**הלוואי ולמישהו יהיה תשובה טובה בשבילי**
אז..
בא לי להתחתן.. כן, בא לי.. הרצון הטבעי והבריא הזה שטמון בכל אחד ב"ה טמון גם בי.. אבל---
לא יודעת להסביר אותו..
בא לי להחיל לצאת לדייטים, להכיר את החצי שלי, נתחתן ו.....
אבל למה את רוצה?מי אמר שאת בשלה?אולי זה סתם ממקום שמחפש מישו לפרוק אצלו?או רצון לעזוב את הבית של ההורים?או רצון להיות אדון לעצמך?או?או?או?
חלאסס
מישו יכול להגיד לי אחת ולתמיד מה אני אמורה להרגיש או מה יכול לעזור לי לדעת שזה באמת השלב המתאים להכנס לעולם הזה?
כן,אני מרגישה את הרצון הבריא הזה, אבל לא יודעת לנסח מילולית תשובה יפה שתשתיק את הטענות מסביב..וכל פעם כזאת מורידה לי את הבטחון שאני באמת בשלה וזה צעד נכון לי עכשיו ואני רק מתרחקת מהמחשבה שיום יבוא ואני אהיה שם, במקום הפאקינג מתאים הזה.
אולי במקום להגיד רגע, את בטוחה שאת מתאימה לזה?שאת כבר רוצה?ועוד כל מיני שאלות מחורטטות שרק עושות בלאגן-מישו יגיד לי פעם אחת באופן מסודר איזה כמה נקודות שכשאני עונה עליהם בחיוב אני יודעת שאני יכולה לקום ולעשות את הצעד הזה???שבחייאת גם אני יכולה להגשים את החלום שלי ולהקים בית נאמן בישראל?נכון שכל אחד והאופי שלו ובלה בלה בלה..מקובל..אבל תנו כמה קווים מנחים..תהיו בני אדם!לא כל אחד עם בטחון בשמים שהוא פשוט יכול לקום ולעשות את הצעד הזה.. יש אנשים שרק צריכים את האמון והאישור הקטן הזה שהם בשלים..
ואל תגידו לי שאם הם לא מאמינים בעצמם לבד הם לא בשלים..
לא!!
כי הם כן..הם רק לא יודעים לנסח תשובות מפוברקות לכל המי ומי..
תודה וסורי על הבלאגןן
ה' יברך אתכםם