ו,אני בוכה עכשיו.
היא בכתה.בגללי אתמול.המון.בכתה המון.וסתם..
אנלא מסוגלת להיות השראה לאנשים ולשבור להם את האמון כשהאמת שלי משתנת בפנים ומתבלבלת ומחפסת.
אני מבולבלת.
קשה לי שרק מזה שהיא ראתה אותי זה גרם לה לבכות כי היא הייתה רגילה למישי אחרת ופתאום היא ראתה אותי ככה.כי מאז כל הסגרים חזרתי פעם שניה אתמול.לא דיברתי.לא אמרתי כלום.אשכרה כואב לאנשים מעצם קיומי.אני רוצה להיעלם מהעולם.אני רוצה שלא יראו אותי.שלא אכאיב.שלא אכאיב.
הבאתי לה כוס מים.
דפוקה.
ככ שורף לי שהבלבולים שלי דופקים לאנשים את החיים.דופקים להם.
היא אמרה שתמיד כשראתה אותי זה גרם לה לרצות להיות טובה יותר.להאריך את החצאית.לעשות דברים טובים.היא ככ בכתה.ככ בכתה.לא ידעתי מה לעשות.ואמרתי לה שתמיד דברים משתנים..כאילו מנחם עכשיו.דפוקה.היא נבהלה מזה שהפכתי את הגלגל.שממקום שהייתי ככה,אני עכשיו ככה.בצורה קיצונית ככ.היא שאלה שאלות חיצוניות כאלה.וזה הכאיב.היא שאלה אם אני בזולות ואם מעשנת ואם מסתובבת תכלס רק עם מכנסיים תכלס.ואם עושה מצוות ואם שומרת שבת ושומרת כשרות ובשר וחלב ואם שותה וכזה.ועניתי שלילי על הכל.חוץ מהסמים..שעוד לא לקחתי.מה אעשה?אשקר?גרועה בזה פחד.אבל למה שאלה למה.אני.לא.רוצה.לדבר.על.עצמי.והלוואי שאנשים יבינו שכל הדברים החיצוניים שקורים זה נטו כי בפנים קורה דברים.שהכל הרבה מעבר.הלוואי שלא יראו את הבחוץ.הלוואי שיסתכלו על הבפנים.שידברו עם הלב.אם כבר מדברים.
כל הפצצות האלו לא קרו עכשיו סתם.זה יצא רק עכשיו.אבל בפנים זה היה הרבה זמן ורק אני יודעת כמה היה בפנים.היא לא יודעת.כי לא רוצה להכאיב.היא ככ בכתה.דיי דיי היא ככ בכתה.ושאלו אותה מלא מה קרה וזה לא נעים והיא אמרה שה' מנסה אנשים נסיונות ככ לא פשוטים.אמרתי לה בשקט שאני אעמוד בזה.ויעבור.ושמתישהו יהיה סדר.הסתכלתי עליה בעיניים.הסתכלתי חזק.וחיבקתי.חיבקתי אותה המון.היא ככ..אני אוהבת.אני לא רוצה לפגוע באנשים.אני לא.מה אעשה שזה הדברים שאני עוברת?באמת כולם הסתכלו עליי כאילו נפלתי מהירח.אבל זה מה שמדוייק לי עכשיו.לכן זה לא צריך להפריע לי.צריך שבפנים יהיה בסדר ואז בחוץ יהיה בסדר.זאת האמת שנמצאת בפנים.ואין מה לעשות.כן,מתישהו יהיה סדר.הלוואי שהיא טיפה נרגעה.לא רוצה לפגוע באף אחד.לא רוצה לפגוע.היא אמרה לי שאי אפשר שאני לבד בהכל.אמרתי לה שיש לי אותי.ואני מחזיקה את עצמי ומתמודדת.ושבאמת יש לי כוחות לעבור את זה.האמנתי בזה חזק.גם עכשיו אני מאמינה בי.בכוחות שיש בי.לא סתם אני עוברת את הדברים.יש לכל דבר משמעות בחיים האלה.אני בטוחה כל כך.היא שאלה אותי למה אני לא מדברת איתה ולמה אני לא מאפשרת לה להיות שם בשבילי.אבל קשה לי לשתף בזמן האחרון בדברים שעוברים עליי.זה לא אישי אליה.אבל אנלא רוצה לומר לה שאנלא משתפת אנשים.כי אנלא רוצה שתדע שאני לא ככ משטפת.אנלא רוצה שתרגיש שאני לבד.אני באמת לא לבד.באמת.יש לי אותי.יש לי את הכתיבה.את הגיטרה,כשיש פניות וכוחות לנגן.יש לי דרכים להתמודד.אני יצירתית.ובאמת ש,היידד.הכל בסדר.אני רוצה שהיא תירגע.אני לא רוצה להכאיב לאף אחד מעצם קיומי.אני לא רוצה.
קשה לי לבכות.שיפסקו הדמעות כבר.שיפסקו.וכל הדברים שקורים-צריכים לקרות.שוב,לכל דבר יש משמעות בחיים האלה.ומה שקורה עכשיו זה שאני משחררת את האחיזות.מאפשרת.משחררת.משחררת.משחררת.ממקום שהייתי אוחזת כל הזמן ונתפסת,עכשיו אני משחררת.עכשיו אני נושמת אוויר.והנה,אני לא פוגעת.לא חותכת.זה למה?שוב,כי אני משחררת.מאפשרת לעצמי ורק לעצמי לבחור.לבחור במה שעושה לי רוגע.אנלא יודעת מה רוגע אמיתי.כי עדיין מחפסת גם בדברים שנקראים 'קדושה' וגם בדברים שנקראים 'שטויות'.אבל זה שאני בוחרת בעצמי ולא נותנת לאחרים להשתלט עליי,זה נותן לי אוויר לבפנים.והכל תלוי ברצון שלי.כי כמה זה יהיה מוזר זה שאני בלי שום כדורים ובלי טיפול ואני לא פוגעת וחותכת.ולפני כן,כשחנקו אותי והשתלטו,המצב רק נהיה חמור יותר וכואב יותר מרגע לרגע.לא הייתה שעה שלא חתכתי לפחות 3 פעמים.מה הסיכויים שהפסקתי לגמריי מה הסיכויים.כי זה נטו תלוי בי.רק בי.רק ברצון שלי.ברגע שמשחררים,משתנים דברים.זה..היידד.זהו פשוט.אם אתה קיים אז תודה על החיים.