הבה וננסה לחדש ימינו כקדם, יאללה? מה קראנו השבת?מפוחית
ואני אתחילמפוחית
זה תמיד צעד חכם לחזור לטרילוגיה קיימת ומוצלחת ולחקור מה קדם לה
נהנתי אנושות כמובן, רק בעיה אחת, הוא עוד לא הוציא ספר המשך!
לא פייר
אבל נאלץ להמתין, מה לעשות...
וקראתי את הכימאית של סטפני מאייר, מביך, אני יודעת, אבל היה הרבה פחות גרוע משציפיתי, היא כותבת מתח לא רע, למרות שאפשר לראות יותר מחלק מהדברים לפני שהם קורים
הופתעתי לטובה שהגיבורה הנשית הפעם לא חלשה וסכנה לעצמה כל כך, אם כי כל חוזקה כמעט ונגוז ברגע שהופיע גבר יפה עיניים
אגב זה, היא לא יודעת איך מערכת יחסים בריאה צריכה להראות, זה כאילו אם לא התאהבתם אחד בשני בכהרף עין ואתם מוכנים לסכן את חיים בהקרבות הירואיות מטופשות אתם לא מאוהבים
זה מטומטם
ולרגע אחד ממש העזתי לקוות שיהיה לה את האומץ להרוג גיבור שלה ולהניח לדמויות להתמודד עם אובדן, אבל לאאא מה חשבתי לעצמי, זו סטפני מאייר, אלופת הסופים המופלאים והלא ריאליים
ובואו נניח לכל העניין של תאומי ראי, היא באמת הניחה את זה ממש בתחילת העלילה ולגמרי הייתי צריכה לראות את כל הקטע של -ירייה מדוייקת ללב וכולם חושבים שהוא מת ואז הוא נושם שוב והם נזכרים שבכלל הלב שלו בצד ימין- מגיע, אבל ההחלמה הסופר מהירה שלהם, ולא, לציין עד כמה זה מופלא ובלתי סביר לא הופך אתזה ליותר סביר!
לא מאמינה שצריך להסביר לך את ההיגיון הזה אבל הנה, אולי תביני גברת מאייר
ובואו נדבר על זה שכולם סיימו את העלילה בזוגות, כאילו זה לא יהיה סוף טוב ראוי לשמו אם לא כל הגיבורים הטובים נמצאים במערכות יחסים
חשט!
באמת התפלאתי שאין לאפחד מהם ילדים באפילוג
חשט!
אבל בסהכ נהניתי מהקריאה
וזה מה שחשוב
הוא היה ארוך אבל, ממש מידי ארוך
וכמובן את שוליית הרוצח החמוד להפליא, בכל הספרים שקראתי השבת היו לגיבורים קשר עז עם חיות המחמד שלהם |מהרהר| אולי זה אומר משו עלי😅
אם כי דמונים נשמעים שווים פי אלף מאשר הבינה, מגניבה ככל שתהיה, דמונים פשוט מגניבים יותר, סורי רובין הוב, הבינה בהחלט במקום השני והמכובד
הייתי מספיקה לקרוא יותר אם לא הייתי ישנה רובה המוחלט של השבת, אבל זה לחלוטין לא משו שאני מתחרטת עליו
לא עכשיו בכל מקרה, אולי טיפה בהמשך, כשאנסה ללכת לישון תיכף
בהצלחה לי באמת
קיים ספר בשם הכימאית ולא קראתי אותו עד עכשיו?!Reminder
הוא חביב בסהכמפוחית
ועוד חשבתי בשאלה התכוונת לפרשת השבוע
ארצ'יבלד
כמה חמוד מצידךמפוחית
נכון? סליחה שחשדתי..ארצ'יבלדאחרונה
סיימתי את בון 6-10 והתחלתי את שביל בצד שזה ספר חמוד מאודחופשיה לנפשי
..ריבוזום
וחוץ מזה - דרקון הוד מלכותו. אני באמצע והוא חמוד מאוד בינתיים!
קראתי כמה חלקי ספריםReminder
שמות בבקשה, כל הרעיון בשרשור הוא לשתף המלצות או דיס המלצותמפוחית
כרצונך..Reminder
המשכתי בפרסי גקסון באנגלית כי די הכרחתי את עצמי לקרוא אנגלית מדי פעם, מעולם לא קראתי אותו בעברית אז העלילה היתה לא ככ מובנת ודי איבדתי את הרצף, אולי אני אצפה בסרט קודם..
סיימתי בעוד פנס אחד ודי- ספר חרדי שפורסם כמדור במרווה לצמא, אבל עם מסרים מענינים, עלילה קלילה כזאת. כזה שמאפשר קריאה בלי לחשוב כמעט. מתאר דילמות מענינות שקצת הזכירו לי כאלו שתוארו בספר הראשון.
תורת המשחקיםריבוזום
ועוד פנס ודי - אני לא זוכרת בכלל על מה זה, אבל זה של רותי קפלר, נכון? היה לה סיפור בהמשכים במרווה לצמא בסוף התקופה שעוד קראתי חלקים ממנו, ואני זוכרת שממש אהבתי אותה, הכתיבה שלה היתה ממש מרעננת בסגנונה.
כן.. שלהם..Reminder
אבל אולי אני צריכה להיות פשוט מרוכזת יותר.
כןכן זה שלה! היה לה גם עוד סיפור שאהבתי והתפרסם במרווה לצמא- שיבולים שנותרו בשדה (אני חושבת)
שיבולים שנותרו בשדהריבוזום
לגבי תורת המשחקים - אם את כבר עם רקע אז הגיוני שייראה לך משעמם וטרחני, לא? אני קראתי אותו בלי שום רקע ובגיל צעיר יותר שכנראה סלחני יותר לטרחנות. לא אומרת שהוא באמת כזה, רק אני לא זוכרת מספיק - זוכרת שאהבתי ודברים שלמדתי ממנו, לא זוכרת את הסגנון והקצב.
נוסטולוגיה גם בשבילי..Reminder
ויכול להיות ביותר, למרות שכאמור אולי אני סתם לא ככ מרוכזת..
נתינה למופתמפוחית
אל! אל תראי את הסרט, הוא חרדת אלוקים ונטול כל קשר לספר היפה והחמוד, תנסי לקרוא בעברית קודם
בלי קשר, הוא פשוט כותב ממש חמוד, ואז תמשיכי לאנגלית
עוד פנס אחד ודי גם חמוד, קצת בוסרי יחסית אבל עדיין מלא בפוטנציאל מבטיח למדי ויותר מכמה רגעים מוצלחים
😌Reminder
תהני
מפוחית
מה שיחקנו גם הולך?מיונז
ספר על הכנה ללידהציף
חשבתם שיהיה טוב?!תתעלמו ממני
לא רק חושבארץ השוקולדאחרונה
מאחל רק טוב גבר
ורק משתי מילים אני הכי פוחדנועה.
ראש השנה
בעעע
לא אוהבת. ועוד חג של יומיים
חלום שלי לטוס לחו'ל לכל החגיםםם
מבאס לשמועמקפיצים נטושים
אני דוקא די אוהב אותו
למה אוהב?נועה.
ימי רוממות מיוחדיםמקפיצים נטושיםאחרונה
עם תפילות מרוממות
וואי, מבאסארץ השוקולד
אמן!!נועה.
החלטתי עכשיו להקפיץ כל פורום ישן ומוזר שאני רואהמקפיצים נטושים
ולתהות על קנקנו, אז מה זה הפורום הזה?
כמה תשובותארץ השוקולד
מממ.. תודהמקפיצים נטושיםאחרונה
יחסית מסביר. קצת. אולי.
ספסל אחורי של אוטובוס משהו..
חשט?אורה2x
!!!ריבוזום

תקשיבייייאורה2x
אני עוברת על המסרים פה והשיחות אישיות.. כמה דרמות!! ואני לא זוכרת כלום! מביך למדי.
ולמה כשאני נכנסת לשיחה עם פצלש כתוב לי שהיא מחוברת?!
מה איתך?
המפגש טד יצא לפועל?
עוד אפשר להירשם? 😇
ריבוזום
האחרון שניסינו להרים לא, למיטב זכרוני...
אבל היו שניים שכן, והם גם היו ממש טובים! בכלל הפורום הזה היה איכותי, אחותי |נוסטלגי|
ועדיין איכותיארץ השוקולד
כתבנו פה כל דבר איכותי שהיה בשנה האחרונה, אפשר לראות בקלות כמה זה
וואו, התגעגעתיארץ השוקולד
וואיזיויקאחרונה
אין לי כוח לשבת הקרובהנועה.
מלא אנשים שבאים להתארח ועושים מלא רעש ברחוב ומשאירים בלאגן ולכלוך...
לא כזה מגניב לבוא לפה
ואם אנשים קוראים פה- צריכה המלצהנועה.
ספרים - ספרי אריך קסטנרארץ השוקולד
הנה 3 המלצותעשב לימון
סדרות של כאן ארכיון- קרובים קרובים, סטרייט ולעניין.
בפייסבוק- עמוד בשם "הקופסה- רק דברים טובים", יש בו בדרך כלל קטעים מצחיקים מסרטים ישראלים ישנים..
מבאסארץ השוקולד
כן ב"הנועה.
לפחות זה
ארץ השוקולדאחרונה
והנה עוד בנאדםריק סאנצ'ז
שמגיע לפורום נטוש ותוהה על טיבו
והנה חיוך השמש העולה נפרש על פנינו
הוד444
מזדההבאליןאחרונה
מישו זוכר מה הניק האחרון של שוברת גלים?שירה ניקוד
או- מישהו שמכיר אותה במציאות יודע מה שלומה?
תמסרו לי שנזכרתי והתגעגעתי