היי!פסידונית
פתאום יש לי זמן
Ama?
לא מתחייבת לענות על כל שאלה. כן מבטיחה לקרוא אותה, אם זה עוזר
אבל אאוטינג וזהימ''ל

כן, טוב, שאלות שהן לא אאוטינגפסידונית
מקסימום אפשר לשאול ולא אענה
הפורמט הוא ama, לא Iaa
כן אבלימ''ל

אני לא יכול לשאול מה שמעניין בלי לחשוף איזשהו פרט שאני לא יכול לדעת אם את רוצה. בקיצור, בפלטפורמה אחרת זה יהיה מעניין.

השאלה כוללת אאוטינג?פסידונית
אתה יכול לנסות לשאול בלי האאוטינג ואולי אבחר לאנטג את עצמי בתגובה, הגבולות שלי די ברורים לעצמי אבל קשה להגדיר אותם החוצה
היי!ריבוזום
עבר עריכה על ידי ריבוזום בתאריך א' בניסן תשפ"א 22:04
מה שלומך?

מה את אוהבת לעשות בזמנך החופשי?

האם את רוצה ספרים? גיליתי שלא צילמתי לך שכבה אחורית בשני מדפים ^^`

תספרי לנו על ספר אחד שמאוד אהבת?

את יכולה לספר לנו סיפור מעניין מהעבודה שלך?
היי חזרה!פסידונית
שלומי מצויין. מלא תקוות חדשות
אני אוהבת לקרוא, לרכב, לפגוש אנשים, לשמוע פודקאסטים, לאכול בחוץ, להכנס לדיונים וירטואליים, לכתוב. לעיתים ממש נדירות לבשל, לאחרונה גם לרקוד קצת
כן!!! למרות שמאז גיליתי את עולם הספריות החופשיות נקרא לזה (יש לזה שם אחר? ספריות שבהן אנשים נותנים ספרים ולוקחים ספרים באופן חופשי) איכות החיים שלי השתפרה משמעותית
בטח. הילדה שאני אוהב. מצאתי אותו אתמול ברחוב, קראתי וסיימתי הבוקר היה כיף. יהודה אטלס נורא חמוד.
סיפור מעניין כנראה יהיה פגיעה בפרטיות המטופל. אני רק אגיד שאני מאוהבת, ומקום העבודה שלי משוגע.
מה שלומך?
מאוהבת? 😍🥳חדשכאן
אהבות מהסוג המקצועי 😎פסידונית
שזה רפרנס כמובןפסידונית
הווו הזדמנות לשאלת השאלותאורה2x
למי
את
מצביעה?
מה הרקע ההשקפתי/המגזרי שלך, ואיפה את היום?שום וחניכה

הרקע המגזרי חרדי בני-ברקיפסידונית
הרקע ההשקפתי גם הוא חרדי אם כי מיינסטרימי פחות (למרות שמוסדות החינוך כן היו מיינסטרים).
היום העמדות המוסריות שלי השתנו ובעקבותיהן גם אורח החיים
הניק - על שום מה?את פניך אבקש
מעדן שוקולד או וניל?רק בשמחה.
לא ולאפסידונית
חבל.רק בשמחה.אחרונה
שלום! מה שלומך?הגיגים בע"מ

אם שום בעיה אם זה לא מסתדר לך, אם עבר יותר מדי זמן, אבל אם נוח לך, אני עדיין אשמח לשמוע את התובנות שלך לגבי חלף עם הרוח (וכן להיפך! - חשבתם שיהיה טוב?!)

אוקיי, מתברר שאי אפשר להגיב לזה כברפסידונית
בזמנו טחנתי את הספר מאלף כיוונים שונים; אני חושבת שמה שמיוחד בו הוא העגלוליות המושלמת של הדמויות, שמאפשרת ניתוח כיפי נורא שלהן ושל היחסים (המורכבים להפליא) ביניהן. אבל עבר זמן מאז.
מה שעולה לי עכשיו זה בעיקר התובנה (הקצת בנאלית אולי) שהכל עניין של נקודת מבט. מה שייתפס כוולגריות אצל בני המעמד הנמוך ייחשב לגבורה ואומץ לב כשהנשוא הוא אדם ממשפחה מכובדת. כנ''ל לגבי ביישנות/אצילות, ערמומיות/תחכום, ואפילו נשיות לעומת פריצות. ומה הופך אדם לכזה ממשפחה מכובדת? בסופו של דבר כסף, אבל לא שלך אלא של הוריך. ההבדל היחיד בין סקארלט לאיימי סלאטרי הוא מתי בא להן הכסף.
בעצם גם יופיפסידונית
כסף ויופי
מסכים.הגיגים בע"מ

וזה הזכיר לי 

שאני עדיין לא בטוח שהבנתי למה רט התגייס לצבא הדרום באמצע הדרך לטארה. בסופו של דבר הגעתי  למסקנה שזה נבע מפטריוטיות שבכל זאת הייתה בו ומהמראה של הצבא המובס שהם פגשו בדרך. אבל אני עדיין בכלל לא בטוח בזה, מה את חושבת?

וזה מעניין מה שאת אומרת לגבי העושר. הרי בזמנו ג'ארלד היה מהגר חסר משפחה, אז את אומרת שהיחס של הסביבה אליו היה ומה ליחס של אם איימי סלארטי? ושבדור הבא משפחת סלארטי תהיה משפחה עשירה ומכובת. זה שונה מאוד מהאווירה של חורבן הדרום שהספר מציג, אבל אני חושב שבהרבה מהדברים הדעה האמיתית של המחברת ושל הספר שונה מהדעה שהספר כביכול מציג.

---ישיבישעעעער
אתה אומר שהדעה שהספר מציג בעצם לדעתך שונה מאוד מהדעה של המחברת באמת? כתומר אתה טוען שבעצם מדובר במצג-שווא? זו נשמעת האשמה מאוד חמורה. אתה שואל האם היא מסכימה להיות שותפה להאשמות שאתה מציג?

האם מדובר בקוסנפירציה מסוג חדש?
או האם מדובר במידע (מאיזה מקור מגיע המידע וכמה הוא אמין?) על תוכנית כלשהיא להשתלטות על הדעות של אנשים? האם מדובר בדבר חוקי, או בהסתה להאמין בקונספירציות (הסתה לכל דבר)?
חוק פו, אז אני לא בטוח אם התגובה הזאת רציניתהגיגים בע"מ

אם היא רצינית: אמרתי שיש מקומות שבהם אני חושב שהספר סרקסטי, וכביכול טוען דברים מסוימים בשעה שבעצם הוא מנסה לטעון את ההפך. אני לא אומר שהסופרת מנסה להטעות את הקוראים שלה אלא שמסיבות רטוריות וספרותיות היא כותבת בספר דברים שאמור להיות מובן שהם אל נכונים לדעתה.

חוק פו אני בהלם(הלם)ארצ'יבלד

שוכחתי מזה

---ישיבישעעעער
אין חוק פו בכללי לוגיקה, אתה כתבת שהספר מציג דעה אחת והמחברת דעה שונה.
כיוון שאין חוק פו בכללי לוגיקה,
אז מבחינה לוגית המסקנה היא
א. או שאתה מתנסח בצורה מטעה, שזה אומר בעצם שאתה מציג מצג שווא.
ב. או שאתה מתנסח בצורה מטעה לגבי הבנתך בלוגיקה (כיוון שאתה טוען טענה שמצריכה יכולת ניתוח ספרותית, לגבי הספר הנ"ל, ומאידך אתה מתנסח בשפה שלא מאפשרת את הדעה שיש לך את היכולת המתאימה, או בכל אופן מעלה עליה ספקות גדולים מאוד.)
אני חושבת שבתוכו רט אדם רדוף אשמהפסידונית
הוא מסתכל על החברה הדרומית כביכול מבחוץ, לאורך כל הספר המבט החיצוני שלו מהדהד את המבט החיצוני של הסופרת. כמוה הוא בז למנהגים, למנהיגים, להתהדרות משוללת הבסיס, לתחזיות האופטימיות , ליומרנות ולערכים הגמישים מידי. אבל בסופו של דבר האובייקטיביות היא מעטה מטעה. הוא לא אובייקטיבי, הוא בן הדרום. המנהגים מנהגיו, היומרנות היא גם לגמרי שלו והערכים ערכיו. ובנקודה הזאת המעטה הזה נחשף.
(חחח יואו איזו תגובה שכיף לכתוב אותה. בסופו של דבר זה מה שאתה אמרת במשפט - כן, זאת פטריוטיות, שהוטמעה בשלב ממש מוקדם טבלתי אפשרי לעקור אותה יותר, לא משנה כמה תנסה).
לגבי ג'ראלד - כן, הוא פשוט הצליח. אם הוא לא היה מצליח הוא היה בקלות הופך לזבל לבן (אם קראת את האקלברי פין, תוכל לראות את היקום המקביל שבו ג'ראלד יכול היה לחיות. אבא של האק היה מהגר אירי אני ושיכור, הזבל הלבן האולטימטיבי).
*דומה ליחס שלהם לאיימי סלארטי *ומכובדתהגיגים בע"מ

איך הולך, מתקדמת בנושא?ארצ'יבלד

טרם 🙈פסידונית
חשבתם שיהיה טוב?!תתעלמו ממני
הצחקתם אותי...
לא רק חושבארץ השוקולדאחרונה
אלא בטוח.

מאחל רק טוב גבר

ורק משתי מילים אני הכי פוחדנועה.

ראש השנה

בעעע

לא אוהבת. ועוד חג של יומיים

חלום שלי לטוס לחו'ל לכל החגיםםם

מבאס לשמועמקפיצים נטושים

אני דוקא די אוהב אותו

למה אוהב?נועה.
ימי רוממות מיוחדיםמקפיצים נטושיםאחרונה

עם תפילות מרוממות

וואי, מבאסארץ השוקולד
מאחל שתהיה שנה טובה בהרבה
אמן!!נועה.
החלטתי עכשיו להקפיץ כל פורום ישן ומוזר שאני רואהמקפיצים נטושים

ולתהות על קנקנו, אז מה זה הפורום הזה?

מממ.. תודהמקפיצים נטושיםאחרונה

יחסית מסביר. קצת. אולי.
ספסל אחורי של אוטובוס משהו..

חשט?אורה2x
!!!ריבוזום
מה שלומך?
תקשיבייייאורה2x

אני עוברת על המסרים פה והשיחות אישיות.. כמה דרמות!! ואני לא זוכרת כלום! מביך למדי.

ולמה כשאני נכנסת לשיחה עם פצלש כתוב לי שהיא מחוברת?!

מה איתך?

המפגש טד יצא לפועל?

עוד אפשר להירשם? 😇

ריבוזום

האחרון שניסינו להרים לא, למיטב זכרוני...

אבל היו שניים שכן, והם גם היו ממש טובים! בכלל הפורום הזה היה איכותי, אחותי |נוסטלגי|

ועדיין איכותיארץ השוקולד

כתבנו פה כל דבר איכותי שהיה בשנה האחרונה, אפשר לראות בקלות כמה זה

וואו, התגעגעתיארץ השוקולד
מה שלומך???
וואיזיויקאחרונה
אין לי כוח לשבת הקרובהנועה.

מלא אנשים שבאים להתארח ועושים מלא רעש ברחוב ומשאירים בלאגן ולכלוך...

לא כזה מגניב לבוא לפה

ואם אנשים קוראים פה- צריכה המלצהנועה.
לסדרות או תוכן כלשהו קליל ומצחיק...
ספרים - ספרי אריך קסטנרארץ השוקולד
סרטונים קצרים - אנדרדוס, ברדק, אלה של האקדמיה ללשון העברית
הנה 3 המלצותעשב לימון

סדרות של כאן ארכיון- קרובים קרובים, סטרייט ולעניין.

בפייסבוק- עמוד בשם "הקופסה- רק דברים טובים", יש בו בדרך כלל קטעים מצחיקים מסרטים ישראלים ישנים..

מבאסארץ השוקולד
מקווה שהשבת איכשהו עברה סביר?
כן ב"הנועה.
לפחות זהארץ השוקולדאחרונה
והנה עוד בנאדםריק סאנצ'ז

שמגיע לפורום נטוש ותוהה על טיבו

והנה חיוך השמש העולה נפרש על פנינוהוד444
הנה עוד אחד
מזדההבאליןאחרונה
מישו זוכר מה הניק האחרון של שוברת גלים?שירה ניקוד

או- מישהו שמכיר אותה במציאות יודע מה שלומה?

תמסרו לי שנזכרתי והתגעגעתי

מה קורה פורום טרוליםםםםםםם????אריק מהדרום

אולי יעניין אותך