קופיות שעליו פרימיטיביות בצורה מדהימה כל כך, עד ששעונים דיגיטאליים נחשבים בעיניהן לרעיון גדול של ממש.
לכוכב לכת זה יש - או ליתר דיוק הייתה - בעיה: מרבית האנשים שחיו עליו היו אומללים במשך רוב הזמן. הוצעו פתרונות רבים לבעיה זו, אך רובם עסקו בעיקר בתנועתן של פיסות נייר קטנות וירוקות. רעיון מוזר כשלעצמו, משום שאחרי ככלות הכל, לא פיסות הנייר הירוקות והקטנות הן שהיו אומללות.
וכך נותרה בעיה בעינה; המוני אנשים היו מרושעים, ורובם היו אומללים, גם בלי השעונים הדיגיטליים.
אצל רבים הלכה והתחזקה הדעה שכולם שגו שגיאה נוראה ברדתם מהעצים. היו שאמרו שגם עניין העצים עצמם היה צעד לא נבון, ומוטב היה לולא עזבו את האוקיינוסים מלכתחילה."
יש יותר מידי ציטוטים טובים בספר הזה... ![]()
בואנה כמההה(לא) סתם ילדה
חחח וואי(לא) סתם ילדה
דמבלדוראנא אערף
ברור שזה בתוך הראש שלך הארי, אבל למה, תגיד לי, זה אומר שזה לא אמיתי?
אלי 345אנא אערף
בלה בלה בלה
:
אמממנבוכי הדור
@הולך בטל תמצא לנו את השרשור של ציטוטים של הרב ותשלח פה קישור...
וואי מאיפה אני ימצא?הולך בטל
אני סומך עליך...נבוכי הדוראחרונה
בדיקהטיפות של אור
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר
אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול
בדיקהטיפות של אור
הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
דוגמאות בשיעור:
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים?
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר?
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי?
ועוד...
נושאים בשיעור:
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי
נושאים בשיעור:
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת
וכן ב הלכות ברכות
בהצלחה בלימוד
~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
חורף בריא לכולם