יואוווו מרגישה אותך עמוק עמוק בפנים... קוראת אותך והרחם שלי פועמת, מזכירה לי את ה'אחרי לידות'
נשמה את שנייה אחרי! שנייה!! זה הזמן לנוווווח. לנוח. לנוח.
כן ההנקה עוד כואבת (אצלי עובר אחרי שלושה שבועות בערך, ויונקים טוב ותופסים נכון אבל עדיין כואב)
כן עדיין הגוף פצוע וכואב
כן- עדיין הנפש עם החוויה האדירה והמטלטלת שעברת...
ואני אגיד לך משהו
את חמישה ימים אחרי לידה. חמישה!!!
יש עכשיו לפחות שבועיים שלושה שאת יולדת במלוא מובן המילה. נחה, נחה, לא מתאמצת. מרוכזת רק בך ובפיצי. אם תצליחי יותר משלושה שבועות זה הכי טוב. אבל לפחות את החודש הראשון תני לעצמך!
אל תיבהלי מזה שהאיש שלך לא בהכרח יודע את צריכה את המנוחה הזו
תגידי! בעדינות. אני לא יכולה. אני צריכה לנוח. אני צריכה להתמלא. אני צריכה שתהיה עם כל הילדים וגם עם התינוק.
תני לעצמך להיות נסיכה להישען עליו. לתווך לו את הצורך במנוחה וכל הזמן לזכור לזכור לזכור, אני עושה לנו אימא שמחה!! אישה שמחה!!
כשלי יהיה טוב- לכל הבית יהיה טוב!!
אל תמהרי.... יקרה! אל. תמהרי.
תני לעצמך את הזמן...
אנחנו כאלה סופרוומניות שיכולות הכל ויולדות ומתקתקות ועובדות....
עכשיו הזמן לנוח..
שולחת לך אינסוף חיבוקים, וכתר! כתר לך אישה נפלאה ויקרה!! ומזל טוב.... בהרגשה שלי בכל לידה נולדת אישה חדשה.... אז מזל טוב גם על זה 🙂
ו.. כתבתי לך ככ ארוך, פשוט מהלב שלי ללב שלך וברשותך גם מתייגת את
@הריוניסטית האהובה, שככ מזכירה לי את עצמי אחרי הלידה..
מתי אחזור לעצמי?
מתי שוב אהיה כמו קודם?
בואו נשחרר את הרצון הזה לחזור לקודם, שנובע מאיזה תפיסה שרואה את העולם כקו ישר... וההריון, והלידה, הם 'פיקים' כאלה על הגרף וצריך לחזור אליו מהר מהר ומי שלא נו נו נו..... לא.... החיים שלנו הם מעגל, או גרף בעלייה, אין ''לחזור להיות כמו שהיה לפני''
כל אירוע משפיע עלינו, אנחנו חוות אותו בעומק (בנות חוה.....), צומחות ממנו, בודקות מה מתאים לנו, איך גדלנו מזה, איזו אישה חדשה אני עכשיו....
אהובה אינסוף חיבוקים, לך ולי ולכולנוווו