לאחרונה חברה שהכרתי במקום הלימודים כל הזמן מחפשת דרכי תמיכה אם היא במצבי לחץ או שלא הולך לה משהו, ומרגיש לי שהיא פשוט שואבת ממני כוחות. לא מרגישה שהיא תורמת לי בשום דבר מבחינת חברות אלא רק מכבידה עליי ואדרבה נכנסת איתי למקומות של תחרותיות והשוואה ולמשבצות שאני בכלל לא רוצה להיות בהן ואף פעם לא מכניסה את עצמי אליהן מלכתחילה.
אציין כי זאת ילדה שאין לה ככ הרבה חברים בלימודים ולכן כואב לי להיות קרירה אליה או לא להגיב אבל מצד שני מרגישה שלפעמים הלחצים שהיא משדרת או האנרגיות שהיא מעבירה ממש שואבות ממני.
לדוגמא הייתי צריכה מועד ב במשהו והרגשתי שהיא ממש "צמחה" בזה וישר מיהרה להגיד שהיא הכי אהבה את החומר של המבחן הספציפי הזה (שנכשלתי בו), היא חכמה וקשה לי לחשוב שהיא "בטעות" מתנהגת באי רגישות,וזה אחרי שאני כל הזמן מעודדת אותה אם לא מצליח לה במשהו וממש מעצימה אותה כי מהרגלי אני בן אדם שאוהב לפרגן ולהרים אנשים.
בקיצור אני מרגישה ממש שנכון לי לחתוך אץ הקשר איתה הבעיה שהיא פיתחה בי איזושהי תלות, שולחת מלא הודעות בוואצאפ משתפת מה היא עושה כל יום וכו, יכול להיות שהיא מחשיבה אותי כחברה ממש טובה אבל מבחינתי היא ממש לא עבורי ואדרבה רק שואבת ממני- איך חותכים/מדללים את הקשר בלי לפגוע??