למנה עיקרית מכינה פרגיות וקבב במחבת, מחפשת תוספת קלה וזריזה.. (ללא קטניות..)
האפשרויות:
לטגן ציפס משקית של ציפס קפוא (תפוגן ודומיו) - האם החום של כירה חשמלית מספיק לטיגון כזה?
אם הציפס יפשיר במהלך היום (מטיילים ביום, נגיע רק בערב..) עדין יצא נורמלי?
כמה זמן יקח לטגן כמות גדולה (שקית של 2 קילו, בדרך כלל אני אופה בתנור בשתי תבניות במקביל..)
להביא מראש תפוחי אדמה מבושלים ולחמם אותם על הכירה עם קצת שמן ותבלינים.
מה עדיף לדעתכם?
יש רעיון אחר לתוספת משביעה וקלה להכנה בכמות גדולה?
(או משהו שאפשר להכין מראש ערב קודם ולהביא איתנו ורק לחמם על המחבת..)
אוכלים שרויה, לא קטניות..
(צריכה כמה נגלות, כי אנחנו משפחה גדולה.. דו ספרתי, כולל מתבגרים רעבים..)
)
)

