בחיים לא חשבתי שאני יגיע למתחים האלה עם בחמות, אני שונאת להיכנס למריבות מטופשות ועוד יותר בתוך המשפחה.
אבל כבר מתסכל אותי ממש, אמא של בעלי אומרת שיש מנהג אצלם שליל הסדר ראשון אצל ההורים של החתן.
וגם אני וגם בעלי רוצים לעשות אצל ההורים שלי (בעלי פחות אוהבת שולחן חג אצל ההורים שלו, מריצים הכל) אז שנינו מעדיפים אצל ההורים שלי אבל הם חושבים שזה בגלל שאני רוצה הוא עושה את זה.
היום אבא של בעלי אמר לו שגם אמא חושבת שהוא כמו סמרטוט רצפה, לא הבנתי מה עשיתי רע, אני חושבת שאני ממש אישה דואגת ואוהבת סכ"ה, אף פעם לא עשיתי משהו נגד רצונו וכל החלטה מקבלים ברצון והסכמה של שנינו, למה הם רואים את זה ככה? לא מפסיקה לבכות על זה...
דיברתי על זה עם בעלי והוא אמר שברור שביננו זה לא קשור והוא יודע שזה לא ככה ושאצל ההורים שלו חייב להיות "מישהו ששולט" ואם זה לא אתה אז היא תשלוט בך, הם אמרו לו חכה שיהיה ילד כל דבר שהיא תגיד לך תצטרך לעשות, לא תוכל לעשות כלום..
זה אחרי שבעלי עבד השבוע (קרוב לבית של ההורים שלו) ואני הייתי אצל ההורים שלי אז בלילה הוא נסע להורים שלי כדי שנישן יחד, נראה לי הכי לגיטימי וגם אם לא, שנינו רצינו את זה, אז מה אכפת לי.. והם אמרו לו שזה סתם שטות ולמה הוא עושה כל מה שאני אומרת לו וכל זה.. (אתמול אני נסעתי להורים שלו כדי "לרצות" שיראו שזה הדדי לגמרי ולא רק צד אחד) אבל היום הוא בא הביתה ושוב, למה אתה נוסע? לילה אחד לא תשנו יחד, אתה צריך להיות שם מוקדם בבוקר, שוב פעם אתה סמרטוט רצפה.. הוא גם רוצה!! זה לא רק אני! למה הם רואים את זה ככה?
אןף, לא מבינה אותם, ולא בא לי לריב איתם.. עכשיו אין לי כח גם לנסוע אליהם לשביעי של פסח
סליחה על האורך, לא מפסיקה לבכות מזה. אוף.
בע''ה שתבין שאת אחלה אישה ותרד ממך! 🙏

)