פף.
לא זה ולא זה.
והוא דפוק.באיזה קטע הוא התריד אותי ככה היום?באיזה קטע???מאז אני לא אומרת לחברות דיברי חיבה וכו.אני לא יכולה שאני לוקחת חזק דברים.שאני רגישה מידיי.הוא חצוף.הוא חצוף ככ.למה הוא נגע בי בכלל למה.ומה עליתי עליו טרמפ בכזאת פשטות.איך ריחפתי בכלל ואיך לא שמתי לב בהתחלה שהוא עושה את זה נטו בגלל האגו איך.ובכלל הוא עצר לי ואמר שאי אפשר לפתוח את במושבים מאחורה ואז הייתי חייבת לשבת ליידו והיה ככ מגעיל ובאיזה קטע הוא שם את הייד שלו עליי באיזה קטע.באיזה קטע הוא כל רגע אמר לי 'מאמי שלי'.איזה יצור מוזר ומגעיל אבאלה.ולמה הוא כל הזמן חייך למה.וכל הזמן הסתכלתי על הדרך.בדוק הוא ערבי.בדוק.זה היה כג מפחיד.ומייד אחכ היא שלחה לי בהודעה 'מאמי שלי' וזה היה ככ מגעיל ואני לא יכולה.מחר אני באה לבקר באולפנה ובטח מלא יחבקו ואיכ איכ אני לא רוצה שיגעו בי איכ.ולמה זה מגיע לי.למה.ובגללו פספסתי תאוטובוס כי הוא הוריד אותי הפוך מהמקום שהייתי צכה ואז הייתי צכה ליסוע בטרמפים והיה לי ככ מפחיד ואני חייבת להתקלח ולהוריד קצת את המגעיל הזה.למה כל הזמן מתרידים למה.מה אני אשמה מה.וזה לא קשור לזה.ואוליי כן.אני לא ידעת איך הראש של המתרידים עובד.מגעיל לי.מגעיל לי.נמאס לי מהתרדות.אני לוקחת כל דבר 'קטן' יותר מידיי קשה.אני רגישה ככ.אני רגישה ככ.ואני לא מסוגלת לדבר אהבה לאנשים עכשיו.זה מגעיל לי.זה עושה לי טריגר.אבל איך אפשר שלא לדבר אהבה?קשה לי.קשה לי ה'סתירות' האלו.והוא שאל אותי מה אני עושה בחיים ויסתכל עליי עמוק לתוך העיניים וכל שניה נגע ואמרתי לו שיעזוב והוא לא הקשיב והוא.הוא חצוף.הוא חצוף ככ.אני רוצה לקלל.אני רוצה.הדבר היחידי שיצא מזה סבבה זה שמייד אחרי שנסעתי איתו וירדתי מהטרמפ,אמרתי לאבא שאני רוצה טיפול ושאני מוכנה.מוכנה להתחיל.והטיפול נראלי ירגיע לי טיפה את כל ההתרדות.אני חייבת לטפל בעצמי.אבא אמר שהוא יתקשר לעוסי"ת החדשה הזאתי מחר.היידד.הלוואי יועיל.