כמה טוב שיש חיים.
כמה טוב זה לחיות.
אם אתה קיים,אז המ,תודה.טוב?אוף סליחה.אני יוצאת חוצפנית.אבל אם אתה קיים אז תודה שאני קיימת.ואם אני לא באמת קיימת ואני סתם מרגישה ככה אז תודה שאני קיימת בתוך הלא קיימת או שאני לא קיימת בתוך הלא קיימת אבל אוף תודה.תודה שאני חיה בתוך הלא קיימת הזה.אם אני חיה.תודה פשוט שאני חיה ושאני פלא.אם זה נכון מה שאני מרגישה.טוב,הלב לא סתם מרגיש.יש בזה אמת אולי.לאידעת.מורכב העסק.תודה אוקיי?תודה שאני נושמת ושרגוע עכשיו למרות שנמצאת בבית.טוב,זה לכמה שעות וזה אוליי כי אנלא ראיתי את אמא עדיין הבית של ההורים זה טריגר רציני מידיי.אז תודה שלמרות זאת רגוע לי לחזור.תודה שאני בסדר פתאום.תודה שאני לא חותכת כבר איזה כמה שבועות.תודה שאני מדוייקת לעצמי.שאני עושה רק מה שעושה לי באמת טוב.תודה שאני חיה.אני מגלה מלא רע נסתר אבל באיזה שהוא מקום זה כן טיפה מרגיע לי.תודה.
אני אוהבת אותי.את הרצונות האמיתיים שלי.שאני מודעת אליהם.אני אוהבת שבפנים אני לא מפסיקה לרצות.שיש לי לב.לב בוער כזה.שרוצה אמת.שרוצה אמת בחיים האמיתיים או הלא אמיתיים האלו.או השקריים או לא השקריים האלו.
נמ.
אני ילדה טובה.טוב?אני ילדה טובה.חזק חזק חזק.
זה..מרגיש כוחות.
תודה שאני קיימת.תודה עליי.תודה שאני טובה לעצמי ולאנשים לפעמים.זה עושה טוב בעולם.טוב?טריגר בעע.אז זה עושה רע נסתר.ולפעמים הרע נסתר עדיף מרע גלויי נראלי.המ לא ידעת.נראלי רק לפעמים.אני מבולבלת.אבל בסדר,יש מקום בפנים שאני אוהבת את הבלבול כי זה מוציא את כל השכבות מהעבר.ערמות של שכבות.קליפות כאלו.ומנקה את הלב ועושה אותי אחכ יותר מדוייקת לעצמי.אחכ נראה את זה קורה.נכון?נמ.אז המ,כרגע אני רעה נסתרת.אבל המ,אוליי זה לא בטוח רע נסתר ומתישהו אגלה שיש טוב אמיתי.הכי אמיתי.אוליי.מתישהו.
אני אוהבת את הזולה.
ובכלל,בכלל,אני אוהבת אותי.
תודה עליי וזהו.אוקיי?אם אתה קיים אז באמת באמת תודה.כי אתה הכי מלך היום.
מלוך על כל העולם כולו בכבודך איי איי
(זה,המ,לבכות.
זה עושה לי לבכות.אבל בכי משחרר כזה שמנקה מבפנים.בכי שמח.לא בכי מפחיד שעצוב.לא בכי של דפרסיה.מותר לי לומר 'תודה אבא' למרות שאני לא באמת מרגישה ש.קיצור.אבל מותר לאפשר לי טיפה לשחרר את הלחץ הזה.מותר לי לאפשר.זה בסדר.זה חלק מהבלבול.ואני מבינה שהוא בסדר.אז מותר לאפשר הכל.דיי אני בסדר.אוקיי?
המ,אז תודה אבא.
הנה אמרתי.
תודה אבא.תודה אבא.תודה אבא.
הכל משוחרר יותר היום.)
((היידד.))