(((ת"ח?
כאב.
געגוע.
געגוע חזק מידיי.
אני לא רוצה להיפגש יותר בגעגוע הזה אבל לא יכולה להפסיק.
הבפנים שלי דורש את זה.תמיד הבפנים דורש וזה מתגעגע מאד אבל אוליי מחר כן.בטוח כן.ואומרים שאי אפשר שיגיע בלילה לכן הכי מוקדם זה מחר.ואני מרגישה אותו בשטח.ובאמת.עוד טיפה ומגיעים.טוב?מגיע לנו.באמת שמגיע לנו.
ואוליי הכל הזיות?אני לא רוצה להרגיש שזה הזיות.
אם זה לא הזיות אז מותר לי להרגיש גם אחרת.וגם אם כן,מותר לי להרגיש ככה.
וזה יבוא,אתה תראה.)))
דייי דייי דייי 'למה לבד.
רע לי בבית.אני אוהבת את אמא אבל זה לא סותר שמרגישה רע.זה לא סותר.בסדר?רע לי.אני רוצה כוחות ורוצה לרצות לקום בבוקר.ורוצה לרצות למצוא ולחפש ולגלות אמת.ובהירות.ולחלום.וטוב אמיתי ושאם אלוהים קיים אז שאעבוד אותו.שאעבוד אותו בצורה תקינה.ושאמא לא תבלבל לי בעבודת ה'.שהיא תפסיק לבלבל.שמרוב שהאמת תהיה ברורה לי ועם בסיס חזק ומוגן כי אני מגינה עליו,אז היא לא תחדור לאמונה שלי.לעבודה שלי.ושיהיה הכל בפשטות.שתחזור הפשטות.שתחזור התמימות ותתגבר.ושאם קיים דבר כזה שנקרא גאולה אז שיהיה מגיע לי לראות אותה בעיניים שלי.לראות משיח.לראות עולם מתוקן יותר.טהור יותר.משוחרר.שנצא מהעבדות.שנגיע לחרות.חרות אמיתית אבל.שאם אלוהים קיים והוא רוצה שנעבוד אותו אז שנדע איך לעבוד אותו.שנדע באיזו דרך.שנחפש.שלא נפסיק לחפש.שלא נפסיק.שלא נרים ידיים ככה וניכנע.שלא ניכנע לשחור הזה.גגג.למרות ש,המ,מותר להיכנע גם.זה חלק מהעסק אבל הקיצר.ושנרגיש כוח.שנרגיש כוח לעמוד בכל דבר שקורה לנו.שעובר עלינו.שנחשוב מחשבות טובות תמיד.
וארבע כוסות.אךך בום.סמל ל4 לשונות של גאולה.ונכון,כשאוכלים ושותים אז יש פעולה של הפנמה.עם הגוף והנפש.ועם המחשבות וההרגשות.לכן צריך לנצל את זה.לא לחשוב על תסכול ודברים שגורמים לבנאדם לכאוב ואווץ'.אלא לחשוב דברים שמעלים.ואז הבנאדם מפנים מתיקות.זה חזק.
אז 4 הכוסות נמשלים ל4 לשונות של גאולה.כל כוס וכוס.ככה רבי נחמן אומר.אךך רבינו.
הכוס הראשונה-והוצאתי: תוך כדי השתיה צריך לחשוב על מייצר שאני רוצה לצאת ממנו.או רוצה לרצות לצאת ממנו.
הכוס השניה-והיצלתי: לחשוב תוך כדי איך אני יכולה לצאת.יעני מה יגרום לי להשתחרר מהמייצר הזה.מה הקשיים שיש לי ושמונעים אותי לצאת.
הכוס השלישית-וגאלתי: לחשוב טוב.לחשוב על דברים שיגרמו לי לצאת מהמייצר.ואם אני לא יודעת מה זה טוב,אז לחשוב על הרצון לרצות ולמצוא טוב אמיתי.
הכוס הרביעית-ולקחתי: לחשוב על המציאות אחרי שאצליח לצאת מהמייצר.יענו אחרי שהצלחתי לצאת אז ללמד אחרים ולהשפיע עליהם.כשאני מלמדת אחרים אז הטוב שגיליתי יהיה מבוסס יותר בפנים ועמיד וחזק.ואם לא אשפיע על אחרים בטוב הזה אז הטוב יכול להיות מטושטש מהר מאוד.צריך להשפיע מהטוב שבי לאחרים.שילמדו.וזה גם יחזק וילמד אותי בעצמי.
(הוא איש קודש.כמה שמח שהוא קיים לי.)