אני לבדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
חלאס
כמה בנאדם יכול להרגיש אבוד בחיים האלו?
היה את השיעור שלו ועצרתי את הדמעות.המחשבות של הבדידות..אני לא יכולה כבר.
דייייי דיייי דיייייייייייייי
אני לא יכולה כבר.אני פשוט לא מסוגלת.
דיי דייי דיייייי קשה לי בבית.ככ קשה לי.למה תמיד אגיע לבית מתישהו למה.למה תמיד אחזור אליו כי לא יהיה לי לאן למה.
אני מעדיפה לישון ברחוב.ורציתי לעשות את זה פעם אחת ולהישאר בתחנה ולהירדם.והיא לא הבינה איפה אני אז התקשרה ואמרתי שאני ישנה היום בחוץ שמה.וזהו,אין מה לומר לי לחזור כי אין אוטובוסים.אבל היא הכריחה אותי לקחת מונית.אז לקחתי.אני לא מסוגלת להיות פה.אני לא מסוגלת.אז בסדר,זה מזיק.זה מקצר חיים.את שואלת אותי אם אני רוצה לחיות 20 שנה יותר ולא לקצר חיים..כפרעליך.בדיוק בגלל שאת לא מכירה אותי באמא שלך אז את לא יודעת שזה לא מזיז לי כי גם ככה אני רוצה לסיים עם החיים האלו.זה לא נגע בי כל מה שהיא אמרה.אבל חמודה שהיא לא עשתה מאנטרסים ורצתה שאלווה אותה כדי שתדבר איתי על העניין.מתוקה משו.באמת.רואים כמה אכפת לה מאנשים.דיי דיי אני לא אוהבת את הבכי הזה וחלאס למה מכל דבר אני בוכה למה.אני לא רוצה לבכות ככה אני לא.ושרואים דמעות בעיניים וכאב..אני לא מסוגלת להכאיב לאנשים מעצם קיומי.היא אמרה שרואים רק בעיניים את הכאב שיש לי ורואים דרך העיניים שלי שאני מרגישה שהחיים פשוט זבל.שרואים דרך העיניים שאני אבודה.
אני לא רוצה להכאיב לאף אחד.מה אני אגיד לה?שזה לא נכון?אבל זה נכון.אז אני רק מהנהנת.אבל זה מכאיב.אני לא רוצה.אני לא רוצה להכאיב לאף אחד.דיי.
אני לא יכולה עם הבית הזה.אני צכה דירה שתהיה לי בעיר.שאוכל לחזור אליה מתי שבאלי ובלי שיפריעו לי ויעיקו ויגידו מה לעשות.
וחלאס.אני שונאת הכל.